Vprašanje lastniku apartmaja:
- “Svojega psa bi rad vzel s seboj, je lepo vzgojen, ne bo povzročal težav. Te moti?”
Takole je odgovoril lastnik:
- “Že leta oddajam stanovanja in pes mi še nikoli ni ukradel niti ene brisače, rjuhe ali slike s stene. Še nikoli mi ni bilo treba klicati policije, ker se je pes napil in povzročil škandal sredi noči, še nikoli se ni zgodilo, da pes ne bi plačal računa. Zato z veseljem pozdravljam vašega psa, in, če jamči za vas, lahko pridete tudi vi.”
Sem dobil izvid zdravniškega pregleda. Zdravnik mi predlaga, da pazim nase in se izogibam nesrečam, saj baje rezervnih delov za stare modele, kot sem jaz, ni več na zalogi...
Nič jih nismo takrat premalo, ampak jih zdaj premalo. Mislim, fantje niso fantje, če se od časa do časa ne stepejo. Ampak dandanes jih vzgajajo kot deklice (razen Romi, seveda) in to je problem - ker Rome dandanes premalo...
Jaz pri svojih 43.letih vsako jutro pretečem 10 km, delam 12 ur dnevno, petim sosedom pokosim travo, istočasno pišem 2 knjigi, prebelim vse sobe,... Poleg tega imam še čas za prijatelje in humanitarno delo. Nič ni težko, če zna človek dobro lagat...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tudi glede lopate nisem nič napisal.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani