Skoči na vsebino
DARSOVCI MARSOVCI
Napisano

Poznam primer, ko je kolega samo z parkirnega mesta speljal na poledenelo cesto zaradi žleda in, ker je cesta imela nagib ga je rahlo odneslo v drevo. Zaradi kaska je poklical policijo in je gladko dobil kazen zaradi neprilagojene hitrosti..... :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 8 urami je dvorjan napisal:

Hrvati isto kot mi ob torkih spreminjajo cene. Včeraj zvečer sem bil priča navalu na črpalke.

Jaz sem včeraj tankal doma in ni bilo nikjer nobene gužve pred volitvami pa, le zakaj. Morda zaradi.... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 9 minutami je Z M A J napisal:

Totalno me zmedle, rakete ekstra klase :)

No platišče preživelo, guma prav tako, če bi na Merklu obrusil bakreno platišče bi mi verjetno skoraj solze tekle, Mazdojkla pa je delovno robustno vozilo, ki ima že od prej kako lepotno napako :)

Preveč zares si me vzel.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Evo, danes sem dotočil in sem skupno prevozil cca 1100 km z 70 liti bencina od doma do Paga po Pagu in domov Poraba je ok glede na dokaj veliko km po razgibanem Pagu.... 🤗😉 

IMG_20260914_123637.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano (urejeno)
pred 3 urami je Baho napisal:

Evo, reči s kitajske počasi kapljajo,... prvo pedala. Pokrivalo za bremzo se nekako ne uleže najbolje, mogoče uporabim kak dvostranski lepilni trak. Med vožnjo še nisem sprobal, saj še vedno gulim tastaro. 

pedala.png

Lahko, da ti bodo kje na teh. pregledu zaradi tega kaj težili! 🥴 

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 16 urami je Slivka napisal:

Aha, ja, seveda.

Kmet dobi subvencionirano določeno količino (okoli 60 litrov na hektar, odvisno od rabe zemljišča). In to je količina, ki ne zadošča za obdelavo, zato morajo kmetje del nafte kupit po nesubvencionirani ceni. Torej, kmet nima niti za svoj avto tankat, ne pa, da bi še tebi prodajal. Tako da vsi po vrsti, ki mislite, da kmetje ležijo v visečih mrežah v senci košatih dreves in mu denar kar s tovornjaki domov vozijo - malo se umirite...

Imam za soseda kmeta in to iskrenega tako, da dobro vem kako in kaj. Je pa res, da hribovci malo več pokurite nafte, delate več ročno in se zato tud upravičeno bolj pritožujete nad situacijo.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 50 minutami je Alex napisal:

V Italiji ne sankcionirajo do 143km/ uro. 

Tudi pri nas te provida pusti pri miru pod 150.km/h. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 14 urami je Jest napisal:

Kam na Pag pa si jih peljal? Jaz grem jutri… mogoce se pa srečamo :) 

Smo na Pagu (hotel Pagus) stacionirani ampak nas bo vsak dan polno po celem otoku Pag. Jutri gremo v Staro Novaljo plažo Jadro in na skrajno točko otoka Pag v Lun. 🤗😉 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6e
Napisano

Hvala ti za tako dober test.... :bravo:

Imam podobno mišljenje glede tvoje ocene te Mazde. Mene moti še to, da nima več fizičnih gumbov, polnjenje na polnilnicah in cena po cc 7-8 letu starosti.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-6e
Napisano
pred 16 urami je dvorjan napisal:

Pa ravno subvencije je zamudila. Škoda.

Pa moj 5 servis je bil nekaj dni prehitro, da bi jo dobil na test.... 🥲😉 

Mogoče bi me pa navdušila.... 🤔 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 4 urami je Slivka napisal:

Se bo tole kaj poznalo tudi pri nas?

FORBES.N1INFO.SI

Zagroženi ameriški ukrepi zoper Iran so se izkazali za milejše od pričakovanih, cene nafte se tako ta teden vztrajno znižujejo.

Do takrat bom imel ravno prav prazen tank za natočit..... :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6e
Napisano
pred 23 minutami je NevLado napisal:

Vsekakor več od avta kot nek srednje naloadan golf :D 

Vreden tega denarja.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.