Ja če je M6 3.gen karavan bil za kateri trg na voljo brez strešnih sank pol je enostavno ja.
Če pa ne pa je vprašanje če bi pasal ta trak za kanal + drug nosilec da zapreš luknjo od limuzine. Nosilci za sanke so prišraufani z notranje strani (vsaj pri GH je tako), če na tem delu ni dobro zatesnjeno imaš lahko veliko štalo v avtu.
Vprašanje če limuzina sploh ima luknje skoz streho za sanke.
Mazda mk3 nima lukenj skozi streho. Ima samo privojačeno z imbusi.
Če hočeš dat sanke dol boš moral pošvasat luknje in prebarvat streho, to je edina varianta
Ne verjamem. Imajo namreč trakove čez celo streho v žlebovih.Kot sem uspel videti ostanejo samo luknje navojev v utorih. Saj ne bi za vedno odstranil sank. Če bi jih rabil bi jih enostavno nazaj privil na streho. V Ameriki recimo pride CX 5 original brez sani. V bistvu jih moraš dokupiti kot opcijo in nadstandardno.
Tko lepa avta... pa tiste grozne sanke na strehi... kr na jok mi gre 😭
Boss, bom samo zaradi tebe enkrat spomladi vrgel dol te sanke na mojem avtu pa probal stuhtati, kako bi se dalo to narediti, da bo funkcionalno in estetsko izgledalo v redu. 😇 Ne morem te več poslušati, ko jamraš. 🤗
Stvar okusa.😊 So pa to definitivno najlepše Mazdine original feltne.Na žalost drugače feltne made in china,original zelo slabo pripravljene in pobarvane. Ko sem svoje barval v grafitno sivo barvo (iz srebrne) je barva na nekaterih delih odpadla dol, ko sem jih brusil. Da ne govorimo o hyper silver black barvi(grafitno sivi) , ki se dobesedno lušči sama dol. Veliko reklamacij. Niso imuna niti na zvijanje ob udarcih. Prva serija 6-k je imela zelo kvalitetne feltne, vsaj 17", od italijanske firme eta beta.
Te črne plastične pokrovčke je ful težko dobiti.Imam takšne feltne na stari 6-ki in sem dobil same take z polomljenimi štifti, tako, da sem jih kar zalepil z silikonom.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
... temnejšega kaj? 😎
Povezava za deljenje
Deli na druge strani