Pri teh avtomobilih so bili bolj avtomatski menjalniki na slabem glasu, se ne spomnim več kaj je bil problem, vprašanje tut, če je isti kot pri švohnejši verziji motorja.
A ni blo pred par dnevi nazaj objavljeno, da subvencij za električna vozila ni več, ker so sredstva porabljena. Lahko pa oddaš vlogo za prihodnjič, ko se pujsa napolne.
Jst nisem še nobenga vidu, da se po laboratorijih vozi, ko delajo te grafe in navajajo porabe ipd. Vem pa, da konstantna vožnja nad 3000 obratov zna bit nadležna in zgledaš kot en bebček, ki je pozabu prestavit, ko se ti dere mašina v nedogled 😄
Niso oni nas prehitel, Evropa je ostala zadaj. Zdej bi se pa vsi po glavah tepl in kleli, da nas mal manj kot okupirajo. Sej pa smo jim sami prodal vse fabrke in tehnologijo, zdej bomo pa riža žrli 🤷♂️
Jaz sem lani od forumaša kupil komplet, pa me zdej tolk motijo tej obgriženi robniki, da jih sploh gor nisem dal. 🙄okol 400 bi dal za popravilo, 150 za tpms ventile, pa 500-600 za gume in mam zdej doma nedokončan projekt. 🥴
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tudi jaz sem 90% vožnje v končnicah in na ročnem.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani