ja pa kaj še,..jaz rtvja sploh ne gledam pa moram tem pajacom plačevat,..
Ves šport so jim že druge televizije pobrali.
Nimajo enega pametnega filma,same ponovitve, zopet se je Herta uvleklacscsvojimibreklanami, pogovorne oddaje vodijo sami simpatizerji levičarjev, pa tudi sicer je cel RTV slo poln levičarsko mislečih, ki poten posiljujejo druge z njihovimi pravljicami. Upam, da bo naslednje referendumsko vprašanje:
Izkazala se je za vrhunsko. Všeč mi je, ker ima na vseh vodilih za žagin list ležajčke, s katerimi zelo natančno nastaviš, predvsem pa lepo fiksiraš žagin list. Tudi močna je dovolj za tisto kar rabim.
Popoldne je na strehi državnega zbora stal poslanec stranke SDS Andrej Hoivik, ki je nagovarjal mimoidoče in med drugim zagrozil, da bo skočil. Na kraju so bili prisotni policija in...
Začelo? Se samo nadaljuje. Topli ima plačano odsluženo spremljevalko a uradno je še poročen, blondinka na drogah ima dolgolasca za zabavo, tudi v parmanentarnoh prostorih se gresta igrice, taisti je še poročen a nima veze, uni stari noče odstopiti, čeprav ve da je kriv. V bistvu je vse skupaj en velik cirkus. 😉
Ministrstvo za zdravje je pripravilo osnutek novele zakona o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju, ki po navedbah...
Pri prostočasnih dejavnostih je daleč največ zdravstvenih zapletov pri gledanju Nore TV. Predvsem zaradi starostne strukture.
Evo, še ena izmed neumnosti golobnjakakovih umotvorcev. Žretje hrane in alkohola, kajenje, drogiranje jenza državo sprejemljivo, koristno, to, da gre človek v naravo, pa ne.
Ravno to so komentirali na mtb forumu. Če se recimo poškoduješ na kolesu, greš do prve gostilne, se ga napiješ in v bolnicib rečeš, da, si padel medtem, ko si se hotel v šesti v avto. Potem bo v redu.
3slojne mi je ratalo znucat močno preko limitov - rostfrej pleha na določeni delih ni bilo več, samo še alu sredica. Niso se zvili. Mogoče ker so bili diski XT s hladilnimi rebri, pa tudi ploščice sem uporabljal tiste z rebri za hlajenje.
Vidim da uporabljaš polnomastno mleko.
Za dolivanje uporabljam šprico z dodatkom - namesto "igle" medeninasto cevko 3mm zunanjega fi. in jo porinem skozi telo ventila. Na ta način se telo ventila ne zasvinja z mlekom. Cevka je pravzaprav prazna "minca" od kemičnega svinčnika izpred 3+ desetletij, ko še ni bilo vse plastično.
Jaz pa vsaj naslednjih 8 let ne in če bi kdo predlagal tak zakon bi pomagal zbrat podpise za referendum, da ne bi dobili tako visokih pokojnin, ker vam jih ne privoščim - banda upokojenska. To bi naredil samo zato, ker sem zavisten in foušljiv. A bo OK?😜
Samo res, ta banda upokojenska. Le korajžno, zberi podpise za referendum in te bomo podprli. 💪
Kaj si mislijo tej upokojenci. Prvi pred trgovinami, že ob pol osmih, pa vse izdelke pred iztekom roka poberejo,
pa zastonj se vozijo na morje z avtobusi, namesto da bi se vozili tja z svojimi bmw-ji, pa mercedesi...
Ko jih vidim dopoldan posedati pred kafići, ne prime srat. Delat naj gredo na svoje njive, ne pa jamrat. V bistvu so v najbolj zanesljivi službi na svetu, ne delajo nič in vsak mesec jim kapnejo dnarci na račun. Banda penzionistična.
Potem pa, euro na euro in že je tu gradnja vil in vikendov po Dalmaciji.
Banda penzionistični. Delat, ne pa se vozit s e-kolesi okoli in odžirat prog mladini. V glavnem, Boss, mi te podpiramo v zatiranje te zalege. 😊
pred 1 minuto je Boss napisal:
Ja fak no, ne moreš... pa zato so zakoni in zato se jih sprejema. A se ti tam v tvoji ljubi Italiji samo z lokalnimi mafiozoti družiš, da take ven strelaš?
Zakoni? V Sloveniji? V politiki? A ti to resno? A še vedno živiš v nekem svojem oblačku, kjer se deli cvetje in kapučin zastonj? Vse vlade, leve-desne so vedno do sedaj tako talale te privilegije. 😉
Z zakonom iz leta 1974, se dejansko ni vedelo kdo to lahko dobi in kakšni so kriteriji. Če je bil taprav so ga spravili skozi po hitrem postopku samo, da so njegovi imeli večino v DZ. Pa nisi rabil bit ne prešernov nagrajenec ne kake druge vrste nagrajenec, ampak samo dobre politične botre si moral imeti za sabo.
Novi zakon bi na tem področju naredil vsaj to, da bi se točno vedelo kdo je sploh kandidat za ta dodatek in kakšni so pogoji.
In to je prejemnik Prešernove nagrade za življensko delo. To pomeni, da je čez celotno življenje ustvarjal in te nagrade se navadno podeljujej že v visoki starost. Recimo letos je Dragan Živadinov to dobil, kot en mlajših pa je star 65 let, med tem, ko je druga nagrajenka Dragica Čadež, stara že tam nekje okoli 85 let. Se pravi po statisti, kaj dolgo niti ne bo prejemala tega dodatka, ki se za izjemo starega zakona, ne prenaša na dediče.
Tvoja navedba, da bi to nagrado dobil nekdo, za eno Prešernov nagrado tudi ne drži. Poleg prešernove mora imeti še vsaj eno drugo od najvišjih nacionalnih nagrad oziroma mednarodnih nagrad.
Nagrado lahko prejmejo tudi prejemniki najvišjih odlikovanj RS ravno tako v navezi s še vsaj eno najvišje nacionalno nagrado.
Potem pa še drugi del tvoje manipulacije. Le Prešernovi nagrajenci za življensko delo prejmejo razliko v nagradi, da je njegova pokojnina in dodatek (ki se ga plačuje iz proračuna) enak 3000€
Prešernovi nagrajenci sklada pa dobijo 50% te nagrade. Recimo primer: Nekdo ima pokojnino 1300€ in je upravičen do dodatka. To pomeni, da je znesek dodatka do 3000€ v tem primeru 1700€ ampak dobi ga le polovico... se pravi 850€. Tako, da se teh 850 prišteje njegovi pokojnini in bo prejemal torej 2150€ in ne kot razlagaš 3000€.
Se splača včasih zakone prebrat in kot vidim večina jih ne in potem glasujejo po všečnosti enih ali drugih na pa po vsebini in to je narobe, fejst narobe.
Aja, da ne bo pomote, sam sem ta butast referendum enostavno izpustil pa kljub temu sem si prebral zakon o katerem se odloča.
To je rekla kazala, nagrade bi se delilo po novem vsem prijateljem in sonpatizerjem stranke butec in butec.
Jaz ne smem razglabljat o zdravstvenih zadevah, ker nisem strokovnjak/dohtar pa prebiram veliko te medicinske literature izdane pri priznanih izdajateljih , potem pa pride tak referendum pa odločajo na njem ljudje, ki sploh ne vejo popolnoma nič o tematiki in gre bolj po sistemu ta ni naš oziroma ta je naš. Sem prepričan, da če damo na referendum zakon, da vse cigane zapremo v koncentracijsko taborišče, da bi bila velika udeleža in bi bil sigurno izglasovan ZA.
Ko, no, pa kako si lahko šokiran? Tako greš na volitve tudi ti n večina. Ali pa ne gre, ker jim je malo mar za vse. Mi je všeč, da ostaja titotov zakon še naprej v veljavi. Saj je bil faca. 😉 Sicer pa je baje stari zakon protiustaven, tako, da ga ne bo težko skinit.
pred 42 minutami je Boss napisal:
Vidiš, kako se manipulacija z besedami zakorenini in še danes mnogi ponavljate to mantro. Dol mi visi za Erjavca in mi nikoli ni bil niti malo simpatičen razen govorne napake, ampak on je rekel, da bi želel, da imajo upokojenci najmanj 1000€ pokojnine. Nič ni obljubljal.
Jaz bi pa želel, da bi imeli upokojenci 2000€ pokojnine in vsak še zlato uro.
Moram priznat, da se nisem toliko poglabljal, ker mi ta materija povzroča slabost, tudi po TV ene in druge lažnivce vedno težje prebavljam ... jih kar prevrtim ....
Pa saj ne rabiš gledat..
Greš na volitve alii referendum in obkrožiš tisto, kar si si izbral.
Itak ne bo nič drugače a če tvoji zmagajo , si tisti dan faca. 😉
Mislim, da ti nisi popolnoma razumel. Po zakonu iz 70-tih je o teh dodatkih odločal Državni zbor, to se ni kar podeljevalo. Sicer so vladajoči svojim lahko izglasovali izredne pokojnine, ampak zadeva se je obravnavala v Državnem zboru in tja niso mogli priti kar z vsakim in ga nagradit. Po novem zakonu bi pa to postala birokratska pravica: vsak, ki doseže pogoj, to dobi. In ti dodatki nikakor ne bi bili majhni: "elitni umetnik" (ki bi enkrat naredil nekaj, s čimer bi dosegel pogoj) bi prejel 3.000 evrov pokojnine, delavec (ki bi v tovarni delal vsaj 40 let) pa 1.300 evrov... Sicer pa ne vem, zakaj bi umetnikom dajali dodatke h pokojnini, ker so ostale nagrade dovolj visoke (npr: Prešernova nagrada je 30.000€)... Po starem zakonu so torej dobili nagrade za življenjsko delo - in to niso bili nujno umetniki. Če je Državni zbor presodil, da je nekdo s svojim življenjem in delovanjem koristil Sloveniji, je lahko glasoval, da se mu podeli pokojnina. Po novem pa je dovolj enkratni dosežek, ki je pogoj, pa dobi pokojnino - večjo kot midva skupaj, ki bova delala vsaj 40 let, raje več...
Mimo grede: po novem zakonu bi bila dovolj ena Prešernova nagrada. O dobitnikih Prešernove nagrade odloča Upravni odbor Prešernovega sklada. Upravni odbor Prešernovega sklada trenutno vodi Zdenka Badovinac. Ima štiriletni mandat. Ona je zaprisežena "leva" aktivistka. Kdo bo dobival nagrade? "Ta-desni" gotovo ne. Ko bo njenega mandata konec in če se vmes zamenja vlada, bodo tja postavili nekoga svojega in bodo nagrade dobivali samo njihovi. Po zdajšnjem zakonu mora zadeva skozi Državni zbor, pa le ne morejo kar vsakega predlagat...
Se povsem strinjam!
Sm kmet an s hribu doma. An nekje sm enbot slišu, da le čevlje sodi naj Kopitar.
Je tale Golobnjak prišel z novim predlogom Zakona o varni hrani in krmi. Nazaj so dobili od kmetijsko-gospodarske zbornice preko 1400 pripomb. Rezultat? Nekako po Balkansko v času komunizma: "Imeli smo še hujše probleme, pa jih nismo rešili. Gremo na en šnops..."
Mislim, ja, saj vem, pravijo, da ima vsak zakon kakšnjo luknjo. Ampak ta predlog je bil ko rešeto, če je bilo 1400 pripomb...
Mislim, da je največji problem, da se zadnjih 20 let vlade sestavljajo na 50,01% večine. In potem vlado sicer imamo, nima pa zadostne večine, da bi sprejela kakšne konkretne spremembe. Mislim, da bi bilo stanje bistveno drugačno, če bi imeli v vladi eno stranko z vsaj 67% večino in vse ostale v opoziciji. Če bi dobro vladali, bi se točno vedelo, kateri so za to zaslužni. Če bi se slabo vladalo, bi se točno vedelo, kateri so za to krivi. In opozicija ne bi imela moči blokirati vse po vrsti, kjer se zahteva 2/3 večina...
Ti si pa močno optimističen, če misliš, da boš imel 1300€ pokojnine. 😄😄
K tole berem imam občutek, da si bil proti zgolj iz slovenceljske nevoščljivosti in verjetno sploh nisi prebral razlike med zakonoma, ki bo ostal v veljavi in tistim, ki bi bil nov. Se je pač igralo na to karto.
Tole je blo drugač čist brez veze in škoda dobrih 6 in pol milijona fuknjenih dobesedno stran za tale referendumdum. Ta referendum ne bo vplival na volitve, ker večina levega telesa je ostala doma in zdaj iz tega vlečt neke zaključke je pač bolj v stilu samozadovoljevanja. Sej je fino, ampak ni tisto pravo.
Sicer pa, nepomembna zadeva, ki ne vpliva na nič ampak le na nekaj tistih 10 mandeljcev, ki se jih dotika. Ostali pa zarad tega ne bomo nič bolje živeli.
Še kako je pomebmo. Medtem, ko je oni revašistist skupaj z "lepotico" poziral na Bledu in fušal v petju, vemo, da je pred tem "prepovedal" svojim par procentov volilcem, da bojkotirajo referendum, saj je verjel, da ne bo ljudi na referendumu in se bo lahko potem širokoustil in žugal s prstom je dobil kajlo natanko tam, kjer jo je dobival že prej.
Skratka, upam, da bo levičarka , ki je to predlagala, gladko odstopila.
A zraven pa kričiš, da si desni domoljub? Te logike meni niso najbolj jasne... a mi lahko nekdo razloži prosim?
Ti bom kar jaz. Res sem to kar praviš, le da nisem mona, kot bi rekli Primorci, da puščam šolde našim pohlepnikom (vsem po vrsti). Zato pa 95% tehničnih stvari kupim preko spleta po Evropi, nekaj pri nas, ko so kake akcije, špecerije nekaj pri nas, večinoma čez,
smučanje in dipusti tujina, ker se veliko bolj splača, pa tudi nudijo ti več. Še 6-ko sem kupil v Nemčiji. Naslednji avto bo tud najbrž iz tujine.
Kaj imamo pri nas drugačnega kot imajo v tujini? Imamo lepšo pokrajino, boljšo hrano, lepše vreme, imamo boljše športnike, imamo manj kemtrailsov, manj cepljenih, manj velikih lopovov v zaporih,imamo neresno trenutno politiko. In kar je najpomembnejše - imamo moderno pretočno avtocesto.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ves šport so jim že druge televizije pobrali.
Nimajo enega pametnega filma,same ponovitve, zopet se je Herta uvleklacscsvojimibreklanami, pogovorne oddaje vodijo sami simpatizerji levičarjev, pa tudi sicer je cel RTV slo poln levičarsko mislečih, ki poten posiljujejo druge z njihovimi pravljicami. Upam, da bo naslednje referendumsko vprašanje:
-ali ste za to, da se ukine RTV slo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani