Ampak na službenem Ford kombiju imamo pa cargo verzijo tehle Eff Grip in so polomija, čim je malo mokro po cesti, vleče ven na vsakem ovinku. Ga rajši vozim, ko so gor Michelinovi zimaki.
Jaz pa na šestici prve generacije. Po suhem res kul, pa taka "mehka", to mi je ostalo v spominu. Boljša na mokrem kot Bridgestone, katere sem imel za Goodyear. Čeprav nima ravno smisla, da primerjam z EFF Grip Perf izpred 7-8 let
Do sedaj odlično. Med intervali ne rabim nič dolivati.
Ma saj ne zaradi dolivanja. Zanima me, ker je tolk redko in v kakih vročih dnevih praktično rata kot voda in študiram kolk to sploh še podmazuje zadevo... Ampak če ni nobenih opilkov pri menjavi olja videt, potem je verjetno ok. Za pozimi sigurno boljše, da je mal bolj redko.
Od Vrhnike, do izvoza za Logatec so skos trije pasovi oziroma še naprej, do cca 500m pred bencinsko na Lomu. Pol jih pa samo mim bencinske ni, nato pa so spet še kake slaba 2 kilometra.
Preveril danes, verjetno ga res ne zmanjka pred izvozom. Nisem pa ravno lepo videl, ker so ga kamioni preokupirali.
Njim kot pošiljatelju sigurno ni tako poceni, ker so 4 gume volumensko obračunano, ali pa po teži, kar zajetna pošiljka in jim tudi prevoznik verjetno ne dostavlja zgolj za drobiž.
Sem pa novembra tudi jaz dobil michelinke najceneje na Španu, tudi presenetljivo.
Mogoče bi pa moral eni na optiko, ne na pumpo na kompresor 😅 Sm sem šel prav probat, pa sem hotu na 2.5 nafilat, ampak sem mal zamudu in je na 2.6 padlo, pa sm še ostale na 2.6 bara stisnu. Osebno men je bil občutek vožnje bolj nesiguren, tak... kot da mam pol ožje gume. Prej sem jih imel na 2.3 pa nikoli mi ni pobiralo robov.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ampak na službenem Ford kombiju imamo pa cargo verzijo tehle Eff Grip in so polomija, čim je malo mokro po cesti, vleče ven na vsakem ovinku. Ga rajši vozim, ko so gor Michelinovi zimaki.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani