Skoči na vsebino
Pivo mi paše
Napisano (urejeno)
pred 6 urami je Jest napisal:

Verjetno jim tako predpisuje proizvajalec, ki ponavadi tudi "časti" kozarce z reklamo ...

Ponavadi je tako.

Kolegica ima lokalni bar in je enkrat razlagala, "da pride jutri nek možakar od pivovarne in mora imeti vse od njih nastavljeno" se pravi vse reklamne pizdarije od laškega so morale biti vidne in v uporabi.

Popravljeno od FuManchu

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 4 minutami je Shrek napisal:

Zdaj pa iskreno...mislim, da redarji morajo bit. Jaz z njimi nimam problemov. 

Zarad mene so lahko. Nimam težav z njimi. Se pa nekateri obnašajo, kot da so najmanj policaji v tistih grdih rdečih uniformah.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 14 minutami je Alex napisal:

Fantje, potem pa krokate dolgo v noč, ker ne morete zaspati. 😊 Manj kave pit... 

Noč ima svojo moč:punk:

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Agregat za rezervno napajanje stanovanja
Napisano
pred 47 minutami je Janez007 napisal:

Zato sem pa naročil še nekaj dodatnih litrov tega Hondinega olja, da ga letos po cca 12-ih letih zamenjam še v kosilnici. 🙂 

In kot kaže bo pri Honda kosilnici veliko večja težava, kot motor s starim oljem, prerjavenje njenega kovinskega ohišja😔

Malo pošvasat in porihtat ali pa na odpad. 

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Agregat za rezervno napajanje stanovanja
Napisano
pred 7 urami je Jest napisal:

Saj ni treba biti kaj posebnega… Cisto OK opravlja svoje poslanstvo… Edino tisti s premijskimi vozili morajo izgleda iskati kaksen drug nadomestek te brozge ;) … Ostalih 95% se brez problemov vozi tudi s tem oljem, ki je po mnenju nekaterih “nic posebnega” … 😆

Vsako novo olje je bolje, kot stara prepaljena župca.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.