a ni bilo govora da je CX-30 pa vendarle premium, očitno je Mazda naredila downsizing pri kvaliteti in ne pri motorju (mogoče so pa Japončki zamešali pojme).....
zato pa so možne tako nizke cene Mazd, pa tudi ni logično, da bi bila mazda ki je sedaj na trgu G140 cenejša kot pa leta 2021 ko je ven prišel X186 motor, nekje so očitno morali "šparati" da so lahko spustili cene in očitno pri takih segmentih (torej če bi bilo vse isto, iste kvalitete, potem bi bila nova CX-30 kvečjemu dražja....).
Ja to je pa najbolje, ker vsi mislite, da ste profi racerboyi z merodajnimi mnenji. Potem pa ratajo šank debate kjera guma je dobra in kjera ne.
Se ne bi mogel bolj strinjati, manjka samo še debata s katerimi je nižja poraba za 0,1l 🤣😵💫😂....in koliko greš lahko s katero gumo v vrhniški klanec🤔🤓
Jaz imam trenutno Michelin alpin 5 in sem full zadovoljen in bom letos vzel kar naprej Alpin 7....(ne bom ekspirementiral in iskal nekaj za 20-30eur cenejsih variant, se mi niti ne da🤣😏)...
Uradno ti bodo odgovorili da je v mejah tolerance, potem pa lahko doktoriraš in se ne bo nič spremenilo....čez čas bo barval ubledela in čez 5 let ne bo nihče tega opazil....
Ne moreš primerjati zvožen in nezvožen motor. Nov motor je dobesedno mrtev, predvsem v zgornji polovici območja vrtljajev. Motor se začne prebujati šele po prevoženih vsaj 10k km.
To so pa bučke, vsak motor pred redno proizvodnjo dela na max obratih nekaj ur....najbolje da voziš penzionistično do 100.000 km....da se mašina uteče 🤔🤪🤣😉, še nisem slišal da bi kak motor zaribal če si ga ok ne ravno z 0km pritisnil do konca...mogoče kakih 1000km to je pa to.....enako ce ima motor rdece polje na 650rpm ga lahko bp pritisnes veckrat do tega polja, ampk vecina folka ne ve za kaj ima na stevcu 6500+ obratov.....kot pravi @Alex.....motor ne bo kar ribnil ce ga bos vozil v visokih obratih....aja res pa je da ne bos mogel napisati da imas porabo 5.9😉🤣🤪🤔
A ni en mojster delal doktorsko dizertacijo iz neravnosti in neustreznosti teh obrob in kako da niso pravilno pričvrščene, itd....malo manj kot na Japonsko pisal reklamacijo 🤣🤪, kaj na to porečete sedanji lastniki cx30 in res me zanima ali je ta majster še lastnik cx30 ali je šel na kako bolj premium znamko🤔😉
Kakor poznam lokacijo tam ni več neprekinjene črte, le-ta je cca 200m od izvoza iz krožišča proti jezerskemu, ker je folk tam navajen potem zavijati še levo pred avtohiso vrtač in je obvezna smer za naravnost....potem je pa cela cesta do naslednjega kroznega ki je nov v britofu crtkana crta in to je bil 25let nazaj poligon za testitanje blokad 2, 3, 4 prestave (so bile tudi smrtne na tej cesti)....ti si prihajal pa iz poljske ceste, tako da....(problem je verjetno koruza, tako da nista videla ne eden drugega)...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tudi škoda nima več logota na volanu in po novem napis😏🤣🤓
Povezava za deljenje
Deli na druge strani