Poznam primer, ko je kolega samo z parkirnega mesta speljal na poledenelo cesto zaradi žleda in, ker je cesta imela nagib ga je rahlo odneslo v drevo. Zaradi kaska je poklical policijo in je gladko dobil kazen zaradi neprilagojene hitrosti.....
No platišče preživelo, guma prav tako, če bi na Merklu obrusil bakreno platišče bi mi verjetno skoraj solze tekle, Mazdojkla pa je delovno robustno vozilo, ki ima že od prej kako lepotno napako
Evo, danes sem dotočil in sem skupno prevozil cca 1100 km z 70 liti bencina od doma do Paga po Pagu in domov Poraba je ok glede na dokaj veliko km po razgibanem Pagu.... 🤗😉
Evo, reči s kitajske počasi kapljajo,... prvo pedala. Pokrivalo za bremzo se nekako ne uleže najbolje, mogoče uporabim kak dvostranski lepilni trak. Med vožnjo še nisem sprobal, saj še vedno gulim tastaro.
Lahko, da ti bodo kje na teh. pregledu zaradi tega kaj težili! 🥴
Kmet dobi subvencionirano določeno količino (okoli 60 litrov na hektar, odvisno od rabe zemljišča). In to je količina, ki ne zadošča za obdelavo, zato morajo kmetje del nafte kupit po nesubvencionirani ceni. Torej, kmet nima niti za svoj avto tankat, ne pa, da bi še tebi prodajal. Tako da vsi po vrsti, ki mislite, da kmetje ležijo v visečih mrežah v senci košatih dreves in mu denar kar s tovornjaki domov vozijo - malo se umirite...
Imam za soseda kmeta in to iskrenega tako, da dobro vem kako in kaj. Je pa res, da hribovci malo več pokurite nafte, delate več ročno in se zato tud upravičeno bolj pritožujete nad situacijo....
Kam na Pag pa si jih peljal? Jaz grem jutri… mogoce se pa srečamo
Smo na Pagu (hotel Pagus) stacionirani ampak nas bo vsak dan polno po celem otoku Pag. Jutri gremo v Staro Novaljo plažo Jadro in na skrajno točko otoka Pag v Lun. 🤗😉
Imam podobno mišljenje glede tvoje ocene te Mazde. Mene moti še to, da nima več fizičnih gumbov, polnjenje na polnilnicah in cena po cc 7-8 letu starosti....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jp, tudi kofe je cenej....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani