Danes pa res.... in to je eden redkih dni, da mam malo bolj lagano sportski in zato tud več gor visim kot običajno. Pa se pripravljam za ponedeljek navsezgodaj zjutraj, ko gremo celo novo poslovalnico postavit v Brežice. To bo spet cela žurka in verjetno bomo tam nekje do osmih, devetih zvečer nazaj. 12-13 ur je predvideno.
Ne znam... nisem bil tako vzgojen in me zdaj tole tepe. 😟
Glede na to kako se na vse spoznaš pa tega malega problema ne znaš rešit... 🤔
Takega mačka kot si ti v svojem poslu vzame vsaka firma.....
Hvala bogu, da si na takem poslu, da ga lahko izkoristiš. Men ne pomaga nič kolk ga imam, ker enostavno ga ne morem izkoristit. Trenutno z lanskim dopustom, letošnjim in vsemi viški ure sem lahko skupaj 5 mesecev doma. Če grem zdele, bi tam enkrat konec avgusta moral bit nazaj.
Vsakemu pripada dopust! Celo 14 dni skupaj po zakonu! Inšpekcijo morate poklicat na obisk pa boste vidli kak se bojo podelal....
Pozimi ima PD Gornji Grad dom odprt po sistemu dežurstev. Ne boš verjel. Se je že zgodilo, da dežurni v domu ni vedel za kaj se gre, ko sem mu omenil MENINCA.
Kar se tiče mojega odnosa do MENINCA pa. Bila je res velika ljubezen, in te ljubezni sedaj ni več. Pa ne po moji krivdi.
Janša bo na volitvah mimo grede dobil kakšnih 35%.
Po drugi strani bo pet levih strank spet nafarbalo volilce in bo vsaka dobila po 10%, Pirc Musarjeva bo izbrala mandatarja, "ki bo imel največ možnosti sestavit vlado" in bodo spet naredili koalicijo petih ali pa celo šestih strank in bodo imeli 50,1%.
In spet bo šlo vse po starem...
Sam osebno močno dvomim, da smo v Sloveniji zmožni narediti spremembo, še manj, da smo zmožni priznati, da je edino sprememba mogoče možna rešitev.
Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje! Gospodar se menja, bič pa ostane in bo ostal na vekomaj, zato ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan! (to ni moja stvaritev, sem samo citiral Ivana Cankarja). In če bi nas kdo rad osvobodil hlapčevanja, je potem naš sovražnik. In pri tvojih letih, @Alex, bi to že lahko vedel...
Ni to od Cankarja naprej ampak od nekdaj 🥴 Je pa res, da je odvisno na kako visoki družbeni lestvici se nahajaš.....
Zakuhajo vojno na zahtevo Izraela, zdaj pa naj vsi to rešujemo al kako. Zanimivo bo, če JJ slučajno prevzame krmilo, a bomo zavili židom in Trumpu na pomoč.
Ja,tam se vsi bojijo karabinjerjev in finančne policije. Finančna policija te lahko ustavi bilo kje na cesti, če recimo voziš kak dražji avto (Ferrari, porsche...) in gredo takoj v poizvedovanje, ali si ga lahko finančno privoščiš. Če so prihodki premajhni, ti ga zaplenijo in potem moraš dokazovati , kako si ga kupil. Tako zaplenijo na stotine vil, avtov in ostalega. In to ne pade na sodiščih kot pri nas. 😉
Pa pravimo, da je tam mafija.Njihova mafija je otroški vrtec proti naši mafiji in sodstvu.
Uuu ti boga jaz sem pa mislil, da so to neki šminkerji ti karabinjeri, ko so tako stilistično oblečeni in u nulo spedenani.... 😲😳🙃😂😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Prav paše po delu v sadovnjaku....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani