Skoči na vsebino
Mazda 3 (2014)
Napisano

Ojoj, a zdaj, ko sem v petek naro?il svojo me boste pa s tem stra?ili? :huh: ;-)  Za?uda jaz nisem opazil tega pri testnih vo?njah. Pa je kdo reklamiral to na servisu?

jaz sem reklamiral ker je bilo od 130kmh naprej obupno pa so mi zamenjali tesnila na zadnjih vratih in je bolje ampak ?e vedno se malo sli?i

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Pri limuzini se ob pritisku na daljinca prtlja?nik odpre. ?e je avto odklenjen lahko prtlja?nik odpre? tudi z gumbom na prtlja?nih vratih.

?ivjo,

ali se ti prtlja?nik odpre do konca ali samo do polovice? meni se namre? odpre samo do polovice.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?ivjo,

sicer ne vem ?e spada v to temo pa vseeno... ali kdo ve ?e se tudi pri mazdi da vklju?iti dodatne funkcije kot naprimer to naredijo oni: http://www.mtl.si/sl/avto-storitve/vkljucitev-dodatnih-funkcionalnosti.html  sem pisal tudi njim pa so odgovorili da za mazdo ?al nimajo v ponudbi vklju?itev dodatnih funkcij.

hvala za odgovore

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.