Pagat sem mel tudi jest probleme....odpravi? ga pa tako da najprej nastavek....oziroma vijak ki pa?e na tvojo 6ko za?raufa? v "Streho" pol pa na to ?e antenco in zatisne?.....ne pa obratno.....to je to-.!!! PPa zalimej slike gor da to vidmo...
David, hvala, zdaj je ?lo montirat. V?asih se mi pa? najbolj simpl stvari zakompicirajo
Evo ?e slika (bolj slabo se vidi, ker je gsm). Ampak zgleda pa dosti bolj?e kot originalna ribi?ka palca...
S to antenco ste tudi mene oku?li, sem kupil v?eraj. Ampak instalacija pa je ocitno zame prekomplicirana Zraven dobi? 3 nastavke (vijake), ampak niti en ne pa?e... Al preve? pade not v samo anteno, al pa ne gre pritrdit na nosilec na avtu... Skratka, no go. Al pa sem v?eraj preve? :mi pijemoo:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Evo ?e slika (bolj slabo se vidi, ker je gsm). Ampak zgleda pa dosti bolj?e kot originalna ribi?ka palca...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani