Mogoče bi pa moral eni na optiko, ne na pumpo na kompresor 😅 Sm sem šel prav probat, pa sem hotu na 2.5 nafilat, ampak sem mal zamudu in je na 2.6 padlo, pa sm še ostale na 2.6 bara stisnu. Osebno men je bil občutek vožnje bolj nesiguren, tak... kot da mam pol ožje gume. Prej sem jih imel na 2.3 pa nikoli mi ni pobiralo robov.
Maš na ZS. Meni je sicer ojačevalec prav crknil in je v zvočnikih pokalo. Bojda so se pregrevali in on je to potem ob popravilu še nekako predelal/izboljšal z zračenjem. Pri tebi gre za drugačen problem, bo verjetno tudi bistveno ceneje, predvsem pa bolj splošno popravilo, ki bi ga verjetno obvladal vsak električar.
A ni na forumu nekdo, ki popravlja tele bose ojačevalce tudi?
Bil je to verjetno Jerry, ki pa ga ne opažam na forumu zadnje čase. Imam njegov kontakt, če boš potreboval. Sicer je bil aktualen za popravilo Bose ojačevalcev prejšnih generacij mazd, kjer je bila težava malce drugačna. Meni ga je popravljal nekje 2 leti nazaj, je pa zraven Fužin v Ljubljani doma.
Predvsem ga je motilo kako so narejene obrobe na CX-30. Poznale so se mu vdolbinice, kjer pridejo čepi s kontra strani in to mu je bilo nesprejemljivo do amena. Osebno res mal šlampasto od Mazde, ker sem sam potem na marsikateri parkirani šel gledat in res ni glih najbolj premium narejeno ane. Je pa imel Drago malce probleme z načinom izražanja nasploh in potem, ko so ga fantje še malo pošpikali s kakim sarkastičnim odgovorom se je malo (preveč) usajal.
Pač Kitajska na tako malih trgih kot je Slovenija postopoma preko drugih znamk širi svojo servisno mrežo. Sej trenutno jim je to največja ovira, vzpostavit servisne mreže.. In tudi to bojo kar hitro poštimali. Čez 5 let ne bo nikomur več čudno kupit kitajski avto. Pa po vsej verjetnosti bojo imeli že lastne salone s servisi.
Je. Preverjeno pri Škodi sicer, ampak ni bilo kompliciranja in tudi drugi nimajo bistveno drugače. Za vibracijo tapete voznikovih vrat, za klikanje sovoznikovega predala in za mastno črto na šipi, po vsakem spuščanju. Evropejčki smo kar dobro zaščiteni kot potrošniki.
Moje mnenje je podobno... Spredaj hud, zadaj bi lahko bil lepši, ampak ok, jaz že tko nisem ljubitelj teh sredinsko povezanih luči. Notri pa pogrešam fizične gumbe in pa lepšo integracijo zaslona. Karkoli bi blo lepš, kot ta na sredino nabit kvadrat. Cena s subvencijo pa presenetljivo normalna, za te čase.
Sem že 4 leta na celoletnih Michelin Crossclimate 2. Ponavadi me ljudje prepričujejo, da šparam (guma je 150€+ ena, tko, da ne vem kje je tuki šparanje). Na leto nardim 10-15k. Poleti na mokrem drži občutno bolje kot letna Goodyear eff grip, ki je na mokrem očitno porazna, ker govorim iz lastne izkušnje, ne povzeto s kakih rezultatov testov.
Pozimi nisem s tem Michelinkam imel do sedaj nobenih čudnih situacij, res je pa, da po nekem ultra snegu ne vozim spet. Pred hišo imam sicer dokaj strm klanec, ki pa mi ni do danes še povzročal kakih problemov s speljevanjem v snegu. Sigurno je zimska guma pozimi najboljša, ampak, če folk vozi 4-5 let stare, z zakonsko minimalnim profilom, mogoče še mal manj... ne mi pametovat o varnosti prosim 😀
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mogoče bi pa moral eni na optiko, ne na pumpo na kompresor 😅 Sm sem šel prav probat, pa sem hotu na 2.5 nafilat, ampak sem mal zamudu in je na 2.6 padlo, pa sm še ostale na 2.6 bara stisnu. Osebno men je bil občutek vožnje bolj nesiguren, tak... kot da mam pol ožje gume. Prej sem jih imel na 2.3 pa nikoli mi ni pobiralo robov.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani