Skoči na vsebino

kukky

Člani
  • Sporočil

    47
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

O uporabniku kukky

  • Rojstni dan 01. 09. 1994

Informacija o profilu

  • Spol
    Moški

Dodatne informacije

  • Moj avto
    Mazda3

Nedavni obiski profila

747 ogledov profila

Dosežki uporabnika kukky

  1. Smo ugotovili napako. EGR ventil ga zajebava. Smo ugasnal lučko zaenkrat da vidimo, če bo še. Hvala vam.
  2. Živijo, na moji mazdi3 2017, 2.2 dizel, prevoženih 191 tisoč se mi že kakšen mesec prižiga lučka za motor ki pa 2-3 dneh ugasne. Avto se drugače pelje normalno in vse. Dnevno pa naredim 120 km do službe in nazaj in od tega 105 km po avtocesti. Zanima me, če je že imel kdo tako izkušnjo? V ponedeljek ga tako mislim it priklopit da vidim kaj je narobe. Hvala!
  3. Se strinjam ja. Nisem glih brez skrbi. 😅
  4. Smo ugotovili da je ležaj. Mehanik mi je rekel, da lahko grem do Šibenka pa nazaj da nebi smelo nič biti, ker grem v ponedeljek dol. Kaj pa vi mislite?
  5. Poka mi med vožnjo ko se peljem čez 50 pa ni važno kakšna cesta je
  6. Zdravo, imam eno vprašanje. Ker mi je pokalo pod sprednjimi kolesi mi je mehanik zamenjal "šipke", ker rekel da se je ena razletela in je menjal obe. Zanima me, če bi lahko bilo kaj druga glede na to da se po mnejavi "šipk" še vedno sliši pokanje oziroma ropotanje? Gre se za Mazdo3 2017. Hvala!
  7. Niso nič komplicirali. Hvala vam!
  8. Živijo, danes morem na tehnični pregled in mi gori lučka za servis pa me zanima če bodo kaj komplicirali? Hvala.
  9. Pozdravljeni! Danes se mi je zgodilo nekaj nepričakovanega in bi vas prosil za mnenje, če veste kaj bi bilo to. Imam mazdo3 CD150 letnik 2017 in 173tisoč prevoženih. Danes po treh dneh ko je avto stal zaradi bolniške, ker drugače nikoli tako dolgo ne stoji mi je ugasnil sredi vožnje. Se peljem po našem naselju v tretji prestavi in ko pridem ven iz naselja pospešim in hočem dat v četrto nakar avto vgasne sam od sebe, ko še sklopke sploh nisem spustil. Ustavil sem za cesto da bi ga prižgal nazaj in se je matral kar nekaj časa da je vžgal nazaj. Ko je vžgal nazaj je potem bilo vse normalno. Zaradi česa bi do tega lahko prišlo? Hvala in lep večer. Tilen
  10. Zdravo, zanima me kje lahko dobim antifriz fl22 za mojo mazdo3 2017? Opazim sem da je nivo malo nad minimumom. Hvala
  11. kukky

    Snop LED luči

    Na servisu so rekli da normalno svetijo 😆
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.