Skoči na vsebino

he he

Jaz sem odrezal iz starih ?tevcev in jih nalimal na plasma ?tevce!!!!(in vola nema problema)

Pazi pa ?e na lu?ko za bencin!!!

V plasma ?tevcu ni oran?ne folije......izre?i nekje neko folijo in prilimaj na ?tevec!!!

Pobarvaj z alkoholnim flomastrom!!!

tako sem jaz naredil!!! :bravo:

Da, tako sam i mislio... da ih sprintam na foliju i izre?em...

IPB Image

Shot at 2007-07-12

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

:bravo::bravo::bravo: super!!

Smo ne?to ti fali!!!

Kje pa si pozabil prikaz dolgih lu?i in meglenke??

post-363-1184624134_thumb.jpg

Kako to!!!?

Jako jako dobro pitanje!! sramezljiv

Veoma sam se iznenadio dok sam stavio plazme i sku?io rupe na plazmama tu gdje je prikaz dugih lu?i in maglenki!!

Mislio sam da je gre?ka s plazmama, ali vidim da o?ito nije,,, sramezljiv

Moram potra?iti gdje su mi orginalne Mazdine pozadine da vidim jer stvarno neznam...

Na ovim pozadinama koje sam do sada imao nije bilo nikakvih rupa, sve je bilo na foliji...

IPB Image

Shot at 2007-07-12

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Po?elo se raditi nekog vraga...

Dosada?nje pozadine su i?le van...

Objavljena slika

i po?elo je...

Objavljena slika

ubrzo je bilo sve na svojem mjestu...

Objavljena slika

i evo ga... :vesel::jupiii::jupiii::jupiii::jupiii:

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Moram napomenuti da sa osvjetljenje nisam dirao, jednostavno sam ostavio sve kako je svijetlilo prije plazmi, zna?i kod mene plavo!! Ostavio sam samo da vidim kak će to izgledati s plavim kazaljkama!! :ne vem:

Za koji dan ću frendu staviti takvu plazmu, ali ?emo kod njega staviti crvene ledice, puno ja?e nego ove na slikama pa ćemo vidjeti koje će lijep?e izgledati, plave ili crvene!! Predpostavljam da crvene, ali vidjet ćemo jer i ove kazaljke u plavoj boji su me ugodno iznenadile!! :prstgor:

IPB Image

Shot at 2007-07-12

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

bbilder (BG, wzor 1 ? bialy, rde?a barva) = 51 EUR

mazdohist (BG, wzor 1 ?bialy) = 48 EUR

ReDevil (BG, wzor 2 ? niebiski) = 48 EUR

uklopko (BA, pred lift ? zielony, rde?a barva) = 51 EUR

BOBI (BA, pred lift ? seledynowy) = 48 EUR

323f speed (BA, pred lift ? niebiski, tablica) = 56 EUR

Ploki (BA, po lift ? zielony) = 48 EUR

zemir (BA, po lift ? bialy, rde?a barva, tablica) = 59 EUR

323f (MX-3, wzor 2 ? niebiski, tablica) = 56 EUR

---- (MX-3, wzro 1 ?bialy) = 48 EUR

Sorti (MX-3, wzor 1 ? bialy, rde?a barva) = 51 EUR

Marko MX3 (MX-3, wzor 2 ? zielony) = 48 EUR

Zuna (MX-3, wzor 1 ? bialy) = 48 EUR

Yavar (4 X tablica, 2 X inverter) = 61 EUR

crunchas (BA, pred lift ? seledynowy) = 48 EUR + (BA, pred lift ? bialy, rde?a barva) = 51 EUR

IPB Image

Shot at 2007-07-12

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Imajo ovdje za mazdu ?tevce??

Treba poslati sken orginalnih ?tevcov(to imam ja) i onda oni naprave po ?elji ?tevce i moguće je s vi?e boja!!

Bilo bi dobro ak netko dobro zna njema?ki da ih kontaktira pa proba dogovoriti cijena za group buy, jer kolko vidim kod tih ljudi ima puno vi?e mogućnosti odabira!!

IPB Image

Shot at 2007-07-12

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

slabe lu?i na mazdi 323f
Napisano

kolk so bile pa stare prej ?arnice :D

Osram Cool Blue, ?arulje su fenomenalne i ful su bijele, nema niti malo plave svijetosti!! Cijena jedne ?arulje je oko 10 Eura kod nas u HR!! Jedino je problem ?to je rok trajanje jednoj ?arulji oko 6-8 mjeseci!!

IPB Image

Shot at 2007-07-12

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spremenba izgleda
Napisano

:ouje: tako evo koncni izdelek pa za letos,kot vidite je zdaj zadnji odbijac skitan prej ni bil,nastavki drugi kot je ze blo prikazano,felne tudi druge kot lani je tud ze bla slikica,pragi isti,prvi odbijac zelo malo na lepse skitan rob se skor ne opazi,no stvar na havbi pa je nova,nekateri dol trgajo jaz pa gor lepim meni se dopade vem da vecini se nebo,pa saj vemo kak je smo ze sto krat rekli VSAK MA SVOJ OKUS :cheers:

Jako lijepo to izgleda, usisnik na haubi mi ba? ne sjeda po ukusu, al nije ni tak lo?i!

Slijedeće ?to bi trebao napravit je napraviti clear ?migavce(da budu bijeli) jer naranđasta boju u ?migavcu nikako ne pa?e s ostalim bojama na Mazdi!!

http://www.club323f.com/ba/tuning/clearind...rindicators.php

Ina?e super!!

IPB Image

Shot at 2007-07-12

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nastavki izpuha
Napisano

Dobrojutro!

?e si iz okolice Lj ali centra ti lahk dam cifro od enga kolega k ?vasa iz rosfraja pa ti bo cenej naredu k pa da gre? kupt!

?e te zanima kako zgleda glej temo ?PROTNI LONC v stayling rubriki!

Tko je men naredu!

?e te zanima me kontakteri na zas.sp.

LP

Ina?e sam iz HR, ja imam u planu staviti proto?ni lonac! to bude mi radio jedan majstoe iz nekog auspuh servisa, i rekao mi je da ja trebam nabaviti samo nastavke, ostalo je sve njegova briga!!

To JOE: jel zna? mo?da gdje bi bilo jap style lonac, ali koji ide popre?no ne uzdu?no kao kod skoro svih automobila!! Jer mi se nedopada kad kod takvih Mazdi ide uzdu?no!!

IPB Image

Shot at 2007-07-12

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.