Kdo pa je rekel da ga bom prodal?Radio je stal 80E,xcarlink pa stane okrog 100E-bere samo USB in SD pa Aux vhod ma.Preve? komplicirate eni na tem forumu!
Player stane 50?.....ni xcarlink edini. Ajde jaz ti nom vec kompliciral za teh 20?.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest sem lansko leto montiral Mischelin sport 225/45/18. Ne tresejo, ampak pri visoki hitrosti za?ne vavtu potiho in globoko bobnet. Bile so precentrirane, pa ista stvar. Gume so me stale 220 ? po komadu. Ne vem kaj bi lahko ?e naredil v zvezi z tem bobnenjem.
Definiraj visoko hitrost pa nic ne ruka na volanu? Lahko so bile narobe skladiscene
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Kot lastnik petice, lahko povem, da je to prva liga za 4 ?lansko dru?ino. V drugi vrsti je stednji sede? zasilni...za otroka do 10 let, pa ?e to ne za dolgo vo?njo, lahko se pa srednji sede? skrije pod levi sede?, pa se izpod desnega sede?a dvigne poli?ka za odlaganje...sam imam pa vse pospravljeno in samo dva "fotelja" v srednji vrsti... Tretja vrsta je pa omejena za velikost potnikov...mislim, da na 150 cm...pa ?e to te?ko sedijo...samo za kratke poti..na sladoled ali kaj podobnega, ker potem prtlja?nika ni... Ja, drsna vrata so ZAKON, in predvsem zato smo kupili ta avto... Je pa ?koda, ker sta 363 dni v letu zadnja dva sede?a zlo?ena in se brez veze pla?uje zavarovanje za potnike, ki jih ni... ?koda, da ne naredijo tak avto, da ga registrira? in zavaruje? za 4 potnike...oziroma da ima? na izbiro, koliko ?eli?, ali 4, ali 5, ali 6, ali 7....jaz bi zaa 4...
LP Ivan
So tudi 5 vratne ampak samo osnovne
Mislim da ne ker so integrirani v avto (je pa verjetno kaka varianta). Ni pa to tako kot v enoprostorcih na tirih ampak ko so poklopljeni so v bistvu podenj prtljaznika
Radio bom vgradil tam kjer je pepelnik in v?igalnik,avtoradio rabim za poslu?anje Mp3-jev in ne za brezzvezne radijske postaje!Torej je sigurno ventilacija?Ker sem v?eraj piknil z izvija?em in ni ni? pihalo!
Jao meni piknil....daj ti na ful na ta prave sobe pa bo pol piknilo ko bo pa voda od kondenza bo pa joj
Zanimivo, men pa glih lindt ne sede razen mogo?e tisti iz mle?ne ?okolade. Milka je recimo ratala ?isto zani? in je tudi pogledam ne ve?. Gorenjka ima pa en specifi?en okus, ki meni full sede verjamem pa da nekaterim drugim ne. Da pa ne bo kdo kake napa?ne predstave dobu kolk ?okolade pokonzumiram - govora je o dveh mogo?e treh 100g na mesec.
100g - to poje? ko sendvi?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Moja Cd143 je imela mazdasko natancen menjalnik, ne vem od kje jim to. Ce govorite o cd110 pol pa ja
Povezava za deljenje
Deli na druge strani