Tako je kot si napisal, on sam ga vozi a meni bi bila taka CX-30 čista žalost zato sem se pa tudi drugače odločil.... Zaenkrat še nimam nobenih naštetih težav....
V avtopralnici majster vedno odpre oboja zadnja vrata in očisti spodnji notranji del vrat s štrajfiksam, predno gre avto na krtače. Pol zgleda da že ve, da je tam umazanija pri teh avtih.
Mondeo 2008 letnik je imel še dodatno gumo na pragu kar nizko. In za to ta del, ni bil nikoli umazan.
Tudi CX-30 ima, sem danes pogledal, ko sem šel avto oprat. Ne vem kje se on vozi, da mu prage tako userje! Samo na zadnjem delu zadnjih bočnih vrat je malo svinjarije in še zdaleč ni tako hudo kot piše....
jaz sem se na zadnje vozil v povsem novem superbu karavan (sicer za moje potrebe in velikost odločno prevelik avto, saj bi se lahko lovil notri) ki je pomojem imel vso možno opremo (tudi sovoznikov sedež masaža, ko odpreš vrata se sedež pomakne par cm nazaj, da se lažje usedeš, itd.) in s tem ko so z volana zamenjali tisto staro grdo značko (ki so jo itak sedaj prenovili in ni več grda) je avto znotraj odličen, tudi izdelava zgleda zelo kakovostna, dobri materiali....pelje se seveda odlično....ni pa taka škoda več "poceni" tisti superb je bil še 4x4 in mislim da je bila cena malenkost pod 50k :)......meni osebno je octavia bolj všečna....
To je že višji razred od M.6tke.....
Octavio pa si notri dobro oglej, plastik fantastik!Česar se dotakneš(cca 80%) je vse trdo razen sedeži.....
Ta suhi 20 cm sneg je bil super za vožnjo po klancih.... 🤗
ESP se ugasne samo v primeru pri mali hitrosti v klanec, ko hočeš, da se privlečeš na klanec s kopanjem! Pri vožnji čez ovinke z večjo hitrostjo nikar tega ne počnite!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Me že prav firbec matra kak velik TV ekran bo imela nova CX-30 leta 27.....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani