Res je😋😃👍...sva šla z ženo k Senici (okna)...in nam je tam priporočal to gostilno...in sem na blef naročil radler,k sem moral še voziti...je kelnarca priporočila...jep-dober je👌
Tudi fizično osebo resno jemljejo, ko se začne enkrat sklicevati na zakon in na zakonske roke.
Samo je to za laika izredno težko, ker en kiks in vse pade.
E, tako sem tudi jaz urejal ampak po nasvetu cenilca konkurenčne zavarovalnice!
Moj nasvet, ko se pogajaš s cenilcem glede škode avta in naletiš na oviro mu mimogrede omeniš, (zagroziš) s sodno zapriseženem cenilcem, da se začne zavedat resnost situacije! On tako ve, da ti tržno vrednost mora izplačati.....
Kar mnogi ne vedo, da če nisi kriv v prometni nesreči lahko zahtevaš od zavarovalnice povzročitelja "tržno vrednost" avtomobila kar pa je običajno več kot po E. taxu, ki ga rade uporabljajo zavarovalnice!
Meni so pred več leti ponujali za 3ko po E. Taxu 8k€ in po ugovoru sem dobil 11k€po tržni vrednosti!
Poglej na avto net. kakšne so cene tam in zahtevaj približno toliko. Žena, ki je imela nekaj odrgnin od pasu in bolniške teden dni je dobila vse plačano posebej in tudi osebne stvari, ki niso oprema avta, telefon, oblačila in drugi predmeti so predmet za odškodnino.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Verjemi, da bi kmalu bili tam.... 😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani