Ne moreš primerjati zvožen in nezvožen motor. Nov motor je dobesedno mrtev, predvsem v zgornji polovici območja vrtljajev. Motor se začne prebujati šele po prevoženih vsaj 10k km.
To so pa bučke, vsak motor pred redno proizvodnjo dela na max obratih nekaj ur....najbolje da voziš penzionistično do 100.000 km....da se mašina uteče 🤔🤪🤣😉, še nisem slišal da bi kak motor zaribal če si ga ok ne ravno z 0km pritisnil do konca...mogoče kakih 1000km to je pa to.....enako ce ima motor rdece polje na 650rpm ga lahko bp pritisnes veckrat do tega polja, ampk vecina folka ne ve za kaj ima na stevcu 6500+ obratov.....kot pravi @Alex.....motor ne bo kar ribnil ce ga bos vozil v visokih obratih....aja res pa je da ne bos mogel napisati da imas porabo 5.9😉🤣🤪🤔
A ni en mojster delal doktorsko dizertacijo iz neravnosti in neustreznosti teh obrob in kako da niso pravilno pričvrščene, itd....malo manj kot na Japonsko pisal reklamacijo 🤣🤪, kaj na to porečete sedanji lastniki cx30 in res me zanima ali je ta majster še lastnik cx30 ali je šel na kako bolj premium znamko🤔😉
Kakor poznam lokacijo tam ni več neprekinjene črte, le-ta je cca 200m od izvoza iz krožišča proti jezerskemu, ker je folk tam navajen potem zavijati še levo pred avtohiso vrtač in je obvezna smer za naravnost....potem je pa cela cesta do naslednjega kroznega ki je nov v britofu crtkana crta in to je bil 25let nazaj poligon za testitanje blokad 2, 3, 4 prestave (so bile tudi smrtne na tej cesti)....ti si prihajal pa iz poljske ceste, tako da....(problem je verjetno koruza, tako da nista videla ne eden drugega)...
Bojda bo najprej samo hybrid 2.0 in 185km....(sem pa na zadnje govoril z nekom, ki dels na ac mobil lj in je dejansko pohvalil ta motor od honde, ni težav, reklamacij...obenem pa tudi priznal da je ta motor dovolj dober samo za civica....zrv in sploh crv pa ne, toliko o 140km v neki drugi temi ker crv in cx5 sta nekako tam tam..)
Ali imamo kakega serviserja, ki nudi tudi nadomestno vozilo? Jaz na žalost ne morem biti brez avta, imam pa malce bolj obsežen servis oz popravilo.
Za zamenjati imam sklopko (še prva pri 320 000km), pa lambdo sondo in prednje diske. Glede na to, da je avto star 16. let in posledično vreden ene 3jurje, ga lih nebi na pooblaščenga vozu. Ali imamo kakega serviserja v okolici ljubljane, ki šravfa tudi mazde, ni zlatar, pa da ima nadomesten avto?
tole ni serviser za mazde, je pa majster za honde (Jan), verjetno šraufa tudi ostalo - , mogoče preveri tukaj....
@Janez007Za primer sem pogledal Honda Žibert, ki je na Gorenjskem že od kar spremljam in vozim avte eden od "bogatunov", torej, kako imajo lahko ob 3mio prometa samo 24k € dobička - razumem in poznam kreativno računovodstvo, tako da ne o tem...., pa vemo da se Hond na gorenjskem mogoče proda par 100 (če ne par 10) na leto pri čemer se vsi pri njih zaposleni (lastniki) vozijo bodisi z novimi CRV ki so po 50k€ + ali z CTR ki so enako ali še dražje :), heh....ko prideš pa na servis, pa ne smeš biti zraven, ne poznam logike glede da bi nosil svoj material, itd....pohvalim jih lahko za servisiranje kosilnice , kjer mi na leto računajo 50€, to je pa to....da bi avto tja vozil ali kupoval (no ko ga bom resno bom šel po ponudbo da bom lahko primerjal z drugimi)....sicer pa nekako no-go, pa jim ni videti hudega, pa mislim, da je cela familija v tem biznisu (+mogoče en dodaten mehankar, verjento na malo več kot minimalcu....).....
Tistega za 20.990 (Avto Batič) sva si danes ogledala. Hja, malo mešani občutki. Tehnično se mi zdi v redu, ima pa kar nekaj prask, notri je spraskana piano plastika na sredini, sedeži so umazani, sredinska konzola je videti polne nekih kapljic. Skratka v notranjosti bi bilo obvezno globinsko čiščenje, zunaj pa bi ličar imel delo vsaj na dveh koncih. In ta zanemarjenost je glavna ovira.
Ne krivimo avtohiše, ker avto prodaja za stranko, ki menda niti ni želela, da se avto očisti, pač pa se prodaja tak kot je.
Kakšne so (v kratkem razlike med motorji pri CX-30)? Vem, da se je tukaj že precej govorilo, ni pa nekega povzetka. Seveda povzetka strokovnjakov Mazdinega foruma, ne UI.
Da vsaj vem, katere motorje gledati. Pri prej omenjenem mi že ni čisto jasno, ker je 179 konjski, pri drugih vidim 186 konjičkov. Je bil motor tako hitro spremenjen?
Kolega, ko je bil še v Ajdovščini in ni imel ravno najboljše izkušnje z batič-em, tako da jaz bi gledal drugje.....
Po peskanju in barvanju felg dal zimske gume nazaj gor na felge in zdaj čakajo november. Na felgah se je luščil lak in je bilo grdo vse skupaj. Moram reči da sem zadovoljen z izvedbo in ceno. Je pa zanimivo, da je peskanje dražje od barvanja. Bi pričakoval kontra, pa danes skoraj ni nič več kot bi v prvo mislil.
in koliko stane taka obnova (to so predvidevam da 19 col)
Jaz sem imel zdaj na zadnje PS4 in sem mogoce malo razočaran, zelo mehke, komaj 3 sezone in so za preč...sicer dobra guma, mehka prvi dve sezoni super , zdaj tretja v dežju tko tko....zato me zanimajo mnenja za druge (v primerjavi z zimsko alpin 6 bistveno slabsa glede na denar, zimske miselinke so pa super in bodo naslednje zimske iste)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To bo za kupit, ko bo prodajal, boljš kot iz salona🤣👍.....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani