Skoči na vsebino

(Sorti @ 8 Jun 2007, 18:35) *

Mx-3 majo pa tak iste ?tevce ne glede na to ?e je facelift ali pa navadna notranjost...

Tak da ni panike pol

wink.gif

Zdej me ?e edino zanima ?e se bo dalo na star regulator osvetlitve zvezat oz. originalnega?

Pa ?koda se mi edino zdi da ni navadne rde?e barve za kazalce, bi jo raj meu!!!(jst sm zaslediu sam florescentno rde?o)

Al je mogo?e, kdo ve???

to me je zanimal za kaj barva!Se prav ?e da? te ?tevce not pol ti tud kazalci ka?ejo v isit barvi al kaj?

Ti bom dau kaj mi bo :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Manj?i styling armature kon?an
Napisano

Kar se ti?e barvanja sm jo najprej moru orng o?merglat, da se je sploh razmastil(redna uporaba maxibrill)pol mi je pa ?e li?ar predlagu naj z eno snovjo( nimam pojma kako se ji re?e), naj ?e z njo orng spucam, da bo ja razma??eno.Itak jo je pa on pobarvu, k jst enostavno nimam tapravih napravic za take stvari. Sm pa naredu kokr se je dal kar se ti?e ?merglanja in ostalih zadev, je pa armatura pobarvana in nato ?e prelakerana tko, da tud kar se pucanja ti?e sam z krpico povle?e? pa je ?isto.Kar se pa plasti?nega izgleda ti?e ja odvisn kokr za koga men je v redu pa mi ne zgleda n? kej plasti?no.Druga?e boste pa lahk tud vidl prec, ko pridem na sre?anje(Marko mx-3 ?ou tablc ni k ni registrerana sam upam da bo v kratkem).Se vidmo na sre?anju da boste lohk ?e v ?ivo ocenl kako je!

Hvala za komentarje(tako pozitivne kot negativne :D:bravo: )

LP :ouje::D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

barvanje ?peglov
Napisano

Sm iz Ljubljane pa Symon ?e misli? na slikco od bele Mazde na moja ni taka upam pa da enkrat bo(pa namest 16V je 24V) ap?ih kje pa je ta li?ar pa kok pribli?n pride kej tazga(mam ?e armaturo za pobarvat pa zadnjo zgornjo plastiko pr ?ajbi).Moja Mazda pa je zaenkrat tak?na sam po?as bo ?e lep?a. :D

post-162-1131651599_thumb.jpg

post-162-1131651631_thumb.jpg

post-162-1131651652_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Styling
Napisano

No ?e se ti da bi te pa jz prosu ?e bi lohk mojo zni?u, zatemniu ?ipe v kak?ni drugi barvi ne pa ?rni(modri), pa ?e kej ?e bo? po svoje ustvarju ,da vidm kako zgleda. HVALA :D

post-4-1117028647.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?ivjo pierce ne bi rad biu kej preve? pametn glede tega imena MAZDE323f v drugih dr?avah sam jst mam tud tako kot ti pa sm se kr precej pozanimu o njej pa tud na netu sm dost najdu tko da za moje pojme kokr jst vem so MAzde 323f l.94-98 imenujejo drugod LANTIS.Model pred najino je pa astina L.89 -94 al pa kak?na druga letnica v bistvu za moje pojme je ASTINA model pred najino.?e je pa teb ASTINA bl u?e? kot LANTIS tvoja stvar teb je pa? tko bl. lp B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.