Danes 2 uri iščem nekje z bazenom 2 dvoposteljni sobi za 2 nočitvi drug vikend 19.-21. septembra. Rimske terme, Paradiso, Balnea, ... vse zasedeno. Najdem manjši hotel na Bledu, 2 x polpenzion za vse 4 skupaj s turistično takso okoli 1.100 €. Sem sklenil, da tolk pa ne dam, saj za ta denar dobim že 4 nove 19" gume za Mazdo 6.
Iščem naprej in bom vesel kakšnega predloga. Saj res, a se da morda kje dobit gume na turistične bone? 😂
Če nisi preveč zahteven povprašaj v hotel Rute***-Gozd Martuljek. Bilo je v avgustu za 4 odrasle nočitev z samop .zajtrkom 110€. 😊
Zoom zoom čaka na trajekt in zoom zoom na trajektu 😁. Smo pa bili včeraj v Čapljini, Mostarju, Medugorje, Vodopat Kravice, Imotski, Makarska in nazaj v Igrane vse lepo po regionalki (90-100km/h) in sem dosegel s 4 osebami v avtu povprečno porabo 5,6 izračunano, računalnik je pa kazal 5,4. Ne menjam te mazde za nič na svetu.
Si si kaj v teh mestih ogledal? Če si potem veš o čem govorim, če ne ne veš kaj si zamudil!
možno je vse... js grem jutr dam tko da mi dol visi.. samo mi je pa res zal za vse postene delavce ki si dejansko zasluzijo vsaj 1x letno miren dopust tistih par dni po svoji izbiri....in pa seveda otroke ki komaj cakajo da grejo.... in marsikdo ima ze placano in bo ob denar itd... in za cist brezveze, verjemite.. nateg svetovni... to z virusom bojo lapal še leta... in stari bojo umiral se naprej kot so ze tisočletja.... čez cajt še bolj ker sam virus vidijo drugih bolezni pa ne vidijo trenutno....mi mladi bomo pa zarad te umetne panike ob sluzbe in veliko let cepeli doma in zgubili lepa leta.... vsi ne, velik pa...
tolk kot v slo pumpajo ta virus mislim da nikjer na svetu... folk pa kr prijemle na vsako novico ... ze pol leta enoinisto... štejejo te primere vsak dan za bv
jeseni bo ze 5 .val, 3. prelet letal itd...
Kamot lahko greš tja kjer nič ne velja i mislijo tako kot ti,nihče te ne drži in ovira,ker smo zaenkrat še zelena država....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani