Policaj se vrne d dežurstva malo prej kot običajno. Počasi se sleče in zleze k ženi v posteljo. Žena ni spala, pač pa je bila vroča in prepotena. In ga prosi:
- " O dragi, dobro, da si že doma. Grozno me boli glava. Celo noč nisem spala. Bi bil tako dober, pa bi skočil do lekarne po Lekadole?"
Policaj pritipa do obleke, se obleče in odide. V lekarni pa ga farmacevtka vsa začudena gleda in vpraša:
Mi tu v službi sodelavec razlaga, da je Slovenija plačala 1 miljon evrov za Palestinske upokojence. Iščem malo po internetu, pa nič ne najdem na to temo...
V Novem mestu je potekala vojna med tolpami. V eni od bitk je bilo ustreljenih petdeset ciganov. Vseh petdeset se je pojavilo pred zlatimi nebeškimi vrati. Sveti Peter je odprl zlata vrata in rekel:
- "Ne vem, ali vas lahko spustim v nebesa. Vprašati moram Boga!"
Šel je k Bogu in ga vprašal:
- "Pred zlatimi nebeškimi vrati stoji petdeset ciganov, ki so bili v bitki ustreljeni. Ali naj jih spustim v nebesa?"
- "Danes imam srečen dan in sem dobre volje. Dajmo jim še eno priložnost, da postanejo verni. Spusti jih noter!"
Sveti Peter je odšel k zlatim nebeškim vratom in se takoj spet vrnil k Bogu:
- "Ni jih več!"
- "Koga ni? Ciganov?"
- "Ne, zlatih nebeških vrat ni več!"
Gre Janez v službo in na vrhu stolpnice zagleda Jožeta:
- "Kolega, kaj pa delaš?"
- "Ma, v nesreči mi je odtrgalo jajca, zdravniki so morali čisto vse odstranit. Odločil sem se, da naredim samomor."
- "Jah, saj imaš prav, nima smisla tako živet. Zbogom, prijatelj stari!"
Janez gre naprej v službo, čeprav mu je žal Jožeta, ampak, kaj češ, življenje je tako. Popoldan se vrača nazaj domov in spet zagleda Jožeta, ki stoji na vrhu stolpnice:
- "Joža, kolega, kaj pa počneš cel dan tam zgoraj?"
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tole so mi pa zdaj razlagali, da se je resnično zgodilo...
Na pisnem testu CPP pokličejo kandidata in mu povedo, da ni opravil. Kandidat se je začel razburjat, pa član komisije gleda njegov test in mu reče:
- "Povsod ste obkrožili B."
Kandidat pa nazaj:
- "Pa saj jaz delam za B-kategorijo."
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani