Skoči na vsebino
Klima v stanovanju ...
Napisano

Če imaš eno zunanjo in dve notranji enoti lahko ločeno hladiš ali ogrevaš z različno temperaturo v obeh prostorih. Zunanja enota-kompresor pa mora bit močnejši kot pa za eno notranjo enoto! 

Če imaš dovolj prostora na stavbi za posamezne zunanje enote se odloči za to varjanto, ker če ti crkne en kompresor ti še vseeno vsaj ena klima hladi. 

Dobro razmisli.... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 13 urami je luka_6818 napisal:

Zdravo. 

Kupujem rabljeno Mazdo 6 (ali 3, nimam neke preference) in me iskreno zanima če so težave s Skyactive 2.2 CD 175 masino dejansko tako pogoste, kot ljudje na forumih pravijo, ali vidim samo tisti 1% ki se glasno pritožuje, medtem ko jih 99% fura svoj avto brez problemov?

Poleg tega me zanima koliko od teh težav bi lahko bilo ker si nabavijo dizla za mestno vožnjo, pol so pa presenečeni ko se jim filtri zamašijo in stvar ne deluje kot bi mogla kljub temu da vidi avtocesto 2x letno. 

Skratka zanima me, če je ta model res toliko problematičen, ali samo poslušam napačne ljudi. 

Osebno naredim 200-300km na avtocesti vsak teden.

Primer oglasa, ki mi je zanimiv:

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=21147215&display=Mazda Mazda6

Hvala za iskrena mnenja in izkušnje. 

Ne kupuj tega avta, ker to so ravno tisti km, zaradi katerih se ta avto prodaja! Vprašaj na servis kaj bo vse v prihodnje potrebno urediti na tem avtu pa te bo hitro minilo veselje do takega avta.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Klima v stanovanju ...
Napisano

Za 25 kvadratov ne rabiš klimo 3.5kw! Če so povezane bi bila ena taka dovolj. Od ne tako zvenečih znamk bi jaz kupil Gree, je dobra a ni več tako poceni in ugodna kot je bila..... :nevem: 

Micka je pa tako bomba.... 👌🤗😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano (urejeno)

Sem že bil na Čepovanu in še malo višje, tako da poznam  tiste standarde.... 🫣V Gorici je pa druga pesem..... :nevem:

Mogoče pa še pridem kaj na vaše konce pa upam, da bo takrat štil na lopati zlomljen... :party0035:

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano
pred 35 minutami je Slivka napisal:

Včasih je objem vse, kar potrebujemo...

Zajeta slika.PNG

Ta je gotova, glej kje ma roke.... 🥴

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 1 uro je Tilen5 napisal:

Samo hočem pomagat. Če že voziš premium avto, da tudi premium ješ.

Hvala ti, vem zakaj se gre in tudi teletina je bila premium.... 🤗😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
Pred eno uro je Tilen5 napisal:

Srebrna kozica je vezno tkivo in ostane zmeraj trdo/gumijasto(ta tip kolagena se ne razgrajuje kar tako + zorenje mesa vpliva na mišično tkivo) ni važno kolk je meso uležano oz starano. No konc koncev pa itak ti to kuhaš oz ješ, ne jaz 😅🤣

Hvala za razlago... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 4 urami je Tilen5 napisal:

Srebrno kožico se odreže dol prej kot daš meso v ponev cvret. Samo kot nasvet za naslednjič.

Ne rabiš, to je staro 10 mes. in je vse mehko kot puter.... 👍😉

Ga ne vleče skup..... 🤗👌

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup avta pred 2025
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Mah, vi na Štajerskem ga sekate tako in drugače...

😛

Mah, vi na Štajerskem ga sekate tako in drugače...

😛

Je dost, če mi enkrat napišeš.... 😋😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.