Skoči na vsebino
Mazda CX-7 bencin in LPG II
Napisano

Jaz te raj?i napotim na tak?ne za kere res upam garantirat da obvladajo sceno. Raj?i se pelje? par 10km dlje kakor pa da ti pol stalno kej trokira itd. -_-

Aha, razumem, menda pa v tovarni v Bologni nastavijo sistem prav za tvoj avto preko ?t. ra?unalnika vozila, tako da na?eloma ne bi smelo biti te?av, ane:)?

Hvala. LP, Dejan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-7 bencin in LPG II
Napisano

Tist BC ka?e samo domet na benz, sploh ne ve da dela na LPG, tako da bo? tam videl kolk se lahko ?e pelje? kar pozabi.

Pozdravljeni,

zanima me, ?e ?e vedno priporo?ate vgradjo plina za MAZDO CX-7 2,3 turbo pri SIGASU?

Moja je letnik 2008, prevo?enih ima 55.000KM, vsi servisi delani na poobla??enem MAZDA servisu.

Kako je z garancijo? KAj komplicirajo? Trenutna poraba je 14.3 litra, kar se mi zdi preve?, sem prepogosto na bencinski...:(.

Se da naredit tak sistem, ki bi tudi za v?ig porabljal plin in ne bencina? Kolik?na je cena vgradnje?

Se da dobit kak dostni popust poleg klubskega..., jures??

Hvala lepa za odgovore in nasvete!

Lp <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.