sem se menil za 26ga za dostavo olja - pa ker sem se tolk časa pogovarjou z referentko, mi je vmes zmanjkalo terminov in sem dobil 3.12 prvi prosti - jutri
Ja imamo. Jaz imam večinoma Android auto in pa lastno glasbo preko tidal... Tudi pretirano potiho ne... Jih ne iščem... Ampak zadnjič mi je pa res nenormalno začela ropotat voznikova stran oziroma tapeta na vratih.
Na nobenem avtu do sedaj mi ni tako. Sploh pa ne samo pri 5.000 prevoženih. Tudi davnega leta 2003 na Hyundai Accentu ne. Pol sem itak bil na samih oplih.
Ne na Astri H, ne na J in ne na K. Kot tudi ne pri ostalih katere sem vozil ali bil sovoznik...
Evo nekaj podobnega imam na svoji 2025 CX30...
To je pa kar hudo, jaz bi znorel, da tole poslušam! 😲😡
Imel sem na Astri k matricne. I ne ne delujejo tako. 😏
Da ti na vsako minuto izklopi auto način in delujejo le kratke... Pa potem nazaj vklopi auto način z matricnimi... Delujočimi za minuto... Ne tako ne delajo.
Meni to naredi če vozim manj kot cca 40 ali 50,ko povečaš hitrost pa spet preklopi na dolge. Drugače pa daš ročno dolge, če pri počasni vožnji ne vidiš dobro. Meni drugače delajo odlično in tudi v testih ponoči jih vsi novinarji hvalijo.....
Verjamem, da ti je Opel dobro svetil, ampak ni se za vozit pred njim, ker ti ful seka v oči!
A je machine grey Mazdina barva tako tanka in zanič? V petek je bila prva vožnja zjutraj po posipani cesti pa imam na havbi že par pikic oziroma odkruseno barvo.
Kaj bo po zimi? Katastrofa od barve.
A so druge barve kaj bolj vzdržljive in debelejše?
To ni normalno.
Ena zimska...
Tule jaz vidim samo kapljice, slikaj, da se bodo videle poškodbe, ker jaz po treh zimah nimam nič, skoraj nič!
Ker toliko slba pa ni ta barva kot se tule piše.... 🤔😉
No no ... pretiravaš. Lahko služijo kot posoda za rože, za zaščito na dirkališču, ta pogumni jih lahko uporabijo za driftanje, otroci za gugalnice. Ni da ni uporabnih zadev predno gredo v reciklažo al pa ciganom za kres.
Lahko še profil poglobiš pa so še za par let za v Bosno..... 🥴🫣
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Važn, da si bil na toplem... 🤗😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani