Skoči na vsebino
Mobilna telefonija
Napisano
pred 20 minutami je skritikrt napisal:

Cena me ne moti...moti me,da je POCO...brez zamere😉

Kot sem pisal-nekje morajo šparati...in,da vidim za kak cvenk ga bodo prodajali,ko bo v izteku....

Ajd,mogoče celo za enak cvenk kot sedaj,ravno zaradi situacije pri RAMih in SSDjih...kar je seveda spet jeba🥺

K moj 12Pro še v redu dela,in mi ni sila za nov telefon...samo,lahko,da bo čez pol leta malce bolj "počepnil" pri bateriji itd...pol sem pa prec ob veliko večji znesek kot je teh 700€ za 15ko...po moje bodo takrat takšni telefoni normalno v rangu  okoli 1400€ ali pa več.

Še dobro,da imam pri PCjih vse poštimano,k po moje bo kmalu tako,kot je bilo za časa covida,ko so smeti prodajali za dragi cvenk,k folk ni imal za mularijo nekih osnovnih PCjev za šolo in delo z doma....smo že malo pozabili,kako je bilo,k so bile npr. nekaj tako banalnega kot so spletne kamere razgrebljene itd...

Ne da te rinem v stroske samo...jaz nebi cakal še en dan...

Točno to.

Piz.. pa lih moj najljubsi proizvajalec RAMov in SSDjev🥺

POCO je Xiaomi 😁😉

Kaj te pa moti? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tudi pri nas v firmi je škripno Berlingo pri 90kkm še v garanciji.🫣 Sedaj so dali tovarniško zamenjavo jermena na 80kkm! Še serviser sam se je čudil kaj to pri Citroënu čarajo.... 😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 12 urami je Boss napisal:

A ti pa glavo v pesek, al kako se gre ta igrica? Sam eno stvar mi povej pa bodi pošten... a si upaš zdajle kupit 2-3 leta star kitajski avto? Kaj pa toliko star japonski, evropski, korejski? 

Verjetno ne, ampak jaz kupujem vedno nov avto in čez par let, ko bo cx-30 stara 6,7 let bom temeljito razmislil kako in kaj.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Sem gledal en video na YouTube kako so (mislim da BYD)en avto naklučno izbrali in ga popolnoma razstavili in ugotovili da je bolje in kvalitetneje sestavljen kot marsikateri od zvenečih EU znamk s tem, da je pri tem tudi 20-30%cenejši.... 🤔

Vse Kitajci, ki sem jih do sedaj vozil so po domače za hrbteničarje.... :nevem:

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 5 minutami je Slivka napisal:

Emm, ... torej, ... mislim, ... sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl... Kej mi lohko kdo razloži?

202512160552.JPG

Foto montaža.... 😂😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 20 minutami je etcho napisal:

Ja, nekaj v tem stilu pa res bo👍

Ps, sem imel v mislih forumaše, ki se dobijo jutri v Lj. 

Verjamem, da se boste tudi vi imeli lepo v krasnem vremenu za ta čas! Tiste vaše OMBOLE se mi pa vedno znova zalušta... 🤗😋

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 4 urami je Slivka napisal:

Ja, vem, sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl...

Kako bo pa ta nova tehnologija delovala, če se ustaviš za ovinkom? Ker trikotnik si nesel okoli ovinka in tisti, ki so prihajali, so že pred ovinkom videli, da nekaj ne štima...

WWW.ZURNAL24.SI

Varnostni trikotnik je že desetletja simbol nevarnosti, ki preži na cesti. Po zakonodaji ga morate v primeru nesreče, predrtja pnevmatike ali druge okvare avtomobila namestiti ob desnem robu vozišča, tako da...

Tam nimajo ovinkastih cest.... 🤔🫣😉🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 37 minutami je Z M A J napisal:

Že par dni mi je ČAJ edina pijača, no pa vseeno pridno  opravljam svoje delo.

Le pocajtaj se do sobote, ko ti bo že pasal🍺🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 17 urami je skritikrt napisal:

Brezpredmetno je okoli tega debatirati. Odvisno od programov in kaj delaš.

Igrice so še "mala malica"...ko pa uporabljaš kaj bolj resnega za obdelavo videa,grafike itd...in več različnega hkrati...hitro zmanjka.

Jaz sem od 2014 na 32 GB.

Jaz pa od Novembra.... 🤗😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali se to res dogaja v tej kokoški?
Napisano
pred 10 urami je Boss napisal:

Ja on kaj bi zdaj rad... da se ga da v zapor, umobolnico, zdravi z elektrošoki? A res ne dopuščaš nobene možnosti, da gre za normalnega zavzetega delavca, ki bo opravil naloge tako kot se zagre in da njegova spolna usmerjenost ne bo vplivala na nič. Verjemi, da večina gejev je takih in da če zdajle postavimo 1000 ljudi v normalne življenske situacije in da je od teh notri 100 gejov, da sem prepričan, da jih boš prepoznal le in samo 10%. 90% se jih nikoli ne izpostavlja, živijo svoje privatno življenje v družbi so popolnoma normalne osebe in če ti sami ne bodo povedali nikoli ne boš izvedel, da so geji.

Ja tud v tvoji službi so lahko sodelavci homo pa ne veš, tako da neko posploševanje a je nekdo normalen ali ni je pač dejansko strah pred samim seboj in ne toliko pred gejem. In ne, geji ne napadajo otrok in jih tudi ne groomajo... to je v domeni pedofilov in če je treba zaščitit otroke jih je treba pred pedofili. A pedofili se ne ozirajo ne na versko prepričanje, ne na politično in jih je v vseh porah življenja. in ne @skritikrt pedofilija ni domena levih.

Ne vem na kaj mi ti to odgovarjaš? 

Napisal sem, da mene nič ne motijo, če se ne izpostavljajo in nas pustijo pri miru, normalno pa to ni. 

Ravno tako me pijanci nič ne motijo dokler me pustijo pri miru in koga ne poškodujejo npr. na cesti ali kje drugje.Zato se naj s tem  državne službe ukvarjajo.... 

Je pa res, da so na levi in desni.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali se to res dogaja v tej kokoški?
Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Ampak kakorkoli že, a če je nekdo homo, to pomeni, da ga je treba takoj ožigosat, da je seksualni predator in da ga je treba odstranit iz enakopravne obravnave :nevem:. Mislim, včasih dobivam občutek kot, da ste prepričani da geji laufajo naokoli s spuščenimi hlačami, tičem v rokah in pofukajo vse (razen žensk) kar najdejo na poti in da je treba zaščitit otročke pred temi seksualnimi manjaki, kot jih nekateri vidite.

Ne vem... neki hudi strahovi so to. Mogoče razmišljamo drugače taki, ki smo imeli nekoč geja za kolega ali celo prijatelja pa dolga leta tega recimo sploh vedeli nismo, ker ni nikakor izstopal v svoji drugačnosti. Enkrat je po dolgih letih razkril kaj je in da si ni upal prej, ker se je bal da bi prijateljstva šlo zaradi stigmatizacijskih vzgibov. Ja pa ni šlo nikamor in je ostalo, ker normalni temu ne pripisujemo takega pomena, da je nekdo drugače navit in še vedno smo hodili skupaj na lan partije, carshowe, rallye in podobne zabave normalnih moških.

Lahko pa se gleda tudi tako, da več kot je gejev več žensk nam ostane, sam zaradi raznih nasilnežev, ki so kao normalni je tudi čedalje več žensk homoseksualk.

Ne vem kaj sem takega napisal? 

Mene ne motijo, če se ne izpostavljajo, normalno pa vseeno ni..... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.