Skoči na vsebino
Nakup: Mazda 6
Napisano

?e kdo z stro?ki servisov oz. izku?njami z cenami potro?nega materiala ?

cene potro?nega materiala je pribli?no ista kot pri VW, ?e pravi? da si nanj navajen. Material za japonce je v zadnjih letih precej cenej?i kot je bil.

Npr. jaz sem danes naro?il 5l olja, filter za olje in kabino (tisto kar se menja pri normalnem servisu) in me bo stalo 70 EUR. ?e pa pogledam ra?un iz uradnega servisa je isto olje 120 EUR, filter za olje 16 EUR in filter za kabino 37 EUR. Samo delo na uradnem je iz ra?unov razvidno cca. 140EUR, ?a pa to pelje? k neuradnem je pa to lahko 20 EUR. Tvoja izbira. Jaz bom probal na uradnega s svojim materialom.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup: Mazda 6
Napisano

Kake dimenzije felten in pnevmatik pa so vpisane v prometni ?

Feltne lahko nosi od 16 do 18 col. Jaz osebno imam pozimi 205/60/16 in poleti 225/45/18-vpisano v holomogacijo.

Glede avta, ki te zanima mislim da je dober, kot sam opazi? (?e mazdo kupuje?) je Mazdo 6 od letnika 2008 zelo te?ko kupiti slovensko oz. z znano zgodovino, ve?ina jih je uvo?ena iz italije!

Jaz sem jo 4 mesece iskal in nakoncu le do?akal. Decembra sta bili 2.2 diesel edini na avto netu, ki sta imeli kristalno jasno zgodovino in obenem slovenski, in sicer ta za katero ti spra?uje? in moja. Za to se nisem odlo?il, ker je bila cena 16.500, sem pa avto videl in se pogovoril z lastnikom. Tako da ne vidim nikakr?nih zadr?kov glede nakupa tega avta pa ?e ceno je spustil.

Kar se ti?e same mazde 6 sem pa super zadovoljen z vseh pogledov.

Ja edini problem naj bi bil veriga (ne pri vseh). Ta naj bi se stegnila, vendar to se poka?e ?e zelo hitro. In tudi ?e se ti to na uradnem servisu uredijo brezpla?no. Na moji tega problema ni bilo, saj sem jo ob nakupu priklopil na ra?. kjer to?no poka?e koliko je stegnjena oz. obmo?je normale. ?e te to skrbi jo zapelje? na uradni servis in zadevo preveri?. Ostalih te?av naj nebi bilo.

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PONAREDBA mazde6
Napisano

Sem si ga ogledal in ?el preveriti ?t.?asije. Dejansko tako kot je pisalo, 2012 v juliju opravljen zadnji redni servis na 227.000 km.

Sam prodajalec pa kaj veliko o vozilo ni povedal, razen tega da je od kolega in da je tak kot mora biti. Toliko o po?tenosti...

?e enkrat hvala za opozorilo!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.