Skoči na vsebino
Prigode v prometu
Napisano
pred 15 urami je Boss napisal:

Od Vrhnike, do izvoza za Logatec so skos trije pasovi oziroma še naprej, do cca 500m pred bencinsko na Lomu. Pol jih pa samo mim bencinske ni, nato pa so spet še kake slaba 2 kilometra.

Preveril danes, verjetno ga res ne zmanjka pred izvozom. Nisem pa ravno lepo videl, ker so ga kamioni preokupirali. 

Evo, samo zate 😘
null

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
pred 53 minutami je Boss napisal:

Še en, ki se pelje po srednjem pasu... pelji se po skrajno desnem.... ne ruka nič 😜

Tam ga ni več, ker je potem izvoz 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
Pred eno uro je g.Wankel napisal:

Ja Vrhnika - Logatec je res majka, ko se sam voziš po skrajno desnem

Pa tam pred Logatcem te še res fajn preruka. Tam pomoje vsak, ki se prvič pelje, pomisli "šla je guma" 😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Njim kot pošiljatelju sigurno ni tako poceni, ker so 4 gume volumensko obračunano, ali pa po teži, kar zajetna pošiljka in jim tudi prevoznik verjetno ne dostavlja zgolj za drobiž.

Sem pa novembra tudi jaz dobil michelinke najceneje na Španu, tudi presenetljivo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6e
Napisano
pred 32 minutami je Bini napisal:

Evo, takole imam jaz:

Potisk gor enkrat obriše. 

Preklop za eno dol je AVTO in lahko nastavljaš interval brisanja 1,2,3...z vrtljivim gumbom na ročici. 

Preklop še za eno je enakomerno počasno brisanje in še za eno je pa hitro brisanje. 

Vse je razvidno na sliki.... 😉

Tudi mene moti ta enkratni poteg brisanja. Na cx-30 je gor pri Passatu pa dol in se vedno motim, če zraven na to ne mislim 🥴🫣😉

17679020228255152113232574101217.jpg

Kakšno dino ročko pa mate na teh vaših premijcih, tako mam jaz na moji 2010 😂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6e
Napisano
pred 1 uro je NevLado napisal:

Najbol me pa jezi, da vsi govorijo, da je to nova mazda 6... pač NE...to je nova mazda 6e, nova mazda 6 ne obstaja

Bo Mazda 6, če vrnejo knofe pa dinota 😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6e
Napisano

Pa tale software v tistem grdem ekranu nej porihtajo. Če pa bi kaj popizdu, bi pa nad tako izkušnjo z UI, kot jo je imel možakar v Volan videu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Mogoče bi pa moral eni na optiko, ne na pumpo na kompresor 😅 Sm sem šel prav probat, pa sem hotu na 2.5 nafilat, ampak sem mal zamudu in je na 2.6 padlo, pa sm še ostale na 2.6 bara stisnu. Osebno men je bil občutek vožnje bolj nesiguren, tak... kot da mam pol ožje gume. Prej sem jih imel na 2.3 pa nikoli mi ni pobiralo robov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Maš na ZS. Meni je sicer ojačevalec prav crknil in je v zvočnikih pokalo. Bojda so se pregrevali in on je to potem ob popravilu še nekako predelal/izboljšal z zračenjem. Pri tebi gre za drugačen problem, bo verjetno tudi bistveno ceneje, predvsem pa bolj splošno popravilo, ki bi ga verjetno obvladal vsak električar. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 1 uro je SpEkTr napisal:

A ni na forumu nekdo, ki popravlja tele bose ojačevalce tudi?

Bil je to verjetno Jerry, ki pa ga ne opažam na forumu zadnje čase. Imam njegov kontakt, če boš potreboval. Sicer je bil aktualen za popravilo Bose ojačevalcev prejšnih generacij mazd, kjer je bila težava malce drugačna. Meni ga je popravljal nekje 2 leti nazaj, je pa zraven Fužin v Ljubljani doma.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Predvsem ga je motilo kako so narejene obrobe na CX-30. Poznale so se mu vdolbinice, kjer pridejo čepi s kontra strani in to mu je bilo nesprejemljivo do amena. Osebno res mal šlampasto od Mazde, ker sem sam potem na marsikateri parkirani šel gledat in res ni glih najbolj premium narejeno ane. Je pa imel Drago malce probleme z načinom izražanja nasploh in potem, ko so ga fantje še malo pošpikali s kakim sarkastičnim odgovorom se je malo (preveč) usajal. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
Pred eno uro je goB napisal:

Dodajam na koncu še dve alineji:

- Temperatura olja prenizka

- Kazalec za rezervoar zaštekal

- Pikce na havbi (na Astri tega ni bilo)

- Matrične luči

- Vratna obloga ropota

- Pije ko žolna, previsoka poraba (mogoče ni več problem).

- Manjši rezervoar kot normalno, glede na prevožene kilometre bi moralo iti v rezervoar več goriva?

- Različne nianse barve na plastiki in pločevini.

- Poden pod voznikovim in sovoznikovim tepihom ni raven, zvit ?.

- Porazen zvok radia.

- Črički v notranjosti.

- Računalnik BC nepravilno računa doseg.

- ?

A se ni nekdo nad senzorji pritoževal? 😄 Napiš še ''slabi park senzorji'' za ziher

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6e
Napisano

Pač Kitajska na tako malih trgih kot je Slovenija postopoma preko drugih znamk širi svojo servisno mrežo. Sej trenutno jim je to največja ovira, vzpostavit servisne mreže.. In tudi to bojo kar hitro poštimali. Čez 5 let ne bo nikomur več čudno kupit kitajski avto. Pa po vsej verjetnosti bojo imeli že lastne salone s servisi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.