V naši ožji družini se je spremenilo število avtov in sicer za KIA Sportage.... Sedaj se je razmerje Mazda-Kia spremenilo iz
3-1 na
3-2, druge znamke so zastopane le po 1 avto, vw, Volvo, Toyota, Peugeot, Citroen, MG, Audi,BMW Reno.....
Po 5km probne vožnje lahko rečem, da je soliden avto "za ta denar" kot bi rekel Đuro 😂 Za 33k€ res veliko dobiš, velik avto z veliko opreme 👍 Všeč mi pa ni 🥴
V naši ožji družini se je spremenilo število avtov in sicer za KIA Sportage.... Sedaj se je razmerje Mazda-Kia spremenilo iz
3-1 na
3-2, druge znamke so zastopane le po 1 avto, vw, Volvo, Toyota, Peugeot, Citroen, MG, Audi,BMW Reno.....
Po 5km probne vožnje lahko rečem, da je soliden avto "za ta denar" kot bi rekel Đuro 😂 Za 33k€ res veliko dobiš, velik avto z veliko opreme 👍 Všeč mi pa ni 🥴
Jaz bi tudi dobro premislil! Sosed ima neko hudo stvar od kolesa in sem se enkrat poskusil peljat po njegovi pisti-koreninah v dolino in sem kmalu ugotovil, da ni to to... 🥴čeprav kolesarim že praktično že celo življenje, res da s specialkami in trkingi a vendarle, to je drug planet nimaš kolesa toliko pod kontrolo kot na cesti. Hitro se lahko razletiš, sosed se je enkrat kar lepo-grdo.... Premisli🤔
Ja, zanimivo je to, da je cena direkt v hotelu 50€ in prav tako tudi na vseh znanih inter. straneh. Našel sem pa eno špansko agencijo, jaz sem prvič slišal za njo in je cena z nekim dodatnim 15% popustom tako ugodna..... 👌😉
Sem bil v H. Istra je pod G. Hotelom. Je 3*, zajtrk in večerja odlična in samopostrežna še pijača ob večerji je gratis. Cena za ta čas je bila 32€ na osebo na dan. 😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani