Preveč pogosto razstavljanje sigurno ni dobro, včasih slabše, kot če se pusti na miru. Recimo včeraj sem želel odviti še nosilec motorja ventilatorja, prvi vijak gre, drugi ni šel, razen da sem skoraj uničil utor za križni izvijač ... Potem je nekaj plastičnih delov - vemo kako 20 let stara plastika rada poči, ... Ampak Toshiba je kar kakovostna. Tole je bila 2 generalka v 20-tih letih, potrebna predvsem iz estetskega vidika - dovolj bi bilo, da bi jo obrisal od zunaj.
Bom kar tule nadaljeval s tole debato o klimah😊 Upam, da ima še kdo kaj časa glede na to, da so dopusti🤔
V pomoč bi mi prišla kaka ugodna spletna stran trgovine, ki prodaja klimatske naprave. Ne kupujem najdražje ampak najboljšo za svoj denar! Vesel bom vsakega dobrega nasveta. Teorijo o klimatskih napravah pa dobro poznam....
Če koga zanima za Fili Apartments...zajtrk,k je postrežen...2x grški zajtrk,1x sadni zajtrk z grškim jogurtom,3x kava,4x toast,marmelada,maslo,med,oljcno olje,kis,jajca...pripada še 3x pomarančni sok,a ga ne naročamo.
Več kot za "nažrt se"...bomba za prebavo😃👍.
Res ni samopostrežno,a imaš dovolj menijev na izbiro...po eni strani ni fajn,po drugi pa je to najboljše...ni nažiranja,ne zmanjka zmeraj ista stvar,ni gužvanja,ni prerivanja, in ker je zajtrk od 07:00 do 12:00 nikoli ni gužve...mi smo zmeraj bolj pozni,k zjutraj še skočimo na en "zdrav skok v morje"...in šele po tem na zajtrk.
sem bil že na veliko GR otokih (tudi KOS-u, ki je za moje pojme me slabšimi, sorry @skritikrt, ampak še vedno TOP 👍), parking je povsod free 👍, tudi na najbolj "obljudenih" in turistično izpostavljenih plažah, to se znajo iti.....nimaš kej, Grki so tukaj svetlobna leta pred yugosi iz hrvaške :), cccc, kot npr. lani na tejle res top plaži -> parking free, placa zadosti, tako da top of the top....take plaže na HR ni....
Pomembno je predvsem v kaki stopnji okvare je ležaj!
Če ti tuli samo v ovinku si še na začetku. V tvojem primeru je v okvari desni ležaj in si nekje še na varni strani, ko ti pa tuli, se sliši, ko voziš naravnost je pa že bolj tako, tako.... 🥴Predvsem moraš biti pozoren kako hitro se jača hrup v določenem časovnem obdobju in prevoženih kilometrih!
Za vsak slučaj, če kje kartice nimajo ali pa je pos v blokadi-okvari, kar se mi je na potovanjih že zgodilo. Celo pri nas se je parkrat vse podrlo jaz pa poln vozek pa nič €... Luda kuča..... 🫣🥴😵💫
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Bom kar tule nadaljeval s tole debato o klimah😊 Upam, da ima še kdo kaj časa glede na to, da so dopusti🤔
V pomoč bi mi prišla kaka ugodna spletna stran trgovine, ki prodaja klimatske naprave. Ne kupujem najdražje ampak najboljšo za svoj denar! Vesel bom vsakega dobrega nasveta.
Teorijo o klimatskih napravah pa dobro poznam....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani