Skoči na vsebino
Mazda CX-30
Napisano
pred 11 urami je Boss napisal:

Tud jaz bi nasmejano zgledal v njej

image.png

Ne no take grdobine pod to temo objavljat, prosim lepo.... 🫣😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 3 urami je Boss napisal:

Žal ja... sam še grdi in krampasti modeli ostajajo... OK Miata je izjema pa se ne bi čudil, da bo tudi ta kmalu na listi za odstrel.

Pa saj so še kaki lepi avti no.... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Pred eno uro je Z M A J napisal:

Kolega ima takega in je zelo zadovoljen z njim, pa sem malo pogledal kako se gibljejo cene. :) 

Najjjjjlepši avto brez strehe je tale Z4...:bravo:

Ps:za še normalen denar.... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Meni osebno je najlepša 3ka limuzina ampak, ker sem jo že imel sem se vseeno odločil za CX-30 zaradi določenih malenkosti, ki so na koncu pretehtale... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pred eno uro je robertk6 napisal:

Kak pa ti veš koliko sem jih mel? Mislim da sem v službi imel že take ki jih ti še blizu videl  nisi.

Ti verjamem nimam kaj, ko pa ne vem... :nevem:

Hotel sem ti povedat nekaj drugega ne pa to kake odlične avte sem vozil..... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano (urejeno)
pred 19 minutami je Gregster napisal:

Jez sem tud mel nek čuden zvok neki cajta nazaj. Pa gruntam kva bi loh blo in pol ko sem servisiral avto preverim še zračni filter pa vidim, da ni bil dosti zaprt(škatla v kateri se nahaja). Lepo zaprem in od takrat je zvok izginil. Slišalo se je pa, kot bi mel športni filter ali pa izpuh. Ampak samo na okoli 2000 obratov. Zgleda pri zadnjem servisu nisem škatle dovolj zaprl. Se mi zdi sicer, da sem to nekje že omenil.

Mogoče je pa pri meni bilo isto 🤔 Bomo videli, če se bo ta zvok še kaj pojavil..... 😉

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano (urejeno)
pred 1 uro je robertk6 napisal:

glede na kilometre , ki jih delaš ti sploh nisi kompetenten za dajanje takih izjav (35kkm v 4 letih🤣), ti še avta dobro poznaš ne tak malo se voziš🤣🤣

Da poznaš svoj avto ne rabiš imet 300kkm in šraufanja par mescev.... 🤗😉

Ko boš imel v firmi 10 različnih avtov in boš sedel v vseh vsake toliko časa se boš navadil v trenutku vozit vsak avto kakršni koli že je.... :nevem:

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 8 urami je MazdaBoy napisal:

@Bini si jo kej teral? Te mika? Dober opis in test 😉 

Ne, normalno sem jo vozil, da sem jo lahko primerjal s svojo X.... 

Me ne mika, ker imam že malo boljšo doma je pa vredno razmislit katero kupit, če je še nimaš.... :whatever:

pred 1 uro je GregorV napisal:

Ne bi smel, ker ima samo 800 km. 😀

Lahko bi jo saj nebi nihče vedel.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 21. 8. 2025 ob 18:22 je Bini napisal:

A to, sploh nisem opazil, da so zabeležli. 

Eh mehaniku sem omenil, da se mi med  2 in 3000 obratov pojavi včasih "rezek" zvok pri močnem pospeševanju ponavadi v hrib v drugi in tretji prestavi. Podobno je slišat kot da je izpuh predrt ali kot priAlfah 25 in več let nazaj, ko si jo našpanal do daske.... 😁

Pregledal in izprobal je vse in je vse bp... 🤗

Kako je pa admin napisal na list je pa res bolj čudno in liči na ono s kompresorjem... 🤣😉

@g.Wankel, tule sem napisal kako je bilo rečeno... 

Važno, da jeX PREMIUM v dobri formi in, da pije kot disel.... 🤗😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 7 urami je NevLado napisal:

Jaz moram zdaj nabavit novo boco, torej čist nov plin in vse... pa glede na to, da grem kar dostikrat do sosedov kampovat...

Pa veš, kakšne jemljejo? Plavo boco na INI?

Naše Inine boce sem videl na Hrvaških Ina pumpah. Če imajo te povsod pa ne vem.... 😉

Poguglaj malo.... 🤗🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 3 urami je GregorV napisal:

Avto ima 3.300 km in včeraj sem ga prvič pognal na 6200 rpm. Ta motor (G140) je prava raketa. 😂🚀

Seveda se hecam, ampak očitno se kar rad vrti v visoke obrate. Morda veste, kdaj se vklopi blokada?

Verjetno sedaj, ko ima avto več kot 3K km, ni več ovir za vožnjo v višjih obratih, oz. bi vi še počakali?

LP

Seveda ga lahko teraš, če crkne naj crkne zdaj, ko je v garanciji.... 😁😉Hec! 

Ko bi videl kako se šele X rad vrti.... 🤗

Samo vozi in uživaj.... 🤗😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 3 urami je samSimon napisal:

A doni pa še vedno? Po mojih izkušnjah bi rekel, da niso pri Selmarju preverili prav nič, ampak vem, da ti imaš pa samo dobre izkušnje :whatever:

NE DONI a ni jasno napisano, da je rezek zvok ki nima z donenjem NIČ! 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 22 minutami je godlike napisal:

To moreš posnet, drugače tak noben ne vzame resno.

So vzeli resno in jim tudi popolnoma zaupam, ker so vse pregledali 🤗. Če bi bil ta zvok vedno bi posnel, tako pa je in potem en mesec ni.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 11 minutami je ignacij napisal:

Samo uradni pospeški g140, 9.7 sek niso pravi, na testu je bilo 8,1 sek.

Screenshot_20250821_222218_YouTube.jpg

Glej, tako pač ima zastopnik uradne podatke od Mazde! Tisti posnetki so nerelavantni in niso uradni.... :nevem:

Meni je pa vseeno.... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A to, sploh nisem opazil, da so zabeležli. 

Eh mehaniku sem omenil, da se mi med  2 in 3000 obratov pojavi včasih "rezek" zvok pri močnem pospeševanju ponavadi v hrib v drugi in tretji prestavi. Podobno je slišat kot da je izpuh predrt ali kot priAlfah 25 in več let nazaj, ko si jo našpanal do daske.... 😁

Pregledal in izprobal je vse in je vse bp... 🤗

Kako je pa admin napisal na list je pa res bolj čudno in liči na ono s kompresorjem... 🤣😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.