Skoči na vsebino
Mazda CX-30
Napisano
pred 3 minutami je Valh napisal:

Ne se kregat. 

👍

pred 3 minutami je Valh napisal:

Dajmo raje organizirat en drag race na 500m, 3xG140 vs 3xX186, da dokončno rešimo ta trenja v kali. 

to pa pejte raje na pir in ne na dragrace :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

a ni bilo govora da je CX-30 pa vendarle premium, očitno je Mazda naredila downsizing pri kvaliteti in ne pri motorju :) (mogoče so pa Japončki zamešali pojme).....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

zato pa so možne tako nizke cene Mazd, pa tudi ni logično, da bi bila mazda ki je sedaj na trgu G140 cenejša kot pa leta 2021 ko je ven prišel X186 motor, nekje so očitno morali "šparati" da so lahko spustili cene in očitno pri takih segmentih (torej če bi bilo vse isto, iste kvalitete, potem bi bila nova CX-30 kvečjemu dražja....).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 3 urami je g.Wankel napisal:

Ja to je pa najbolje, ker vsi mislite, da ste profi racerboyi z merodajnimi mnenji. Potem pa ratajo šank debate kjera guma je dobra in kjera ne.

Se ne bi mogel bolj strinjati, manjka samo še debata s katerimi je nižja poraba za 0,1l 🤣😵‍💫😂....in koliko greš lahko s katero gumo v vrhniški klanec🤔🤓

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Jaz imam trenutno Michelin alpin 5 in sem full zadovoljen in bom letos vzel kar naprej Alpin 7....(ne bom ekspirementiral in iskal nekaj za 20-30eur cenejsih variant, se mi niti ne da🤣😏)...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Uradno ti bodo odgovorili da je v mejah tolerance, potem pa lahko doktoriraš in se ne bo nič spremenilo....čez čas bo barval ubledela in čez 5 let ne bo nihče tega opazil....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 1 uro je Bini napisal:

Evo, servis je danes opravljen pri 4.letih in cca 35kkm...🤗

Tudi oprali so ga kot vedno.... :prstgor:

Cena je malo višja kot lani ampak se ne bom tresel za teh 300€...Tudi zavarovalnici dam čez 500€ pa mi sploh nič ne dajo..... :nevem:

Ps, hvala sreči.... 🤗😉

IMG_20250821_114812.jpg

kaj pa G140 oz. mini dino testna vožnja in občutki ?!? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano (urejeno)
pred 12 minutami je NevLado napisal:

Kaj si mislite o R5 za drugi avto? Kolikor gledam, bi ga šlo dobit že za 21k

če bi imela bencinski turbo motor bi jaz tudi resno razmišljal o tem avtu, ker mi je vizualno zelo všeč....

Popravljeno od sportman333
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)

Kaj pa pomeni Z motor? Hvala za pojasnilo.....

pred 2 urama je Lentus napisal:

Ne moreš primerjati zvožen in nezvožen motor. Nov motor je dobesedno mrtev, predvsem v zgornji polovici območja vrtljajev. Motor se začne prebujati šele po prevoženih vsaj 10k km. 

To so pa bučke, vsak motor pred redno proizvodnjo dela na max obratih nekaj ur....najbolje da voziš penzionistično do 100.000 km....da se mašina uteče 🤔🤪🤣😉, še nisem slišal da bi kak motor zaribal če si ga ok ne ravno z 0km pritisnil do konca...mogoče kakih 1000km to je pa to.....enako ce ima motor rdece polje na 650rpm ga lahko bp pritisnes veckrat do tega polja, ampk vecina folka ne ve  za kaj ima na stevcu 6500+ obratov.....kot pravi @Alex.....motor ne bo kar ribnil ce ga bos vozil v visokih obratih....aja res pa je da ne bos mogel napisati da imas porabo 5.9😉🤣🤪🤔

Popravljeno od sportman333
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

A ni en mojster delal doktorsko dizertacijo iz neravnosti in neustreznosti teh obrob in kako da niso pravilno pričvrščene, itd....malo manj kot na Japonsko pisal reklamacijo 🤣🤪, kaj na to porečete sedanji lastniki cx30 in res me zanima ali je ta majster še lastnik cx30 ali je šel na kako bolj premium znamko🤔😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Kakor poznam lokacijo tam ni več neprekinjene črte, le-ta je cca 200m od izvoza iz krožišča proti jezerskemu, ker je folk tam navajen potem zavijati še levo pred avtohiso  vrtač in je obvezna smer za naravnost....potem je pa cela cesta do naslednjega kroznega ki je nov v britofu crtkana crta in to je bil 25let nazaj poligon za testitanje blokad 2, 3, 4 prestave (so bile tudi smrtne na tej cesti)....ti si prihajal pa iz poljske ceste, tako da....(problem je verjetno koruza, tako da nista videla ne eden drugega)...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 37 minutami je Bini napisal:

Ja, jebo je naredila Mazdi ta EU-eko mineštra....:zvizga:

V ZDA se pa lahko požvižgajo na vse skupaj.... :nevem:

ne samo Mazdi tudi še kaki drugi firmi (tudi Honda ima v USA turbo motorje v accordu, ki ga ravno zaradi tega v EU ni več na voljo).....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.