mi je blo u soboto ?is v oddih ko sm se prpelju iz trsta v slovenijo.. ?e skorda na meji razlika:).. saj vozu sm se normalno:)
mi je pa najbl v spominu ostal lan ko smo ?li proti san marinu.. in z mal spu??eno alfico pri priklopu na avtocesto nismo mogl vozt hitrej ko 50-60 kmh:)
spet pi?em, tisto kar sm prepeljal in videl:) da ne bo kdo narobe razumu:)
Madona kje ste vi taval
S spusceno mx5 (vajprom) tam nasel same lepe ceste.
No ja alfa...to vse pove
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Me zanima koliko ljudi si dejansko take izra?une dela pred nakupom (katerega koli) avtomobila. Potem se pa jamra "joj nisem vedel, da ima avto 18 colske gume... joj to pa ve? pije kot je pisalo v uradni bro?uri... joj pa spet ta draga registracija...". Pomoje bi marsikdo premislil kaj kupiti, ko bi si kdaj izra?unali letne stro?ke.
Va?no da gre leasing skoz
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
A si mogu no... zdej si mi pa najdu drugo ketno. Na tega me pa konstantno kli?ejo anketarji pa prodajalci vsega mogo?ega. K bom najdu cajt moram nekje dobit tist postopek, da se me al zbri?e z imenika al pa prepre?i, da me kli?ejo komercialni klicatelji.
a napi?em ?e cifro?
Tale bus pri 181.000km pa prijetno presene?a, po tem ko sem ga res zrihtal pije kot primerljiva 6ka.
Davnhil do Rovinja resetiral in 6,7 z degeneracijo 30km, 2 x v mesto, aphil domov z degeneracijo preko Buzeta, istih neresetiranih 6,7 naraslo na 7,1 in pred domom padlo na 6,8
Pohvale vredno za poln avto z velikim uporom in 1600kg. Mogo?e pa ta eco neki kao gume res delujejo.....ne morem re?i ker so to prve letne na avtu odkar ga imam. Pa ?e 17 sem mu nadel, standardne so bile 16' valarji
Prva M5 GTA je bila na 7,5 redno
Sorry, ampak a ti dejansko ve? kako je formirana cena goriva? A ve?, da pri nas distributer dobi komaj nekaj ?ez 8 centov po litru kar je maks, ker imamo regulirane cene. Prakti?no ni junaka, da bi ?el pod 8 centov na liter, si od?krnil mogo?e nekaj centov in bil najcenej?i...
enostavno ne morejo, ker potem gredo v minus zaradi vseh ostalih stro?kov poslovanja.
In zdaj, ?e jim sprosti? bodo cene ?le samo gor in ne samo na AC-jih. A si res pripravljen nato iskat neke obskurne pumpe z nekaj desetletji starimi rezervoarji z bohvedi kolk svinjarije in vode notri, da bo? imel cena goriva primerljivo dana?njim. ?e enkrat ni?je pri tako nizkih mar?eh, pa? ne gre, ker ?e bi ?lo bi ?e danes imeli razli?ne cene v okviru teh 8 centov mar?e.
In tu ni nobenih zarot samo po?akaj da bo zadeva "zalaufala" pol jih pa ne ustavi? kar tako - ker ?e bi bila to res zdrava konkurence, danes Italija ne bi imela goriva po ceni, ki je ?e zelo blizu 2?.
No pocakajva....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
6ka na plin je v bistvu veliko bolj?a za tako dejavnost, je vse - je prostorna, je limuzina, ima gepek, je var?na...je mazda.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani