Skoči na vsebino
Opora za nogo
Napisano

To?no take sem jaz nabavil in se obnese odli?no.

Kje si jih pa kupil in koliko si pla?al za njih, ?e ni skrivnost? Druga?e lepo pa?ejo na pedala in oporo za nogo ali kje kaj ?trli mogo?e?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opora za nogo
Napisano

Pozdravljeni, moj o?e je pred kratkim postal lastnik nove mazde 3 in bi si rad nabavil oporo za nogo, da se ne bi ta podloga uni?ila oziroma obrabila prehitro. Zanima me kje bi lahko to kupil oz. ?e obstaja kak?en nadomestek, saj je original od mazde opora za noge enostavno predraga, namre? 95 EUR za oporo. Zahvaljujem se za pomo?!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razmak med vijaki - Nova M 6
Napisano

pa sej tudi ti si biser (hecam te mal)...na tej strani sem napisal ze 2x razmak med vijaki

torej evo treca sreca

5x114.3

sredinska luknja 67.1mm

ET pa odvisno od sirine feltne ampak je nekje v mejah me 40 do 60

Vem ja, samo sem mislo da je kaj drugace pri stari mazdi 6 :) Tak da lepa hvala za odgovor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razmak med vijaki - Nova M 6
Napisano

dimenzije? sej imas v homologaciji...al te kaj drugega zanima (luknje in to..)

?isto sem pozabo napisat, ja mislo sem razmak med luknjami, premer... Sem bil zadnjic pri avto?erbineku v mariboru in sem jih glih to vprasal (luknje...) in so mi rekli da oni tega ne vejo. Kaj sem res vprasal tako tezko stvar? Al so me hotli na hitro odpravit al pa sem naletel na pravi "biser od ?loveka"?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.