Skoči na vsebino
Mazda CX-30
Napisano

Najbolje je da se s porabo človek sploh ne obremenjuje😉🤣...ima kolega c63 amg s 510km biturbo...ko sem ga vprašal glede porabe...se je zasmejal, da ne gleda ravno, a ob normalni vožnji (eco mode) ima med 8 in 10....ob resni vožnji se je pa samo zasmejal...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi
Napisano
pred 2 urama je Freak napisal:

Pismo, jaz sem svojega VTI-ja pred desetimi leti komaj prodal za 1200€ :( Je pa res, da je imel 370 000km :) 

ja zdaj so se časi spremenili in dober VTI je dandanes redkost, pa vse manj je takih "raket" na voljo....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 2 urama je godlike napisal:

Uradno po IP je registerska številka osebni podatek.

to je sicer pravna nebuloza, ker preko LPN ne moreš priti do osebnega podatka (samo v tem primeru je to osebni podatke), razen če imaš dostop do raznih nacionalnih registrov, torej za navadnega državljanja je LPN brezpredmetni podatak, ampak seveda imajo pravniki vedno prav :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 24 minutami je Janez007 napisal:

Morate kupit še Suzuki Vitaro, da boste znali cenit Mazdo CX-30. Črički so original že pri novem (plastika pod števcem pri določenih obratih dobesedno zaropota, znana stvar), glede pokanja v stebričkih so na servisu pojasnili, da bo verjetno s časom izginilo, vdolbina na bleščeči plastiki stebrička je tudi original zaradi čepa, z motorčki ogledal ni težave, ker se preklopijo le z gumbom na vratih - najvišji paket opreme ... :)

Zavarovanje (Obvezno zavarovanje avtomobilske odgovornosti (AO), Pravna zaščita, Osnovna pomoč na cesti, Zavarovanje voznika (AO+) in nezgodno zavarovanje za voznika, Naravne katastrofe, Požar, eksplozija, Nalet na živali, Razširjena pomoč na cesti, Nezgodno zavarovanje za voznika in sopotnike, Tatvina, Vandalizem, Zavarovanje stekla, Polno kasko zavarovanje, Zavarovanje vrednosti novega vozila) pa slabih 500 €, seveda max bonus.

Avto je zanimiv, malo poseben. Najbolj pogrešam zvok in uglajenost Mazdinega atmosferskega motorja. 

Kaj točno je bil razlog da si menjal mazdo 3 (ce sem si prav zapomnil) za vitaro?!?...(ce ne drugega meninosebno vsaj vizualno neprimerljiva avta🤣 vemo v katero smer)....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)
pred 3 urami je tommzy napisal:

Evo da ne boste rekli, da se izmišljujem... 

To je danes v garaži po zaklepu ko sem iz službe prišel. Zadnjič pa sovoznikov. Imam posneto in shranim do servisa ki bo tako ali tako kmalu. 

IMG_20260623_150612.jpg

heh, meni na 10 let starem accordu to dela bp, ne glede na vreme....predlagam, da greš na testno vožnjo z novim civicom....notranjost vrhunska, advance oprema super zvok...motor zelo dober, ni presežek, ampak v rangu cx-30....in izdelan je na japonskem....in ta tvoj cx-30 zamenjaš za novega civica ter nekaj doplačaš pa imaš vrhunski avto....

Popravljeno od sportman333
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 10 urami je Slivka napisal:

... je zaskrbelo možakarja, ki vozi Hondo...

😀

Sem prisoten, ker je mazda forum eden redkih, ki deluje, je "živ" in človek lahko dobi pametno informacijo glede veliko zadev, ne glede na to katero znamko oz. kaj vozi...kar je pa dandanes v bolj kot ne "čudni" družbi že kar redkost, tako da....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DARSOVCI MARSOVCI
Napisano

Moraš najprej malo razumeti razliko v cestninskem sistemu, v IT imajo t.i.zaprt sistem (toll plazas), v SLO pa free flow🤔😉, sicer pa sem bil ravno ta vikend v Budimpešti in 50km pred Dunajem običajna gužva na njihovi 4 pasovnici, kjer smo se cijazili 20km/h, tako da....da ne govorim o delovnih zaporah od gradza do dunaja....ampak folk tam ne jamra in ne stoka....očitno je to folklora slovenčkov😵‍💫😎

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Če je motor kot oglašuje Mazda, takoj brez utekanja, no limit🤣....saj naj bi bila to japonska kvaliteta...zakaj bi šparal konje.... (kolega je to 25 let nazaj testiral na p206 s16 in ni bilo posledic valjda je mazda malo boljša kot peugeot, upam😉🤓)...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

to da bo izbira je bil "sarkazem", sicer pa si večino zapisal, tako da....za egotripe pa bo to prava mašina :) , mogoče ga kakšen od naših politikov kupi, nekaj modelov je takih ki bi mu tak avto dobro pripadal :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DARSOVCI MARSOVCI
Napisano

dva različna profila, že iz opisa se zna razbrati kdo je kdo in kdo je seveda vsaj na papirju bolj primeren za tak resor :)

V domačem Žalcu je obiskovala tamkajšnjo I. osnovno šolo. Po maturi na Srednji naravoslovno-matematični šoli (danes Gimnazija Lava) v Celju je leta 1994 diplomirala na Fakulteti za naravoslovje in tehnologijo v Ljubljani, naslov njene diplomske naloge je Vpliv poroznosti konfekcijskih medvlog na hitrost izhlapevanja znoja. Leta 2006 pa je na Fakulteti za družbene vede magistrirala iz menedžmenta, naslov magistrskega dela je Statusna sprememba Servisa za protokolarne storitve iz neposrednega proračunskega uporabnika v javni gospodarski zavod.

Obiskoval je Gimnazijo Bežigrad, leta 1988 pa je diplomiral na Fakulteti za arhitekturo, gradbeništvo in geodezijo Univerze v Ljubljani. Po zaključeni diplomi je bil najprej zaposlen kot nadzorni inženir na Republiški upravi za ceste. Leta 1990 je bil odgovorni projektant pri podjetju GIVO, kasneje pa direktor sektorjev v Javnem podjetju Vodovod-Kanalizacija Ljubljana. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.