Bini, najboljše mi ti pokažeš kako PRESKOČITI gnečo, ko padam v prometne konice med Kamnikom in Ljubljano ter potem povej kakšna naj bi bila torej, po tvoji logiki povprečna hitrost???
Ja na Vransko greš pa se tam postaviš v našo štajersko kolono je hitrejša, ker je na AC....😂
Ne,ne to je hec,da nebi resno vzel 👍
Ponavadi se poraba veča s povp.hitrostjo in pri tebi je ta hitrost manjša in s tem tudi poraba...
V tvojem primeru pa seveda ni tako, ker se voziš v koloni. 😉Je pa tudi res, da so ti BMW motorčki med najbolj varčnimi... 👍😉
Mi je pop.kolega poslal cene iz HR. Istre, tele cene res niso pretirane...
Ne vem kdo pretirava s temi cenami v člankih, ki so bolj kot ne larifari.
Verjetno gre kdo v super znano restavracijo in misli, da bo jedel in pil vrhunsko in poceni kot včasih, ko pa dobi račun je razočaran nad ceno, ki ni več tako mala. Potem pa ajmo kritizirat nad visoko ceno, noben pa ne objavi kaj in koliko je dobil na mizo za ta denar.....
Ja počasi bo tako, da za 5€v žepu ne boš več vedel ali imaš dost za en usran kofe..... 🤔😟😉
pred 1 uro je Jest napisal:
Res je dokaj normalna cena… letos je cca 100€ drazje kot lani v podobnem terminu… pa lani je bil poln penzion, letos je samo zajtrk in vecerja… Je bil pa jesenski termin lani dokaj ugoden…
Slišat ni veliko,ko gledaš tele male cene a so 30% previsoke glede na njihov standard,to je dejstvo. Mi se lahko preseravamo s temi cenami,ker so približno take kot pri nas ali celo malo višje kaj pa Hrvati s pow manjšo plačo.....🤔
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Izbira je velika,ponudba prav tako zato pojdimo tja kjer nam najbolj paše in se imejmo fino četudi je pivo 12€ in burger 20€.....😊😂🤣😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani