Meni osebno je najlepša 3ka limuzina ampak, ker sem jo že imel sem se vseeno odločil za CX-30 zaradi določenih malenkosti, ki so na koncu pretehtale...
Jez sem tud mel nek čuden zvok neki cajta nazaj. Pa gruntam kva bi loh blo in pol ko sem servisiral avto preverim še zračni filter pa vidim, da ni bil dosti zaprt(škatla v kateri se nahaja). Lepo zaprem in od takrat je zvok izginil. Slišalo se je pa, kot bi mel športni filter ali pa izpuh. Ampak samo na okoli 2000 obratov. Zgleda pri zadnjem servisu nisem škatle dovolj zaprl. Se mi zdi sicer, da sem to nekje že omenil.
Mogoče je pa pri meni bilo isto 🤔 Bomo videli, če se bo ta zvok še kaj pojavil..... 😉
Eh mehaniku sem omenil, da se mi med 2 in 3000 obratov pojavi včasih "rezek" zvok pri močnem pospeševanju ponavadi v hrib v drugi in tretji prestavi. Podobno je slišat kot da je izpuh predrt ali kot priAlfah 25 in več let nazaj, ko si jo našpanal do daske.... 😁
Pregledal in izprobal je vse in je vse bp... 🤗
Kako je pa admin napisal na list je pa res bolj čudno in liči na ono s kompresorjem... 🤣😉
@g.Wankel, tule sem napisal kako je bilo rečeno...
Važno, da jeX PREMIUM v dobri formi in, da pije kot disel.... 🤗😉
Eh mehaniku sem omenil, da se mi med 2 in 3000 obratov pojavi včasih "rezek" zvok pri močnem pospeševanju ponavadi v hrib v drugi in tretji prestavi. Podobno je slišat kot da je izpuh predrt ali kot priAlfah 25 in več let nazaj, ko si jo našpanal do daske.... 😁
Pregledal in izprobal je vse in je vse bp... 🤗
Kako je pa admin napisal na list je pa res bolj čudno in liči na ono s kompresorjem... 🤣😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne no take grdobine pod to temo objavljat, prosim lepo.... 🫣😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani