Pomoje odvisno kak?no barvo ima? v mislih. Sicer je pa tudi KAALmnova ideja ve? kot dobra. Malo se pozanimaj v svoji okolici, ?e bo? na?el kak?nega tapetnika ali pa ?iviljo pa si nabavi kak?no trpe?no blago.
Sj na to idejo sm pr?u ker trenuntno ni dlih finan?nega stanja:D ?ez poletje bo ?e:) U mislih sm meu pa ?rno-belo kombinacijo.
Kolega tekstilca ja:D Ne bi blo slabo ?e bi kerga poznaun:P Najbol me zanima ?e bojo sede?i pu??al barvo al ne. ?e ve kdo odgovor na to vpra?anje je zeeelo dobrodo?el
Zanimiva ideja. Na?eloma bi se dalo s kak?no pravo barvo za tekstil ampak bo? imel potem?isto enobarvne sede?e. ?e se bo? pa res na nek na?in tega lotil se pa priporo?am, da poslika? in poro?a?.
Ja sj mislim dat u ?rno-belo kombinacijo pa ?e kak motiv?ek zravn not. Mam modelarsko ?ilico:D Edino kar me skrbi je to da bi barva pu??ala fleke na mojih oblekah:D Pa tut zanima me ?e bi lohk zadne zice po barvanju blaga dau prat u pralni stroj, ker je ?e en del zravn usnjen
Pred kakim mescom sm si nabavu MX-3, pa bi naredu mal notranjega stylinga, pa tut sede?i so ?e bol bogi. Ker ni financ za popolno preobla?enje, me zanima ?e bi bilo mogo?e blago od sede?ev sle?t, prebarvat s kakim sprejom nato ene dvakrat oprat v pralnem stroju da nebi pu??al barve. Nikjer nisem na?u odgovora ?e bi to ?lo ali ne.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani