Pres sem imel kakih 8-10 Polar RS800cx. Zdaj pa imam 6 let Suunto Spartan Wrist HR.
Jaz pa 8 let forerunner 235 in sem bil zelo zadovoljen a čas naredi svoje (nekje vlaga vdira) in bo vsak čas fuč... 🥴 Že nagaja včasih zato sem si umislil novo forerunnarco 255 in bi rekel, da ima vse kar potrbujem in še več...
Ps; bi vzel ono od @Jest a sem imel že kupljeno- naročeno pri Petrolu za pametno ceno s pop.cca 250€.😉
Razmišljam,al v "pohvalite se" temo al tukaj...ma,naj bo tukaj,da ne bo tako razmetano...
Svojega Spyderca Paramillitary-II zadnje čase zelo rad skoz sabo nosim,in ga res veliko uporabljam...pa je bil že čas,da ga nabrusim...tokrat cca.12° brez drugega kota..."skalpel"😁😍😃👍
Pijem doma takole kofe, gledam račun in razmišljam 🤔 "skoraj" ne morem verjet, kako je lahko pri"nas" pijača takole poceni pa na konc še popust dobiš, prav smešno.... 😊😉
Vako jutro obiščem vaško pekarnico v Maslinici na Šolti. Pred tednom je bil marmeladni krof 0,7 €, danes je že 1,5€. Sirov burek je bil 2 €, danes 2,5 €.
Porcija kalamarov v povprečni restavraciji v Maslinici od 18 do 23 €. Včeraj smo jedli v Stomorski, kjer so bile cene OK. Tunin steak s prilogo blitve 26€, pizza cca 10-12€, paradižnikova solata 8€, Ožujsko pivo 0,5 v steklenici 4€.
Na domačih knjižnih policah nisem našel prostora za to knjigo obrazov in je zato nimam.
Sredozemsko morje ima 6°C nad povprečjem. To je ogromno več energije, in ta reč poganja sedanje monsunsko obdobje na sončni strani Alp.
Kolega se je netako dolgo nazaj preselil na drugo stran sveta, ker mu je tropska klima všeč. Če le nebi bil tako nestrpen in bi samo malo počakal...
V veliki verjetnosti je temp.morja kriva za ta neurja. Na oni strani atlantika je to glavni razlog za tornade zato so pa od maja naprej, ko se dvigne temp.morja nad 28 in prihaja do močnega izhlapevanja...
@Z M A J ti si reden gost tam na Velenjcu, kolk je karta za vstop ali imaš ti kar letno karto? Ali to kr prideš in se kopaš, kot na Bledu, Bohinju...razen če greš na urejeno plažo?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Šele 13. jih ima...
Jaz pa tegale iz one serije, ne priporočam nobenemu, še sovražniku ne! 🤪
Povezava za deljenje
Deli na druge strani