Sm kmet an s hribu doma pei ne zastopm lih tanartabl usega tega...
Kej mi lohkor kdo razloži tko, po kmečko...
Namreč, berem neki članek o vetrnih turbinah in vmes najdem zapis o največji na svetu:
Zadeva ima 20 MW in oskrbuje 96.000 gospodinjstev. Če moja matematika kaj velja, pripada vsakemu gospodinjstvu 208 W. Če se kaj spoznam na elektriko, to "pelje" eno televizijo...
Kaj sem zgrešil?
Če ni vetra oskrbuje točno okroglo zaokroženo na celo število 0 gospodinjstev.
Ja, to je že v redu. Podpiram tvoj hobi, jaz tudi imam svoje. Samo kakorkoli obrneš naredi boljša guma največjo razliko za normalne ljudi, to smo že večkrat govorili. Samo ne izgleda tako lepo, kot vse ostalo na avtu, kar lahko gor prilepiš. Pa kakšen tečaj varne vožnje na AMZS centru, pa si na cestah največ razlike naredil za najmanj vložka.
V redu, o tem kako se nekaj kar dojemamo kot dobre gume obnaša slabo, pa ne morem veliko povedati. Pogledam teste. Ne samo AMZS, še katerega drugega in malo cene in potem se odločim. To je potem to za 4 leta. Čau.
Smesno mi je ko ljudje kupujejo drage brand gume samo da so mirni vozijo pa se na siht in domov...
Ja, kako pa? Ko je več ljudi na cesti z dobrimi gumami, boljša je varnost. Saj na cesti ne boš iskal nekih idealnih linij. Gre se za tisti meter ali dva manj pri nenadnem zaviranju, ki se mogoče zgodi. Ali pa aquaplaning pri 10 km/h višji hitrosti in si nekako na bolj varni strani. Drugo je bolj tako. Moja želja recimo je še vedno AWD, tisti pravi Subarujev. Pa ne zato, ker bi hotel iskati zadnjo mejo pred zdrsom iz ceste ampak zato, ker sem pri normalni vožnji s to tehniko za stopnjo bolj varen, kot pa s sprednjim ali pa zadnjim pogonom. Drugače povedno - do pizdarije imam več rezerve. Če se razume osnove fizike. Ne rabim jaz AWD-ja za ritje po dreku in makedamih.
Ne vem, no. Jaz imam samo B kategorijo. Drugi tule imate vsi FIA super licenco, ali kako?
Ne terat hladnega, ne ugašat pregretega, pazit, da se redno menja olje, izogibat se kratkim vožnjam, če se le da ne ugašat med regeneracijo, ne ga preveč vozit v prenizkih obratih, mora it tudi čez 3000, 4000 obratov pri pospeševanju. Zgleda velik zadev, ampak ni, le nasvetov o varčni vožnji se ne sme poslušat pa bi moral normalno zdržat tud 300k+ km.
To vse gre, pa kupit ga, če delaš nekje nad 30.000 km letno. Potem so po moje tudi dovolj dolge relacije vožene, da ne bi smel imeti problemov. No, poznam tudi ljudi, ki delajo 10.000 km letno, pa imajo večino relacij nad 30 km. Samo to je bolj redkost.
S tistole regeneracijo se pa ne strinjam. Mi je tudi mehanik na Mazda servisu rekel, da pogreša lučko, ki bi se prižgala ob regeneraciji, ko sva malo debatirala o problemih dizlov pri Mazdah. Samo, če smo pa praktični, ta hudič se bi mi vedno vklopil ravno ko se mi nekam mudi in ga moram ugasniti. Ali ti res izgledam kot eden, ki bo potem šel kroge delat, dokler se avtu ne sprdne, da je zaključil z neko k*rčevo regeneracijo? Avto ima, da se meni prilagodi. Zato pa mora vsak vedeti, za kakšne potrebe se avto uporablja in nato se izbere tip pogona. Ne pa nizka poraba. Jao...
Eh, vse skupaj brezveze. Pogledam zneske na računih za leto nazaj in je vse tam okrog 70€. Tole prepucavanje s centi gor pa dol je vse skupaj samo delo za državne računovodje.
Sklopka v F1 je dodatna obvolanska ročka in se uporablja samo ob štartu oz. speljevanju. Zanimivo je tudi, da če ti ugasne motor in si v prestavi, ne moreš prestaviti nižje za start, ker menjalnik potrebuje tlak v hidravličnem sistemu da lahko prestavljaš. Ne moreš pa niti sam zagnati motorja, torej je na voljo samo avtovleka do boksov.
Ravno berem knjigo od Adriana Neweya - How to build a car in so te malenkosti ter raznorazne druge prigode malo opisane. Priporočam.
To je res. Skoraj nihče ni lastnik pri takšnih avtomobilih. Vse je na lizing. Sicer najdražja možna varianta, ampak glej, lahko menjaš kot gate. Eni so bolani na to.
Ja, to je bilo tudi meni top. Enkrat sem poizkusil klikniti na obvolansko ročico in je prešaltal in šel v začasni manual mode. Sem prej predvideval, da moram dati tudi šalthebl v M, da to gre, pa ni treba. Zato je pa toliko bolj pri roki, ko res rabiš.
jaoooo pa sej maš kickdown, če prehitevaš pod 90 gre vedno v drugo, če prehitevaš pod 130 gre vedno v tretjo... cukne zadost, sej je 190 konjev
Sem napisal, da gre tako tam, kjer imam rad nekaj rezerve. Za normalna prehitevanja je pa kot si rekel. Je pa super, ker lahko izkoristiš vse te dodatne stvari sebi v prid, če jih rabiš.
Jaz ga dam v sport mode pri kakšnih prehitevanjih, kjer bi rad da je motor hitreje odziven in se vrti pri višjih obratih. Pa še pomagam mu malo in ga tik preden ven skočim že vržem eno prestavo nižje kar z obvolansko ročico. Potem ko ga pritisnem pa pustim da sam počne kar hoče.
Pa kakšna prehitevanja v hrib, recimo Rogla. Pride ta način prav. Imaš malo več rezerve, ki vedno prav pride v takšnih pogojih.
Eh, pa saj to je normalna posledica procesa. Tudi Nemci počasi postajajo Turki. Se vidi v poslovni komunikaciji in načinu dela, ki ni več samo striktno nemški. Druga generacija je izobražena in ne peče več samo kebabov, ampak je tudi že na višjih pozicijah po podjetjih. In to s sabo počasi prinese turški način poslovanja...
Kakšen trend? Tamle od 2007 do 2014 je očiten, ja. In to padajoč. Potem pa ni sledu o trendu ampak je nihajoča naključna statistika. Eno verižno trčenje ali večja nesreča, imaš 5 mrtvih in ti leto odskoči. Za naraščajoč trend boš moral še malo počakati. Pa glede na porast prometa tole ni slabo. Lahko je pa vedno bolje, to pa ja.
No, če smo že pri tem, tudi sam in marsikdo je vzel subvencijo Ekosklada, ko je vgrajeval toplotno črpalko in podobno. Sicer to pri meni pomeni 2500€ pri cca. 300 k€ investicije v hišo, drugega pa ni bilo, ker bi moral enostavno iti v prevelike investicije, da bi potem dobil nek mali drek nazaj. Ni nekaj zaradi česa bi ravno do stropa skakal. Je pa vse to dokaz, da se vedno več denarja steka od revnih do bogatih.
Problem denarja za subvencije pri nas je tudi, da ga je na nivoju države premalo. Recimo jaz se že kar nekaj časa matram, da bi prišel pri kakšnem projektu s stranko do razpisa, pa ne gre zaradi raznoraznih omejitev, ki si jih je določil vsivemokdo. Vse kar je na voljo, je pa izredno malo, če pogledaš od daleč. Recimo 250 k€ razpisanega denarja in se ti prijavi 100 podjetij. Kdo bo energijo za vso birokracijo metal stran za tistih par fičnikov, ki jih na koncu dobiš? Kdo je pa odgovoren za to, da je premalo denarja. Ljudje, ki smo jih izvolili v EU parlament.
Moja Mazda je bila dva tedna nazaj tudi na avtovleki. Pa ne zato, ker bi bila pokvarjena, ampak ker sem imel gumo prazno in sem nekako moral priti do vulkanizerja. Ker v avtu ni več rezerve, ostane asistenca. Najhitreje rešeno. Hočem povedati, da avto na avtovleki še ne pomeni pokvarjenega avtomobila.
Jaz sem imel prejšnjo nedeljo prvič odkar imam izpit (20 let) defekt in ker sem planiral spomladi zamenjati letne gume, sem uredil kar zdaj, ker je bila defektna guma takoj fuč od kratke vožnje po avtocesti do izvoza. Nisem pa mogel veliko mučkati, ker na hitro tole narediti je malo problem, z dimenzijo 225/45/R19 pa še malo težje, ker ni nič takoj na voljo. No, v glavnem vzel sem Goodyear. Ima kdo kaj izkušenj, kako se tole z leti obnaša? Preden sem šel v ponedeljek zjutraj k vulkanizerju, sem na hitro preletel splet in je kar hvaljena guma.
Will the Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 suit your car? Find the best tyre for your car read 146 reviews for Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 and compare to other Ultra High Performance tyres
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Če ni vetra oskrbuje točno okroglo zaokroženo na celo število 0 gospodinjstev.
😂
Povezava za deljenje
Deli na druge strani