Nevem zakaj je zafrkavanje, če ti je užitek in nrdiš profi testo ven,.. jst delam dvo-dnevno fermentacijo s poolish-om. Na začetku je bilo res malo zafrkavanja ampak zdej to tako na hitro use naredim.
Sem poskusil delat,pečt in jest eno in drugo a v primerjavi z vsem skupaj moraš biti res fen,da delaš to testo,čakaš par dni in imaš čas kurit Webra v "mojem primeru ",kot pa enostavno spečt navadno v eni uri,ko se ti jo zdajle zalušta in jo šmljak na 1,2,3 poješ.....🍕🤗😉
Včasih se pa tudi jaz malo poigram sploh za vikend poleti,ko nas je več doma,gre peka kot po tekočem traku....🤓💪
Ko je glih tema o picah, smo včeraj pri frendu testirali tole mašinco. Ima še kdo podobno? Spekli 17 pic precej hitro.
Sem že lani in predlani objavil-ne vem kje, kako se peče v malo predelanem Webru! Zgleda podobno kot na teh slikah... 👍 So res odlične, če imaš "00"moko in 350-400 stopinj, da se v treh-štirih minutah speče..... 😊😉
Možno, hočem samo povedati kako imamo mi vse drago, od hrane, nepremičnin, oblačil do vozil. Sem bil v ponedeljek čez mejo v Italiji in kupil par oblačil, in so bile vsaj 50% ceneje kot pri nas, potem sem šel še v Familia trgovino in kupil nekaj izddelkov, npr. za testenine Barilla sem odkartal 0,7 eur, pri nas so 1,5eur, sem kupil kar 3 letno zalogo 😀 Vglavnem, lupijo nas ko opice banane.
To povej Marički Lah, bo rekla da pri nas trgovci životarijo.... 😂
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pasat....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani