Mazda 3 G120 revolution letnik 2015 prevo?enih 47.000km, zaenkrat dela odli?no nobenih izrednih stro?kov razen nekaj garancijski popravil... zamenjano tesnilo okoli desnih zadnjih vrat, na desni kljuki ni delala tipka za odklep vozila in natrgano usnje pri prestavni ro?ici.
Ojoj, a zdaj, ko sem v petek naro?il svojo me boste pa s tem stra?ili? ;-) Za?uda jaz nisem opazil tega pri testnih vo?njah. Pa je kdo reklamiral to na servisu?
jaz sem reklamiral ker je bilo od 130kmh naprej obupno pa so mi zamenjali tesnila na zadnjih vratih in je bolje ampak ?e vedno se malo sli?i
sicer ne vem ?e spada v to temo pa vseeno... ali kdo ve ?e se tudi pri mazdi da vklju?iti dodatne funkcije kot naprimer to naredijo oni: http://www.mtl.si/sl/avto-storitve/vkljucitev-dodatnih-funkcionalnosti.html sem pisal tudi njim pa so odgovorili da za mazdo ?al nimajo v ponudbi vklju?itev dodatnih funkcij.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zdravo,
na prej?nih straneh sem videl da ste se ?e nekaj pogovarjali o ?ipu za mazdo 3 G120
zdaj me pa zanima ?e se je ?e kdo odlo?il in dal ?ipirat?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani