Skoči na vsebino
Vinjeta
Napisano

Ponaverbe se niso tako izpla?ale:)

Sicer je pa meni lansko vinjeto tip na tehni?nem pregledu u cirka pou minute dol skraspu. ?e mnda malo manj. Nism mogu vrjet:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cevi za izpu?ni sistem
Napisano

Lepo pozdravljeni. Pred nekaj meseci sem zamenjal zadnji lonec, ker je bil remus ?e zelo dotrajan. Lonec sem kupil pri Novaku v MBju. Gre sicer za "original" lonec delan po naro?ilu. Ima dve izpu?ni cevi, tako kot jih je imel prej remus. Na cevi so mi dali tudi neke okrasne obro?ke, ki pa jih je ?e zima zdelala in so ?e precej rjavi. Na remusu sem imel obe cevi iz nerjave?e kovine in ?e zgledajo dobro. Sicer sem ?e raztavil remusa na kose in imam cele kon?ne cevi ?e odrezane in so v dobrem stanju. Zanima me ?e Bi se dale te cevi menjat? Ali bi moral cevi na novem avspuhu porezat in od remusa kompletne privarit? ?e ima kdo kak?ne izku?nje so ugotovitve zelo dobrodo?le:) :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Homologacija spojlerjev
Napisano

Lepo pozdravljeni!

Par dni nazaj so me ustavili policaji in mi zate?ili da nimam homologiranih spojlerjev. Sicer imam na avtu tudi pragove in zra?nike na havbi:D Izgovoril sem se da sem avto kupil pred dvema mesecema in da mi je prej?nji lastnik rekel da je vse homologirano. Policist me je spustil z opozorilom in je rekel naj si to ?im prej uredim:P

Jaz za te spojlerje nimam nobenih papirjev zato me zanima na kak?en na?in si naj to uredim. Ali bo morda potrebno vse skupaj dati dol?

Predlogi za?eljeni

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.