Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano
pred 6 urami je Boss napisal:

Danes pa res.... in to je eden redkih dni, da mam malo bolj lagano sportski in zato tud več gor visim kot običajno. Pa se pripravljam za ponedeljek navsezgodaj zjutraj, ko gremo celo novo poslovalnico postavit v Brežice. To bo spet cela žurka in verjetno bomo tam nekje do osmih, devetih zvečer nazaj. 12-13 ur je predvideno.

Ne znam... nisem bil tako vzgojen in me zdaj tole tepe. 😟

Glede na to kako se na vse spoznaš pa tega malega problema ne znaš rešit... 🤔

Takega mačka kot si ti v svojem poslu vzame vsaka firma..... :nevem:

Le pogumno.... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano
Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal:

V penzijo se gre zato, da se človek lažje pripravi za onostranstvo.

Dobro, da sem še dokaj mlad in, da se imam še čas pripravit.... :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano
pred 10 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Ma dej no. 

Penzion je zadnja stvar ki se ti zgodi pred smrtjo.

Torej delaj do bridkega konca, če ti ni do penzije..... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 7 minutami je Boss napisal:

Hvala bogu, da si na takem poslu, da ga lahko izkoristiš. Men ne pomaga nič kolk ga imam, ker enostavno ga ne morem izkoristit. Trenutno z lanskim dopustom, letošnjim in vsemi viški ure sem lahko skupaj 5 mesecev doma. Če grem zdele, bi tam enkrat konec avgusta moral bit nazaj. :punk:

Vsakemu pripada dopust! Celo 14 dni skupaj po zakonu! Inšpekcijo morate poklicat na obisk pa boste vidli kak se bojo podelal.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 4 urami je Boss napisal:

Glede na to kolk okrog letaš, smo bili v večini prepričani, da si že penzioner. Fak, kolk pa maš dopusta?

Čestitke pa sledijo, ko opraviš pripravniški izpit za penzionerja.

Da vas nebo strah, imam ga 30 na leto, za letos pa samo 10 in sem bil dolžen 3 dni, ki sem jih v sobotah oddelal.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano
pred 5 minutami je Shrek napisal:

Premium stranko... 

Katera je to.... :whatever:

Verjetno tvoja..... 🙃

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano

Bom moral verjetno še enkrat tista vprašanja zgoraj malo drugače obkljukat, da bom dobil primerno stranko zame😁

Bojim pa se, da je ni.... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 2 urama je Mraušk Mčk napisal:

Pozimi ima PD Gornji Grad dom odprt po sistemu dežurstev. Ne boš verjel. Se je že zgodilo, da dežurni v domu ni vedel za kaj se gre, ko sem mu omenil MENINCA.

Kar se tiče mojega odnosa do MENINCA pa. Bila je res velika ljubezen, in te ljubezni sedaj ni več. Pa ne po moji krivdi.

Bogi.... 🥴🥲

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 44 minutami je Slivka napisal:

Vse v življenju mi gre težko, edino zajebem se čisto enostavno...

Tale je podoben🤔, v življenu so mi samo dve stvari dobro izpadle, zobje in lasje.... :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano

Nekako sem zadovoljen z anketo, v obeh primerih imam skoraj enak rezultat in bo odločitev zelo lahka neglede na rezultat ankete..... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 58 minutami je Slivka napisal:

Pa @Alex, a si ti res tako naiven?

Janša bo na volitvah mimo grede dobil kakšnih 35%.

Po drugi strani bo pet levih strank spet nafarbalo volilce in bo vsaka dobila po 10%, Pirc Musarjeva bo izbrala mandatarja, "ki bo imel največ možnosti sestavit vlado" in bodo spet naredili koalicijo petih ali pa celo šestih strank in bodo imeli 50,1%.

In spet bo šlo vse po starem...

Sam osebno močno dvomim, da smo v Sloveniji zmožni narediti spremembo, še manj, da smo zmožni priznati, da je edino sprememba mogoče možna rešitev.

Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje! Gospodar se menja, bič pa ostane in bo ostal na vekomaj, zato ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan! (to ni moja stvaritev, sem samo citiral Ivana Cankarja). In če bi nas kdo rad osvobodil hlapčevanja, je potem naš sovražnik. In pri tvojih letih, @Alex, bi to že lahko vedel...

Ni to od Cankarja naprej ampak od nekdaj 🥴 Je pa res, da je odvisno na kako visoki družbeni lestvici se nahajaš..... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 43 minutami je godlike napisal:

Jaoo. Na obali ja. Smo že parkrat premleli.

Drži. Samo nabiramo 3. skupaj pike in bomo prej ko slej na vsaj -5c/l pri 100. Pa bomo 100 tankali. Pol pa bi še VIP kapnil.

Že zdaj mi dajo 1c na liter pri E10 župi.

Ta -1c imamo z aplikacijo vsi pri 95.oct.

Pri VIP  imaš pa -7c 100tko!

Prej je bilo pa na VIP 95 tka-3c,100 tka pa  -10c...:nevem:

Pa se enkrat na 2 meseca imaš najboljše VIP pranje zastonj pa še veliko tega je.... 🤗

Screenshot_2026-03-16-14-15-30-446_si.mol.loyalty.jpg

IMG_20260316_141159.jpg

IMG_20260316_141229.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 1 uro je Boss napisal:

Zakuhajo vojno na zahtevo Izraela, zdaj pa naj vsi to rešujemo al kako. Zanimivo bo, če JJ slučajno prevzame krmilo, a bomo zavili židom in Trumpu na pomoč. 

Velik, velik (?)  :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 5 urami je Alex napisal:

Ja,tam se vsi bojijo karabinjerjev in finančne policije. Finančna policija te lahko ustavi bilo kje na cesti, če recimo voziš kak dražji avto (Ferrari, porsche...) in gredo takoj  v poizvedovanje, ali si ga lahko finančno privoščiš. Če so prihodki premajhni, ti ga zaplenijo in potem moraš dokazovati , kako si ga kupil. Tako zaplenijo na stotine vil, avtov in ostalega. In to ne pade na sodiščih kot pri nas. 😉

Pa pravimo, da je tam mafija.Njihova mafija  je  otroški vrtec proti naši mafiji in sodstvu.

Uuu ti boga jaz sem pa mislil, da so to neki šminkerji ti karabinjeri, ko so tako stilistično oblečeni in u nulo spedenani.... 😲😳🙃😂😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 3 urami je godlike napisal:

Spucal Focusa => nagrada.

20260314_104519.jpg

Evrospinov. Pol i ga Vizir.

Kje je Focus🤔, aja fokus je na pivu..... 😂😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.