Toyota Hilux DC 3.0D-4D s precej nepotrebne dodatne opreme pa ima ceno 34.420?. Pa je to tovorno vozilo s ?tirikolesnim pogonom, reduktorjem, kasonom, kromastimi obrobami kljuk, kromastimi cevnimi za??itami, stre?nim nosilcem,...
?e po pravici povem, za tak denar vzamem h?erko tega tasta, ki je mo?u dal ta avto za darilo...
Me pa res zanima, koliko je zadeva res "terenec". Pri 6 cm debelem oklepu iz titana in pri 16 cm debelih ?ipah mora imeti obilo lastne te?e. In potem ima obilo dela sam s seboj, da se sploh premakne kje po slabem terenu. Potem je pa uporabne nosilnosti bore malo in tudi funkcionalno ni ve?. Torej to ni zame, pa tudi ?e bi bil 115? in ne 115.00?...
Ima pa mo?akar obilo prijateljev, ?e je na porokah vozil mladoporo?ence, pa je v ?tirih letih navozil 98.000km...
V Prevalu na Koro?kem (blizu Slovenj Gradca) je tovarna Lesna Slovenj Gradec. Tam imajo notranja vrata. Pa bi potreboval ena. In podboj tudi. Ima kdo kak?no pot tam mimo, da jih pripelje do vsaj do Ljubljane ali pa kar do Nove Gorice?
Glede tega ti povem iz prve roke, kako je, ?e ima? ?tiri otroke in kupi? avto:
- pri prvi registraciji v Sloveniji pla?a? ?isto vse, tako kot ostali.
- potrdilo o skupnem gospodinjstvu in ra?un za avto dostavi? na dav?ni urad.
- po kak?nih treh tednih te pozovejo, da pride? tja s prometnim dovoljenjem.
- v prometno dovoljenje vpi?ejo prepoved prodaje za tri leta.
- po kak?nih treh tednih dobi? vrnjen DMV.
Ne verjamem, da se ti bo kdo pustil "nasrat" in za tebe vzet avto, ker ?e je vreden ve? kot 7.000?, ga ?tejejo med premo?enje in mu zmanj?ajo otro?ki dodatek in pove?ajo pla?ilo vrtca...
Res je, da niso ve? poceni, vseeno pa so cenej?i od Mazde BT-50. In kolikor vidim na posnetkih, tudi z Mazdo BT-50 ne bi pri?el dlje, kot pa tale mo?i?ek s hro??em. Tam na tistem po?evnem jarku, kjer je imel sprednjo desno gumo v zraku, bi se tudi BTjka ustavila. Ker so Mazdini strokovnjaki namesto dveh popolnih blokad diferencialov raje montirali piska?a, ki ti piska, ?e pusti? klju? v klju?avnici in odpre? vrata. O?itno je po njihovem mnenju to za terensko vo?njo bolj pomembno...
Ker glede na trenutne vremenske razmere in glede na to, da je ?e sredina februarja, ne pri?akujem slabih voznih pogojev, sem ji snel vse ?tiri verige, jih opral, posu?il, nasprejal z WD-40 in pospravil v torbi za naslednjo sezono.
Ker je bilo v?eraj precej toplo, se je sneg topil in je na cesto natekla voda. Pono?i pa je zmrzovalo. In ko sem ?el zjutraj v slu?bo, sre?am tovornjak cestnega podjetja, ki je posipaval pesek in sol. Ker je cesta preozka za sre?anje, sem pritisnil zavoro, da bi se ustavil. A se je pedal za zavoro za?el trest in BTjka je ?la z nezmanj?ano hitrostjo po bregu navzdol proti tovornjaku. Na sre?o sem se ?e pravo?asno spomnil na stikalo, ki ga ni, in se sre?no ustavil dobesedno nekaj centimetrov pred tovornjakom. Sicer postrani ?ez cesto, a pred tovornjakom. Ki se je nato malo spustil nazaj, da sem lahko BTjko poravnal na cesti in se mu umaknil, da je nadaljeval s posipavanjem. Vo?nja naprej je potekala brez te?av.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A je to kak?na zapoznela prvoaprilska?
Mazda 6 SPC CD 175 AT AWD revolution top ima ceno 36.390?. Pa gre za navaden osebni avtomobil s ?tirikolesnim pogonom.
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9549774&show=1&avto=Mazda%20Mazda6%20SPC%20CD175%20AT%20AWD%20REVOLUTION...
Toyota Hilux DC 3.0D-4D s precej nepotrebne dodatne opreme pa ima ceno 34.420?. Pa je to tovorno vozilo s ?tirikolesnim pogonom, reduktorjem, kasonom, kromastimi obrobami kljuk, kromastimi cevnimi za??itami, stre?nim nosilcem,...
http://www.toyota.si/new-cars/hilux/index.json#/publish/CARCONFIG_LOAD/modelid=e1610f96-e7f9-4cb1-8d64-a659fee2b768/carid=a956f301-a8c7-45e6-ad75-6b79f21b6237%C2%A0
Povezava za deljenje
Deli na druge strani