Skoči na vsebino
Platišča
Napisano
pred 10 urami je mazdaman napisal:

19 so tudi na 3 lepe

Poslano z mojega SM-G986B z uporabo Tapatalk

Niso pa žal dovoljene!:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Platišča
Napisano
pred 3 urami je Janez007 napisal:

Meni pa po slikah bolj sedejo prve 18".

Sam sem pa za Mazdo3 namenoma nabavil 16" (gume 205 60 R16), sam privijačil, sedaj pa se pelje prijetno mehko :)

slika.thumb.png.fad29a43bebc612b3fe1730a354fbe40.png

slika.thumb.png.9b0bb892df8eb9a310e34fb5a0426110.png

slika.thumb.png.f45cb0774feeac541806a493e8e7afc2.png

Na 16tkah je verjetno kot bi Citroena vozil.:whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 3 urami je Aless napisal:

@Jest ja to je malo smotano da ne smeš tam nič odlagat. Je pa tudi odvisno kolk šare si navajen puščat po avtu, jst mam ponavadi samo telefon(če ni v žepu).

@Bini ja to itak da bi blo za kupce cena X 10, ampak če daš za avto 35-40k€ bi pa lahko blo v ceni avta🙄

Res je!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Platišča
Napisano
pred 2 urama je gregc88 napisal:

v živo je lahko mal drugace kot na slikah.. drugace pa na tako barvo skor lepše pasejo svetlejše srebrne....

na bel avto pa pašejo temnejše kot ata na mamo...tam se pokazejo v pravi luči....

ne vem pa zakaj tlacite 19 na take male avte in švohcane...

sam imam na karavanu 17 zgolj zaradi tega ker je velik avto in res ne zgleda 16.... na 17 je pa prou lep... 

17 je dober komoromis med izgledom,udobjem in ceno gume/feltne

Samo zadnje drži kot pribito,ostalo pa odvisno od avta...:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Platišča
Napisano
pred 5 minutami je Gregster napisal:

Jah, js sem isto dal 16ke za zimo. Mogoče je avto še kak cm.višji. Letne so original. Ni šans, da bi nižal avto.

20181112_115140.jpg

20181112_125721.jpg

Krasno barvo imaš!😂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Platišča
Napisano
pred 3 urami je Aless napisal:

@Bini škoda da ne boš nižal, tako mi ni vredu, ker zgleda kot nek wanabe SUV, če boš dal pa še 40 gume bo pa še slabše ker bo še več razmaka med gumo in blatnikom.

Meni je idealno če je med gumo in blatnikom za prst ali 2 razmaka med gumo in blatnikom, kot na oni M6 na sliki. 

No kot je že Boss napisal so pa okusi različni, važno da je tebi všeč. 

Tudi na originalnih 18tkah je tako,da imajo toliko lufta pri blatnikih,tako je in ne bom nižal avta. Evo takšna je razlika,lahko glasujete ,podate mnenje katere bolje zgledajo, bi mi ful pomagalo.

IMG_20190108_140753.jpg

IMG_20201223_132351~2.jpg

pred 3 urami je Gregster napisal:

Men zgleda hudo. Kako, da si se odločil za 19ke? Nisi ravno kupil še enih 18k?

Ja,zdaj pa ne vem kaj bi? :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

4x4 kaj kupiti?
Napisano
pred 37 minutami je J.J. napisal:

Ewo dobil cx5 ko. Po prvih 100km morm rečt da je super. Za noret ni, je pa za udobno vožnjo. Edin zdej morm najdt kake ok pa ugodne ventilčke z senzorjem za tlak, da jih dam gor.

Slika?😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Platišča
Napisano (urejeno)
pred 43 minutami je Boss napisal:

Zanimivo, kao imamo različen okus... men je ravno to všeč, da se krožnica gume prilega odprtini v blatniku in mi je tole skoraj idealno. Nižanje me spominja na turške gastrbajterje.

@Boss prav imaš,nobenega nižanja ne bo,samo gume še menjam iz 45 na 40 pa bo. Te so tako fuč!:prstgor:

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano

@Janez007Vsaka ti čast,pravi si majstor in vse pohvale za tako uslugo,take rabimo tu na forumu! Jaz te pa verjetno ne bom potreboval,ker ravno zaradi tega kot si napisal raje kupim nov avto- Mazdo in je problem rešen.....:notworth:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 8 urami je Janez007 napisal:

Na osnovi pojasnila zaposlenega na Mazda servisu sem razumel, da imajo CX-3 Revolution in Mazda 6 Revolution top, oba kupljena na začetku 2016 (torej še model 2015), ter tudi Mazda 3 Revolution letnik 2016-2018 vse LED: sprednje LED dnevne, sprednje LED dolge in zadnje LED luči.

Za 3ko lahk potrdim 💯%

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 15 minutami je Bossek napisal:

Dali so nov cenik (sedaj je gor tudi nov X motor X186) in pa G150 je na voljo tudi samo s sprednjim pogonom.

Me pa zanima ali kdo ve kaj pomeni SD kratica. Recimo:  X180/AT/GT Plus /SO/SA/LU/SD 

SD pomeni,Super Dela.....:bravo: 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)
pred 5 urami je Boss napisal:

Samo glede barve - kot izgleda sta najbolj občutljivi na kamenčke tisti posebni najdražji barvi rdeča in siva in pa tiste nemetalik bela. Vse ostale so kar trpežne.

Z mojo Machine Grey barvo ni nič narobe po dveh zimah,vsaj zaenkrat. Je pa res da nobenemu v rit ne lezem,ker ga :zoom-zoom:.

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 3 urami je Nejc1986 napisal:

Hja... Jeba pa je če človek dela cel teden in je samo v nedeljo frei. Ampak ja... Jaz se takih stvari izogibam v casu kosila in pred 10h in po 18h...

Če imaš kmalu kosilo in malo dlje časa,še avta oprat in spucat ne morš.:prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda 3
Napisano
pred 19 urami je Boki-koki napisal:

Hvala ti, si res Kralj 😉,Bose ozvočenja in senzorjev spredaj nima sem preveril. do jutri se bom moral odločiti za ali proti.

še ena info me zanima, kakšno porabo imate?

Primer porabe, trenutno. :)

IMG_20201221_103652.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.