rovnca 12 Napisano 13. junij, 2011 Avtor crd tuning box Napisano 13. junij, 2011 4je imamo to montirano - pa ?e ceneje pride ker smo jih tolk naro?il No in kje ste to nabavli, kateri model, kolk ?....?Kak?ne so izku?nje? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
rovnca 12 Napisano 12. junij, 2011 Avtor crd tuning box Napisano 12. junij, 2011 Kontaktiraj uporabnika JURES-a Le zakaj zame stane 300? ? A ma on zmontiranga? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
rovnca 12 Napisano 11. junij, 2011 crd tuning box Napisano 11. junij, 2011 Mal sem bral teme ki se ti?ejo tuninga in zgleda da je kar nekaj ?lanov tega foruma zadovoljnih s CRD tuning boxom.Zdej nameravam zadevo nabavit tud jaz samo me nekaj moti.Na njihovi strani najdem samo eno izvedbo za moj avto (M6 143HP) ki stane s po?tnino 89? V eni od tem sem prebral da imajo fantje s tega foruma CRD box ki je nastavljiv in da je bila cena kar nekaj dra?ja od teh 89?. Mene zanima ali je ta ki se prodaja tudi nastavljiv? http://www.crd-tuning.de/product_info.php/...er-mazda-6.html Namre? ne ?elim kupiti najcenej?e ?katlice s katero bo imel te?ave. ?lane foruma ki imajo CRD box prosim ?e mi zaupajo kje so kupili svojo ?katlico. ?e v naprej hvala! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Kak?ne so izku?nje?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani