Ma bi moral vzet dd namesto exo+. Zadaj pa namesto dhr assegai in bi bil zaliman na progo. Glede na to kake podvige @etcho načrtuje
Ko svoje skurim so trenutno ene 3-4 gume v igri.
Schwalbe v radial izvedbi mogoč shreda ali magic mary
Maxis assagai ali novi high roler (evribodi spredi zadi)
In continental kryptotal.
Kar se pritiska tiče si na telefon nalož wolftooth tyre pressure calculator. Je kr par podatkov za vnesti (teža, dimenzije gume, temperatura, kje se voziš, če imaš tubless ali inserte...) tko da dobiš en basic reference.
Bodo kar v redu. Mi ijh je predlagal prodajalec, ki je med drugim tudi sam dober kolesar in je veliko prog tudi pomagal delat.
Še malo počakaj, trenutno se ptičja gripa že lepo uči preskoka na sesalce. Potem pa še malo, pa bo pri nas. Pravzaprav je interesantno opazovati, kaj vse narava naredi z nekaj časa in dovolj velikim številom poizkusov. Brute force način. Pa če bi članek prebral, bi videl, da so se trudili tolmačiti rezultate in ne gledajo samo grobe presežnosti.
Bomo verjetno še zelo hvaležni za to kar smo se med COVID-om naučili o hitri izvedbi cepiv, ker tista pandemija ni bila zadnja, na žalost. Mogoče malo širši pogled z mislijo v prihodnje probleme oz. izzive. Se pa strinjam, da je COVID nekako izpadel ne preveč hudo in je v večini "samo" po starejših tolkel. Zgleda je treba malo bolj dobiti na gobec, da se pozabi na teorije zarote o cepivih.
Ha, na starejše je tolkel. Saj tudi Boss ni več najmlajši. 😉
Problem je, da so tisti, ki širijo neresnice o cepljenju, zelo glasni in strašijo ljudi, ki niso prepričani. Takih je med 20 in 30 odstotki. Tukaj je naloga stroke, da ljudi informira, pravi pediater Denis Baš.
Res je. Ko vidiš ene zadetke na FB kake neumnosti klatijo, potem pa izveš, da imajo končanih 7 razredov osnovne šole in enega v večerni, veš, da je folk, ki. Jih posluša enak kot oni.
Sicer pa, v veliki večini gredo res eni proti srednjem veku nazaj in to z hitrimi koraki. 😉
Po dvanajstih letih na čelu Katoliške cerkve je v 89. letu starosti umrl papež Frančišek, ki je bil prvi jezuit in prvi Južnoameričan na tem položaju. Njegov pogreb bo v devetih dneh, konklave...
Naša današnja fura. Je bilo kar nekaj tehnično zahtevnih prog, ampak vse res zanimive. 👍 Sem šel en level višje, tako, da sem enkrat kar visoko skočil. 😊 V bistvu me je presenetil hribček na eni strni progi in sem bolj kot ne poletel preko. 😄 Ta zadnja proga je bila pa tako strma, da je skoraj bolj mogoče, da se prekucneš prek balance kot, da se zapelješ s kolesom dol. 😊
Kapučin pa je padel danes v Piranu, kjer je milijon turistov.
Honor ne pride v poštev. Sem ga imel pred one plusom in se mi je vžgala baterija pri polnjenju. Dobro, da je bil blizu balkon, da sem ga vrgel ven. Seveda sem takrat izgubil vse podatke in slike, razen tega, kar js bilo na kartici.
S tem one plus five pa sem izredni zadovoljen. Edino baterija gre h kraju. Mi ne zdrži več niti pol dneva po štirih letih.
Počasi bo potrebno nabaviti nov telefon. Sedaj imam telefon Oneplus five.
V ožji izbor sem dal pixel 9 pro in
Oneplus 13. Samsung odpade, jabolka sploh ne gledam. Važno mi je predvsem, da dela super fotografije in super video. Ali ima kdo izkušnje z katerim od teh dveh?
Ne, v bistvu moraš napumpati zadnji amortizer več. Tu je razlaga:
"When setting up air shocks we recommend starting by replicating the sag point you have found to feel best with the stock link. General rule of thumb to get you close is multiply your air pressure with the stock link by 1.10 (10% increase). You always want to be at near 30% sag because if your sag is too much higher than that, the anti-squat will be lower and the bike won’t pedal as well. At 30% sag use damping and volume spacers to tune the shock’s feel throughout its stroke. Keep in mind that damping is not position sensitive, it is shock speed sensitive. If you like how the damping feels during a certain portion of your bike’s travel play with the volume spacers and don’t tweak damping yet.
Da razbijemo malo neumosti v temi "koga voliti I mrziti". Danes sem montiral na kolo Cascade Link (del zadnjega vzmetenja).
Zanimivo, da imajo skladišče za distribucijo te firme po Evropi v Ljubljani. Tako, da sem plačal normalno preko spleta in se dogovoril z Američani, da prevzamem robo kar v Lj. Včeraj prevzel, danes sem montiral. Bomo videli na prvi vožnji, kako se bo obneslo.😊 Sedaj se je povečal hod zadnjega vzmetenja na 160 mm iz prejšnjega 150 mm.
Po pričevanjih tistih, ki to imajo montirabo, naj bi se vožnja drastično spremenila. Na bolje, seveda. 😊
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ni slaba ideja.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani