pred kratkim se dobil nazaj iz popravila mojo mazdo3 zaradi zbite srne.
Danes sem se prvič vozil ponoči po avtocesti in sem opazil da snop kratkih luči ne "nese" oziroma ne svetijo kratke luči nikamor. Svetijo od sredinske črte do naslednje sredinske črte potem naprej je pa tema. Pred nesrečo se mi zdi da je to bolje delovalo.
Dolge luči delujejo oziroma svetijo normalno.
Je pa bil levi žaromet (voznikova stran) zamenjan zaradi poškodovanih nosilcev v nesreči.
So pa LED žarometi in tudi ni nobene tipke kjer bi lahko prilagajal snop gor in dol, kot je bilo včasih.
Ali ga naj peljem nazaj naj mi zrihtajo? Mel sem ga že enkrat nazaj zaradi odbijača in maske in pa še čakam novo letvico za vrata, ker niso vredu zrihtali, tako da še najmanj enkrat grem nazaj. 😄
iščem nove letne pnevmatike za mazdo3 2017 cd150, dimenzije 215/45 r18 89w in me zanima kaj mi priporočate?
Vsak dan delam 120km do službe in nazaj domov, od tega je 110km avtoceste.
Včasih tudi rad zapeljem hitro kakšen ovinek.
Sedaj imam gor Dunlop SP Sport Maxx TT, vendar so že postale trde na mokri oz. vlažni podlagi. Že lepo drsijo in tudi pri normalnem speljevanju se rade zavrtijo v prazno.
?ivjo. To se bo? pa moral sam odlo?it,?e res potrebuje? dodatno mo?...izgubil bo? garancijo tako da...ne vem meni je v bistvu teh 120 konjev ko jih ima g120 ?isto dovolj pa ?e tako ali tako se ve?krat peljem krepko ?ez omejitev ko koga prehitevam...na avtocesti pa itak se nekaj ?asa peljem 160-180 potem pa tempomat na 135 ali pa se vozim okoli 150...tvoj dizel pa je ?e malo bolj posko?en kot moj bencinar. Koliko ima? pa kan porabe na mazdi?
Porabe imam okoli 6 litrov. Samo js je ne ?param. Rad vozim hitro in prehitevam.
Avto res gre kot raketa pa ko pohodi? do konca bi lahko onega v spredaj presko?il ne prehitel, samo po 1 letu se mi zdi kot da mi je postalo nekako premalo. Ne vem.
Pozdravljeni, imam mazdo3 dizel letnik 2017 pa bi jo dal ?ipirat. Sam ne za to da bi kaj privar?eval pri gorivu ampak da bi avto bolj potegnil in ?el. Trenutno ima 150KM. Kaj menite o tem?
pa se neki me skrbi...kolk tisoc kilometrov bi zdrzav ta avto oziroma motor? js se vozim 5x na teden po 66km v eno smer v sluzbo...servisiru bi ga itak redno
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Niso nič komplicirali.
Hvala vam!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani