Možakar odnese prazne pločevinke v smetnjak, ko pride mimo poštar in prav:
- "Ste mel pa lepo fešto, škoda, da nisem bil zraven."
- "Boljše zate, da te ni bilo…"
- "Zakaj?"
- "Smo se igral igrico “kdo sem jaz”. Moški smo se slekli do golega, pokrili z rjuho in jo dvignili samo toliko, da se je videl naš junak. Ženske so pa nato ugibale, kdo je..."
- "Ja in…?"
- "... tvoje ime je padlo osemkrat..."
V bolnišnici izbruhne požar. Priletijo gasilci od blizu in daleč in obilno zalijejo z vodo ter požar uspešno pogasijo. Po požaru stopita pred novinarje poveljnik gasilcev in direktor bolnice. Poveljnik gasilcev začne razlagati:
- "Na območju požara se je znašlo sedem oseb. Dvema ni bilo pomoči, pet pa smo jih rešili."
Takrat pa direktor bolnice pade v nezavest. Ko pride k sebi, s tresočim glasom vpraša:
- "Kako ste jih pet rešili? Pa saj ste gasili Patologijo..."
Sem našel opravičila, ki sem jih sam pisal za v šolo, ko sem "šprical".
Vam povem, da pred 30 leti je bila super letina: 2x smo imeli trgatev pa 3x smo krompir pobirali...
Kaj misliš, da se nisem tega domislil tudi sam? In odgovor:
Platišča in pnevmatike omogočajo stik vozila s cestiščem, zato so z vidika varnosti zelo pomembne. Zato Vam svetujemo, da vozilo pripeljete v najbližji pooblaščeni servis, kjer bodo strokovno poskrbeli za pravilno nameščene pnevmatike in ustrezno privite kolesne vijake. Spotoma pa Vam bodo vozilo še strokovno pregledali in odstranili ostale morebitne pomanjkljivosti.
Res je pa tudi, da je čedalje več Navodil za uporabo brez tega podatka. In kaj ti potem nuca vrhunski digitalni moment-ključ s satelitsko povezavo, če pa nimaš nikjer zapisane vrednosti, na katero zategneš...
V Novi Gorici imamo visoko šolane idiote - ker idioti po naravi ne delajo takih bedarij...
Danes so se zmislili, da bodo zaprli ceste okoli Nove Gorice, skozi Kromberk in skozi Solkan. S tem je zaprta Nova Gorica, Goriška Brda in Posočje.
IN ZAPRLI BODO MED 13.00 IN 15.00 - v času največje konice, ko ljudje gredo v popoldansko izmeno, končujejo dopoldansko izmeno, šolarji končujejo pouk, ... ... ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
- "Ko umrem, bi rad, da zraven mojega groba postavite WI-FI anteno."
- "Ja, dedek, zakaj pa to?"
- "Zato, da boste večkrat obiskali moj grob..."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani