Sam resno, premer mojega zapestja je 70mm, tako da mi ni jasno, kako je lahko 51mm ura preko zapestja. Pa sej niste paličnjaki.
Jaz sem vedno mislil, da so 47mm za dekleta, 51 pa za dedce.
Ne, Boss, ure so unisex. Samo razlika je, da imamo nekateri vitka zapestja, drugi pač ne. Baje, da so velikost 51 mm začeli izdelovati pozneje. Najprej za ameriški trg. Predstavljaj si,da bi imel Domen Prevc velikost 51 mm na roki. 😉
in to ponavadi vedno enih in istih, ki imajo po možnosti še stacionarne telefone zapisane v prastarem telefonskem imeniku.
Resno vprašanje... v zadnjih 20 letih, kolikokrat ste bili anketirani? Imam tri mobilne številke in moj rezultat je okrogla ničla. Mati in oče pa na stacionarni telefon dobita klic anketarjev 3x do 4x letno.
Tole anketiranje dejasnko ni niti približno merodajno, še manj pa da bi nakazovalo kdo bo dobil koliko. In članki po volitvah se bodo glasili nekako v stilu "Kaj je šlo narobe, da so predvolilne napovedi toliko zgrešile".
Se strinjam. Ne samo,da me ni nihče nikoli poklical, ampak tudi ne poznam nobenega, pa tudi prej v službi ne, ki bi odgovarjal na te ankete. Moramo se zavedati, da so te razno razne "ninamedie" privat firme in lahko manipulirajo z rezultati kolikor hočejo.
Po najnovejši javnomnenjski anketi, ki jo je za časnik Delo opravila Mediana, se je razlika med največjima strankama v državi skoraj povsem stopila. Med Gibanjem Svoboda in SDS je namreč le še za...
Danes smo se zbrali na obali in naredili en miniMTB"penzionistični" Giro. Na obalo nam je lepo ,sončno vreme prinesel TBA. Pogoji za kolesarjenje so bili odlični, kondicija v redu. Na koncu smo si privoščili zasluženo pivo in dobro hrano.
Na Shellu trenutno tankam premium nafto za ceno normalnega. Ta akcija mislim da traja do 15.03. Gre pa 6-ka malo bolje in kar je najbolj pomembno, pije še manj kot prej. Vsekakor je boljše gorivo.
Seveda, ker denar raje neseš makaronarjem …. Ko jebe slovenske proizvajalce
Glede članka pa… pomoje je malo napihnjen… Slovenski proizvajalci lahko prodajajo svoje izdelke tudi pod Hoferjevo blagovno znamk… kar se itak že sedaj dogaja… Po drugi strani pa… koliko brandov pa je sploh še slovenskih? Radenska, Union, Laško, Argeta, Kekec, Fructal, Cockta, Čokolešnik, Barcaffe,…
Zanimivo. 🤔 Sem mislil,da boš kupil cliota, ker je narejen v novem mestu. 😉Denar raje daš japončkom. Ko jebe slovenske proizvajalce.😉
Jaz je zadnjih 20 let nisem prižgal, ker nikoli ni bila take megle, da je bila vidljivost manjša od 50m. Ehh, kje so tiste ljubljanske megle izpred 30, 40 let?
So se preselile na obalo? 🤔
Bi rekli obalni ravnozemljaši, združeni v resnici okoli stevota: "Od kar so naredili predor Kastelec imamo mi na obali meglo".😎
Hofer je eno navadno skladišče, čist po nesreči spremenjeno v trgovino. Notri se počutim bedno nekako v stilu "hurry up and buy", kar mi niti malo ni všeč.
"Hofer je eno navadno skladišče". Se popolnoma strinjam. Prav tako je tudi IKEA.
Pa zadnjo meglenko potem ugasneš, ko za seboj vidiš žaromete tistega za teboj? 🙄
Vedno. Prižgem jo le takrat, ko je vidljivost 0. In jo takoj ugasnemo,ko se megla malo razkadi. Vem, kako je zoprno,če kdo vozi pred menoj z prižganimi meglenkamu, ko ni megle.
Moram pojamrati. Danes sem šel zjutraj v Ljubljano. Od Kopra do Logatca je bila megla. Videlo se je -nič. Kaj me moti?
Veliko voznikov vozi brez kratkih luči. Pač imajo nastavljene luči na avtomatsko in posledično se ob mraku , kot je bil primer danes, ko je megla , kratke luči ne prižgejo same in posledično tudi zadnje ne. In avtomobili so totalno nevidni. Jaz sem prižgal luči , ravno tako zadnjo meglenko.
Še posebno so kaki sivi, črni , skratka temni avtomobili problem. Po eni strani so te avtomatske luči super, po drugi pa so nevarne, če se zanašamo samo nanje. Enako se dogaja ob dežju v mraku, ko ljudje vozijo brez luči zadaj.
Libija itak ni več država odkar je bil umorjen Gadafi. Tako da tam je vse mogoče. Verjetno so jim pomagali naši prijatelji amiji.
Tako kot so naši prijatelji takrat Evropi razstrelili plinovod.
Zanimivo je, da bi vsaka normalna država razstrelitev življenjsko pomembnega plinovoda smatrala za akt agresije. Le EU je tolk glupa da je pri jebanju s strani sovražnika pri tem še ploskala.
Obstaja sicer verjetnost da sama EU ni tolk glupa, da pa so vođe podkupljeni. Židje imajo dnarja kot dreka.
Evropa živi normalno dalje brez vodkarske nafte in plina. Problem imajo oni nekje drugje. Sedaj po vrsti "izgubljajo" zaveznike po svetu. Ostali so jim še Severni Korejci. Mali debeli joče,ker nihče noče njegovih igračk. 😉
Rusija je danes obtožila Ukrajino, da je z brezpilotnimi letalniki napadla ruski tanker, ki je prevažal utekočinjeni zemeljski plin v Sredozemskem morju. Po navedbah libijskih oblasti je tanker potonil med Libijo in...
Sicer izstopa babyface (pa seveda desetar), ampak tudi Juvanova je danes z izjavo na TV da bodo morale ladje zaradi zaprtja Hormuške ožine pluti okoli Afrike, pokazala izjemen potencial obramboslovcev.
Pozabil si še "strokovnjaka" lažnjivega Lukca. Ta prekaša pa vse na polni črti. Ali je bll baby face mišljen on?
Takole. Danes sem imel čas (tega mi penzionisti težko najdemo)😄pa sem malim obiskal operaterje za mobilno telefonijo. Najprej sem šel na T-2, kjer sem jim razložil, da me njihova telefonija ni prepričala ( mrtve točke, tako v Kp kot drugje na obali, še slabše je, ko preklopi na A1, da ne govorimo , ko preidem mejo z Italijo in mi preklopi, ali pa ne, na kr neke It. operaterje. In potem ni signala).
Ok. Do treh mesecev po sklenitvi naročnine lahko prekineš pogodbo zastonj, če nisi zadovoljen). To je ok.
Nato sem šel na Telekom. Reklamirajo namreč kar ugodne pakete. Recimo "naj B"za 10,99€. Ampak...za tiste, ki imajo že vse ostalo pri njih. 😎 Drugače je za ostale smrtnike prvo leto precej zasoljenih 15,99€, naslednje leto pa polna cena 27,99€. 😳 To je astronomska cena za paket , kjer pri drugih stane pod 8€.
Ostal mi je še Telemach, kjer dobim ob vezavi za 2 leti, popolnoma enak paket kot na Telekomu, le da me stane 6.90€.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Ne, Boss, ure so unisex. Samo razlika je, da imamo nekateri vitka zapestja, drugi pač ne. Baje, da so velikost 51 mm začeli izdelovati pozneje. Najprej za ameriški trg. Predstavljaj si,da bi imel Domen Prevc velikost 51 mm na roki. 😉
Popravljeno od AlexPovezava za deljenje
Deli na druge strani