Jump to content

kukky

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 nevtralno

About kukky

 • Rank
  Novinec
 • Birthday 09/01/1994

Other informations

 • Car modell
  Mazda3

Profile Information

 • Gender
  Moški

Recent Profile Visitors

198 profile views
 1. Dela sedaj tako kot je prej tudi po temi. Hvala vam vsem za pomoč.
 2. Neki sem obračal tisto palčko, vendar ne do konca in zaenkrat deluje. Ko sem zapeljal v tunel so se prižgale luči in zatemnila se je armaturka. Bomo videl kako bo zvečer. Hvala vam za odgovore.
 3. Luči so na auto, ker to sem takoj preveril. Opazil sem pa potem zvečer ob desetih, ko sem šel iz službe in prižgem avto in mi je vse svetlo na polno da me je kr zableščalo.
 4. Pozdravljeni. Imam problem s osvetlitvijo instrumentov (armaturke po domače). Včasih je to delovalo avtomatsko, ko je bil dan se je samo nastavilo na najbolj svetlo, ko je bila noč oziroma tema ali sem zapeljal v tunel se je avtomatsko potemnilo. Sedaj ko je bil avto na rednem servisu pri pooblaščenem serviserju to več ne deluje in moram sam to nastavljat s tisto palčko pri merilnikih. Drugače je vse nastavljeno na auto, luči in display. Sicer se luči normalno prižigajo in ugašajo, vendar instrumenti ostanejo na največji svetlosti tudi ko zapeljem v tunel ter tudi, ko je no
 5. Kaj pa Toyo proxes sport? Sem jo našel za nekaj malega manj kot 100e po gumi, samo je dimenzije 215/45 ZR18 93Y XL.
 6. Pozdravljeni, iščem nove letne pnevmatike za mazdo3 2017 cd150, dimenzije 215/45 r18 89w in me zanima kaj mi priporočate? Vsak dan delam 120km do službe in nazaj domov, od tega je 110km avtoceste. Včasih tudi rad zapeljem hitro kakšen ovinek. Sedaj imam gor Dunlop SP Sport Maxx TT, vendar so že postale trde na mokri oz. vlažni podlagi. Že lepo drsijo in tudi pri normalnem speljevanju se rade zavrtijo v prazno. Hvala!
 7. Mene tudi zaradi garancije skrbi, ko bi jo zgubil.
 8. Pozdravljeni, imam mazdo3 2.2 dizel 150km 2017 in me zanima kaj menite o chiptuningu tega motorja? Hvala.
 9. Pozdravljeni, kaj menite o dizlu in ?portnem izpu?nem sistemu?
 10. a to si imel v mislih powerbox.si?
 11. Porabe imam okoli 6 litrov. Samo js je ne ?param. Rad vozim hitro in prehitevam.Avto res gre kot raketa pa ko pohodi? do konca bi lahko onega v spredaj presko?il ne prehitel, samo po 1 letu se mi zdi kot da mi je postalo nekako premalo. Ne vem.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.