Skoči na vsebino
Prigode v prometu
Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Po dolgem času, da me boste lahko skurcali kakšen divjak sem.

Ta ti je šel direktno pred avto! Jaz si nebi upal. Folk se res nima rad..... :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vlečna kljuka za mazda cx30
Napisano
pred 8 minutami je Slivka napisal:

Emmm, sm kmet an s hribu doma, pei se ne spoznam lih preuč na SUVe, ma se mn zdi, de tole ni Mazda CX-30. Al so mrbit nardil kšn "facelift", pa jest nism na tekočm...

Ta ja za med vice,ne tu smetit.....🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 31 minutami je NevLado napisal:

ne razumem, zakaj ne greste takoj iz salona na polno?

a ni bolš, da če kej crkne, da crkne v garanciji, kokr pa da auto šparate par let, potem pa sami plačujete servise?

Ne gre to tako, tudi s punco na prvem zmenku začneš bolj na fino.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 16 minutami je Nagisa Man napisal:

Moj prvi avto, seveda bo izziv, sploh če ga hočem met za dolgo :D

Lepo, da skrbiš tako za svoj avto.... 👍 

Penzjonisti pa mimogrede ne kurijo sklopke ampak frišni šoferji.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 5 urami je Nagisa Man napisal:

Živjo!

Sem čisto nov član, prvič kupujem Mazdo in se že zanimam, kam jo bom peljal in kako bom spravil na delovno obratovanje nov avto.

Tako, da me zanima, kaj vam je bilo rečeno ob prevzemu vaše Mazde, kako se lotit Brake-in-a da bo delovanje motorja v bodoče čim boljše.

Drugo vprašanje pa se nanaša na prvi servis (menjava olja), kaj so vam dejali in kateri servis mi priporočate v Ljubljani z okolico.

Hvala vam za odgovore že v naprej!

Dva, tri jurje se vozi umirjeno kot penzjonis in bo vse ok. Prvi servis se pa dela kot ti piše v knjigi.... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Te gume so preozke za tak avto....🤔

Niso sposobne nosit take teže in jih pobira.....:nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 11 minutami je Slivka napisal:

Pravijo, da kava dvigne pritisk. Jaz imam šest otrok, mi dvignejo pritisk čez vse mere - ne potrebujem kave...

Besne pse ali vroče pse ali karkoli že je tisto tudi ne kupujem. Ponavadi že prej načrtujem pa vzamem kar s seboj kaj od tega, kar se je lani sprehajalo okoli hiše...

In v toplih mesecih dam otrokom cev pa so oprani oni in avto...

Tako da na črpalki potrebujem edinole gorivo. Pa kdaj pa kdaj stranišče...

Jaz kavo pijem za užitek🤗 Pritisk pa meni vozniki dvignejo🥴 Vroči pes je za lušt tu in tam, avto pa tudi jaz večinoma perem na roke, ker rad to počnem.... :nevem: Tudi WC dobiš gratis .... 😉 

Screenshot_2026-05-13-13-53-54-463_si.mol.loyalty.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 4 urami je Slivka napisal:

Ja, 2€ na sto litrov.

Naj mi dajo liter po ceni 1€, pa se včlanim v vse KNBje, ki se jih zmislijo... Da se jim pa včlanjujem v klube in prodajam svojo zasebnost za 2€ na 100 litrov... Ne bo šlo, ne pri meni...

KNB = klub naivnih bedakov

Odvisno od tega kaj koristiš. 🤔 

Jaz še kak kofe popijem in kak hotdog pojem pa na vsak mesec, dva dobiš pranje za 13€ gratis itd.... 

Screenshot_2026-05-13-13-01-01-552_si.mol.loyalty.jpg

Screenshot_2026-05-13-13-00-43-227_si.mol.loyalty.jpg

Screenshot_2026-05-13-12-59-50-605_si.mol.loyalty.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DARSOVCI MARSOVCI
Napisano (urejeno)

Ja, nekaj rešitev je že nakazanih v tem prispevku.Delo ponoči je že ena od njih... 😊😉 

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DARSOVCI MARSOVCI
Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Kamion so odpeljali šele ob 16.30uri. prav takrat sem šel mimo proti Kopru.  To je bila najslabša intervencija in situacija na avtocestah ever.

Tako šalabajzarskega, amaterskega, katastrofalnega odnosa nisem videl še nikoli. Policaji so se malo vozili z motorji med kolonami, nato so se pogovarjali malo z Darsovci, nato so šli zopet en Giro, nato zopet do darsovcev in delavcev na cesti. Kot, da so na športnem dnevu. Da bi pa šli z motorja dol in malo uravnavali kaos na cesti, to pa ne. Saj verjetno niti ne bi znali nič naredit. To je že preveč za njih.

Tista situacija pred leti s koruzo pri Trojanah je bila tudi legendarna, od jutra do večera so jo šaflal.... :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DARSOVCI MARSOVCI
Napisano
pred 4 urami je Mraušk Mčk napisal:

Na AC proti LJ videl in občutil zožanje iz 2 pasov na enega. Tovornjaki nepremično stojijo na odstavnem pasu od že precej pred Krtino. Pa ni jutranja konica. 

Tudi jaz sem to vsak dan doživljal, pravtako na relaviji proti MB lani in letos. sramezljiv

Sem prav vesel, da sem v večini rešen tega prometa!:jupiii: Saj že veste zakaj.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.