Skoči na vsebino
Mazda 6
Napisano

Torej xedos je ?el, sedaj izbiram drug avto. Ker imam za tak avto zelo (in ne morem poudariti kako zelo) ozko izbiro zaradi prora?una me zanima ali so avti kot so dani primeri spodaj v linkih primerni zame. I??em pa dobro ohranjen avto, kot nov ?e je mo?no, redno servisiran z potrjeno servisno knjigo, nepo?kodovan na kakar?en koli na?in, minimalne prake izklju?im. Pripravljen sem narediti veliki servis ?e bo to glavnina vlaganj za naslednje dve leti. Avto bi imel najverjetneje 3-4 leta. Torej ali so znani kak?ni problemi ali veliki minusi pri teh mazdah oz letnikih in ali lahko pri?akujem zgoraj napisano od avta za ta denar? ?e ne se bom najverjetneje zatekel k mlaj?emu, manj?emu in cenej?emu francozu.

To so mazde katere ?e spadajo v moj prora?un:

Mazda 1

Mazda 2

Mazda 3

Mazda 4

LP Esko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kupujem Mazdo Xedos 6/9
Napisano

Najve?ji problem se mi zdi rja na tem avtu (X6), pa baje radi pokajo prednji fedri ?e na 100km, to sem samo sli?al ne okusil. Drugih problemov jaz v 35Kkm nisem imel razen potro?nega materijala kot so diski, polo??ice, le?aj, spone volana (avto sem dobil glih pri izdihu vsega tega :blush: ). Moj najve?ji problem je bila zamenjava prekletih zadnjih zvo?nikov, jih ?e sedaj kolnem ko se spomnim :glare:

Druga?e bom mogo?e jaz spet prodajal kmalu, sam je pa rjava in ima zadnji odbija? po?kodovan, ?e te zanima javi pa ?e kak?no poveva.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Xedos-ke javite se!
Napisano

Esko??? Kdo to je? :blink:

It iz aj :D

Ekola moja.

Objavljena slika

Ampak zanimivo ko komu re?e? V6 je takoj ah kaj bom stem to ?re ko dolenjc :). Meni pa to predstavlja prednost pred 1.6, ?e pohvalim se al je 2.0 V6 :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.