Sem že enkrat po testu realno napisal, da mi je tudi dino 140 ok za vozit, ampak na isti relaciji, isti dan in tekoč promet je razlika med njima cca 0.5 L. Pri nekaterih vidim, da je celo 1.5 L. Se pa vprašam kako lahko primerjate X2.0 in dino 2.5 motor🤔 To je isto kot, da bi primerjal prejšnjo 3ko 1.6 in 2.0...... Hipotetičo rečem kaka bi pa npr. bila razlika pri X2.5 in dinom 2.0 🤔 Mislim, da vsi vemo kakšna. To se tako ne da primerjat ampak testirat, skolkulirat in se odločit za X ali dino 🤔. Isto kot za kolesa 16"ali 18"....
Jaz bi danes kupil dina glede na vse kar dam na papir in primerjam. Takrat pa je bil g165 za dva jurja manj dosti slabša izbira kot pa X186
Sem pa zelo zadovoljen in samo čakam na izid nove CX-30.....
Se peljem danes zjutraj po štajerki v Lj. ko so že odpravili zožanje na levem pasu delovišča pri Domžalah zaradi razširitve v tripasovnico.
Niso pa odstranili rumene črte na desnem zožanem voznem pasu in zato se kar naenkrat odpre tri pasovnica! Ne morte verjet kako se je strnjena gužva spremenila v tekoč promet a ne za dolgo, ker je tam kjer se je rumena črta končala spet vse zgostilo. To je dokaz tistim, ki še vedno govorijo, da je dvopasovnica dovolj in, da se ne znamo vozit....
Zanima me kako ste zafovoljni z nakupi Mazde cx 5. Jaz sem mislila kupit mazdo cx 5, dizel 2.2 masina letnik 2015. Kako je z motorjem, vzdrzevanjem, itd. Hvala za odgovore 🙂
Bejži proč od njega! Če že kupiš Mazdo dizla, kupi edino novega!
Fajn, men so bolj ženske všeč ampak če te vulkanizer zadovolji za 60€, tudi vredu
Ne bit užaljen, ko z vulkanizerjem ne vesta vse..... 😁😉
Pri nas vulkanizerji vsi filajo gume na 2.5! Letos npr. Twinga,Xceeda, Passata, cx-30 in temu praviš ti strokovnjaki! Pri vas pa očitno 2.7-2.8.,ker je opazil, da sami sploh ne pumpate vmes in bi bile čez dva mesca 2.2 kar je pa strup za gume
Zakaj bi bilo 2.8 preveč? Marsikdo priporoča, da je tlak nekoliko višji. Proizvajalec navaja tlake, ki so sicer nižji, ampak predvsem zato, da je avto nekoliko bolj udoben in uporabnikom bolj prijazen. Druge pametne razlaga pač ni, da ne bi napolnil na 2.8.
Jaz osebno imam spredaj 2.7 zadaj pa navadno med 2.5 in 2.6. Ne vem to imam občutek, da je najbolj primeren tlak.
Čeprav se marsikomu zdi preverjanje tlaka v pnevmatikah nepomembna malenkost, strokovnjaki opozarjajo, da ima prav ta navidez droben...
Zato, ker proizvajalec znamke avtomobila točno ve na koliko je najboljše polnit gumo in ravno zaradi tega ima info. tablico, da veš na koliko polnit. Vse znamke imajo drugačen priporočljiv tlak, ker avto dobro stestirajo strokovnjani ne neki larifari mehaniki
Ta tlak 2.8 priporočajo tisti, ki na pol leta preverjajo tlak ali pa nikoli in imajo na koncu, ko je menjava gum ravno pravi tlak... 🫣
Je pa vsekakor boljše kot pa imeti premalo napolnjene!!!
sem se menil za 26ga za dostavo olja - pa ker sem se tolk časa pogovarjou z referentko, mi je vmes zmanjkalo terminov in sem dobil 3.12 prvi prosti - jutri
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja res je ampak pri m. hibridih se vse skupaj malo drugače občuti to, kot pa pri klasičnih atmosfercih. 😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani