Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Do sedaj smo imeli 32' :). Zdinse kot da je Messi v merilu 1:1 danes...

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Slika je odlicna. Med drugim mamo pa kabelsko :)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja tist je stari.....:)

Ma jaz sem ga vzel ker cena mi je ok za Sharp led full hd, smart tv z wifijem in appi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja imas prav, ampak 55inch tv se pa ne upam. Res pa da so imeli dobro ceno.

Glede tega v sredo ko sem narocil je bil tv 570?, kar 112? ceneje kot na ti black friday....komercialne fore.

Je razlika.....se posebej ko gledas s petih metrov. Velikost stare tv je se iz razmer iz stanovanja na Drulovki pred sedmimi leti. Sem pa zasral pred dvema letoma ko je strela skurila tv in sem mislil da zaradi zavarovalnice rabis isti tip tvja....v bistvu bi lahko takrat sel v vecjo pa delno doplacal. Po drugi strani pa je bila taka led tv 55' takrat vsaj jurja pa pol.

post-2637-0-40291800-1480761359_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kline pa spara ?tenge za Wengen, Kitzbuhel

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz sem sedajle Rouge One, ki ga v Lj caka Rouge Nation, da izvedemo Ghost Protocol in izvedemo Saving private Messi....

Svak dela na posti v centralnem....:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?ofer si pa misli: kak?no krasno ?ivljenje! Nekdo je naro?il nov kav?, nekdo novo TV, jutri je pa El Classico! Parkiram nekje in si v miru ogledam, brez da bi ?ena te?ila...

Dobil celo ?t paketa, kar pomeni da je kobmi od po?te slovenije, bom jutri klical v Mestni log na centralo ?e se da tam prevzeti in re?iti el classico....druga?e pride v ponedeljek.

Bistvo je samo da bi v miru ?ez vikend montiral konzolo in tv....55 inch.

So pa tudi budale jih prosi? da bi osebno prevzel na brn?i?evi, ni treba dajati na po?to pa je baje to bolj komplicirano kot skenslati vse in oddati novo naro?ilo....v glavnem par klikov ki se nobenemu ne da, tv je bil tam, samo niso vedeli to?no kje, ali je v dostavi k njim, ali je ?e ?el na po?to ...ni?, potem pa en vzame skener v roke in dobi? SMS s ?tevilko paketa.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Me zanima kdo bo zasedel njegov sede? v najbolj?em mo?tvu. :)

Najbolj se ponujata button in alonso ampak zic bo verjetno dobil Wehrline

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jeb***** mimovrste pa njihovo na zalogi dobava 1.12! Jutri el classico, nov tv pa nekje v enmu kombiju!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jah res vse tako ka?e da bo Markovec brez vinjete......spet dvojna dr?avna pravila....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Tri mini serije s po tremi epizodami so bile se mi zdi.. pa lani je bila ena "special" serija... 1.1.2017 bo na vrsti prva epizoda cetrte serije...

res je + special adition 2016 - The Abominable Bridge

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Zato je za znakom med pasovoma se za dve dolzini avta polna crta. Bok bi zadel samo ce tudi z desne sekas crto.

Se gre pa v tem kriziscu zgolj za vozniski bonton....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Puss gets the boots - leta 1940 prvi T&J. Imamo celotno kolekcijo, vklju?no z zadnjo neumno poljsko varianto. Kadar nas pi?i damo gor in se re?imo po cele ure

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Botrstvo
Napisano

Smo nasli! Veza Seat - ?koda. Hvala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Botrstvo
Napisano

Sem gledal to ja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Botrstvo
Napisano

letos smo izbrali fantka z neozdravljivo boleznijo, ki ima za novo leto dokaj specifi?no ?eljo - katerikoli model?ek avta ?kode rally.

Mi imamo kar nekaj stvari mu bomo darovali, ampak radi bi da se uresni?i njegova ?elja - ali ima kdo doma kje kakr?enkoli material, avto?ek itd o rally ekipi ?kode?

Hvala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Sherlock je zakon. koliko je bilo sploh delov, gledal sem prve 3, ki so skorajda filmi....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

F*k o*f pa saj niti -10 ne bo v naslednjih 10 dneh!

Severe Weather Alerts - Medvode, Medvode
  •  
    Yellow Warning for Extreme Low Temperature Yellow Warning for Extreme Low Temperature in effect from Wednesday, 12:00 AM CET until Wednesday, 8:59 AM CET. Source: Slovenian Environment Agency

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

The Grand Tour 2. del ni mi ?al da sem ga gledal, ?eprav so tam kao "specialci" malo preve? pretiravali, ampak ?e vedno crkne? od smeha

Podenj! ?e bo cilj samo ?e holywood in nerealni superavti so zabluzili........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.