Naš strokovnjak za jezike je strokovno ocenil zadevo: "GRE ZA EVROPSKO PRIZNAN IN IZJEMEN PRIMER MULTIKULTURALNOSTI. IZREDNO PRONICLJIV ANALIZIK NAŠE STVARNOSTI (PO NEURADNIH...
V ZDA so predstavili prav poseben poltovornjak. Je električen, je ameriški, pa vseeno stane le 18.000 evrov. Možno ga je modularno nadgrajevati po 'Ikea' sistemu. Med investitorji je tudi Amazonov...
Ja, @Boss, verjamem, da so pri tisti novi kolekciji lopat tudi tebe zasrbeli prsti. In te čisto razumem, verjemi, da res. Pa čeprav sm kmet an s hribu doma pej mrski ne razumem...
Najbolj mi gre na ... ... ... saj veste, kam, ko v avtu poženem navigacijo pa mi reče: "Zavijte na jugovzhod."
Če bi se znal orientirati po zvezdah, mahu pa uri in senci, potem navigacije sploh ne bi vklapljal. A ne more enostavno reč levo-desno ali naprej-nazaj...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
FANTJE, NUJNO RABIM POMOČ!
Žena me sprašuje, kje sem sinoči sprehajal psa, ker se nekam čudno obnaša. Ima kdo kakšno idejo, kaj naj ji rečem?
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani