Ker je naneslo, da sem se sinoči peljal po cesti Soriška planina (gostišče Lajnar) - Sorica. Mislim, da je naš makadam bolj gladek in z manj luknjam...
Glede na to kje se ti voziš rabiš obvezno dve rezervi....
Bravo, dobro ti gre samo steno si mal pošprical.... 😲😉
Jaz se pa na žar pripravljam,tja kamor grem te dni; Skandinaviji, Laponskem, Nordcoppu, Lofitih itd. teh stvari baje ne prakticirajo ne vem kako.... 🤔😉
A ni tu v bistvu kriva stranka, ki se ni pozanimala o tarifi?
Delno imaš prav,samo problem v v tem,da so hrvati čez noč dvignili cene,prej pa so bile normalne in ti na pamet ne pride,da se boš iz lani na letos nasraw....
Ko malo več potuješ te t.vodiči opozorijo o posebnostih države v katero potuješ. Med prvimi opozorili je prevoz s taxiji in njihove cene,ki v večini ogromno nihajo glede na videz turista in od kod prihaja.....
Vedno in povsod se PRED vožnjo s taxijem dogovori za CENO prevoza za določeno ruto,VEDNO !😉
Jaz gledam tukaj in je zvečer manj ljudi na rivi, kot je bili lani taki čas, bomo pa videli kako bo drugi teden. Na Bolu je bila pa večja guzva na plaži kot lani
Sent from my iPhone using Tapatalk
Velika razlika je med gužvo na plaži in zvečer na rivi....
Kampisti in apartmanci so tudi bolj doma zvečer in kaj spečejo, hotelci pa na terasah hotelov in nekaj na rivi....
Na plažah so pa vsi ti z domačini vred sploh v večjih mestih....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tale je res dober, škoda, da ga pri nas ni....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani