@Jest ja to je malo smotano da ne smeš tam nič odlagat. Je pa tudi odvisno kolk šare si navajen puščat po avtu, jst mam ponavadi samo telefon(če ni v žepu).
@Bini ja to itak da bi blo za kupce cena X 10, ampak če daš za avto 35-40k€ bi pa lahko blo v ceni avta🙄
@Bini škoda da ne boš nižal, tako mi ni vredu, ker zgleda kot nek wanabe SUV, če boš dal pa še 40 gume bo pa še slabše ker bo še več razmaka med gumo in blatnikom.
Meni je idealno če je med gumo in blatnikom za prst ali 2 razmaka med gumo in blatnikom, kot na oni M6 na sliki.
No kot je že Boss napisal so pa okusi različni, važno da je tebi všeč.
Tudi na originalnih 18tkah je tako,da imajo toliko lufta pri blatnikih,tako je in ne bom nižal avta. Evo takšna je razlika,lahko glasujete ,podate mnenje katere bolje zgledajo, bi mi ful pomagalo.
pred 3 urami je Gregster napisal:
Men zgleda hudo. Kako, da si se odločil za 19ke? Nisi ravno kupil še enih 18k?
Ewo dobil cx5 ko. Po prvih 100km morm rečt da je super. Za noret ni, je pa za udobno vožnjo. Edin zdej morm najdt kake ok pa ugodne ventilčke z senzorjem za tlak, da jih dam gor.
Zanimivo, kao imamo različen okus... men je ravno to všeč, da se krožnica gume prilega odprtini v blatniku in mi je tole skoraj idealno. Nižanje me spominja na turške gastrbajterje.
@Boss prav imaš,nobenega nižanja ne bo,samo gume še menjam iz 45 na 40 pa bo. Te so tako fuč!
@Janez007Vsaka ti čast,pravi si majstor in vse pohvale za tako uslugo,take rabimo tu na forumu! Jaz te pa verjetno ne bom potreboval,ker ravno zaradi tega kot si napisal raje kupim nov avto- Mazdo in je problem rešen.....
Na osnovi pojasnila zaposlenega na Mazda servisu sem razumel, da imajo CX-3 Revolution in Mazda 6 Revolution top, oba kupljena na začetku 2016 (torej še model 2015), ter tudi Mazda 3 Revolution letnik 2016-2018 vse LED: sprednje LED dnevne, sprednje LED dolge in zadnje LED luči.
Samo glede barve - kot izgleda sta najbolj občutljivi na kamenčke tisti posebni najdražji barvi rdeča in siva in pa tiste nemetalik bela. Vse ostale so kar trpežne.
Z mojo Machine Grey barvo ni nič narobe po dveh zimah,vsaj zaenkrat. Je pa res da nobenemu v rit ne lezem,ker ga .
Ena stvar me zanima, če hočem stalno imeti na ekranu porabo kaj moram storiti, ker mi vedno vrže nazaj na začetno stran menija. To se vedno zgodi, ko je avto ugasnjen nekaj časa. Imel bi vedno kot je na sliki.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pomeni,da ni rešitve?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani