Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 1 minuto je Matej6mazda6 napisal:

Živjo, pred kratkim sem kupil podobno Mazdo 2017 letnik ročni menjalnik in Nakana oprema. Avto je res super, dal sem 15k ima pa samo 130k. Ta se mi pa zdi malce predraga. Lp

Daj malo predstavi svojo makino, kaka slika? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Platišča
Napisano

Meni so Mazde všeč, ker lahko na čisto vsako daš 19" in izgledajo vse hudo. Recimo, da daš na golfa kaj več kot 17" izgleda kot strašilo in še bolj smešno, kot sicer. Potem je pa res nepremičnina. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Platišča
Napisano
pred 17 minutami je Jest napisal:

Meni pa tista bela sestka ni vsec... izgleda, kot od gastarbeiterjev, ki se vracajo iz “njemacke kući” in imajo malo prevec robe nalozene ;) :D 

Meni je lepša od Bini-ja. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Platišča
Napisano (urejeno)
pred 4 minutami je Deeyan napisal:

to gre skoz :)

Po moje bi šlo, če bi našel kakšne podobne aftermarket feltne. 🤔

pred 13 minutami je Scr3am napisal:

Pismo tista bela sestka res bolano izgleda. Samo je vrjetno znizana in ni na stock amortizerjih? Homologirati jih vrjetno nemores zato, ker so oem feltne in nimas papirjev za nadaljno homologacijo. Tovarnisko imas pa samo do 18" napisano v kartoncku. Kaj pa ce bi dobil papirje od enih drugih feltn ? 

Je znižana. Stock bi bila večja reža med blatnikom  in gumo. Tudi na 6-ki original je pri 19" vmes za ene  štiri prste lufta. 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano
pred 5 minutami je Boss napisal:

Hmmm... upam, da je vsaj tolk dobro kot pri drugi generaciji... tam po 11 letih in skoraj 300kkm ni kazal znake utrujenosti samo zgladil se je od stalnega božanja.

O volanu govorimo. 😉

E, tudi če boš tega  božal in božal (volan mislim tudi jaz) bo hitro postal še kaj drugega kot gladek. 😬 Takoj se vidi, da je zelo tanko, slabo usnje. Jaz ga bom dal, če bo izgledal bogo, preobleči v pravo, dišeče usnje. Pa bo mir. Upam. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano
pred 13 minutami je ignacij napisal:

Ma volane sem ze vidu unicene po tem casu. Tudi barva volana mojega avtomobila je bila po 3 letih malo odrsana in so mi ga pod garacijo zamenjali. Na servisu so mi povedali, da so zarado tega zamenjali ze vec volanov. Kolikor je meni znano ima ta serija obcutljive materiale na volanu, kar se posebej izstopa pri posameznikih ki oddajajo znoj ki temu materialu ne ustreza.

Na kratko povedano-slabo EKO usnje je uporabljeno. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano
pred 3 minutami je Bini napisal:

@Janez007Vsaka ti čast,pravi si majstor in vse pohvale za tako uslugo,take rabimo tu na forumu! Jaz te pa verjetno ne bom potreboval,ker ravno zaradi tega kot si napisal raje kupim nov avto- Mazdo in je problem rešen.....:notworth:

Kot je napisal, lahko dobiš tudi nov avto že prebarvan(transport). 😬

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Platišča
Napisano

Sedaj bodo izgleda 19" feltne najbolj iskani artikli. Pašejo lepo na vse modele. 😊

pred 1 minuto je curko napisal:

jaz jih morm dat pa prvo peskati pa nanovo barvati da bodo za poleti pripravljene

Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk

A tudi 19? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Platišča
Napisano
pred 5 minutami je Bini napisal:

REČENO STORJENO , 19tke so gor.:jupiii:

IMG_20201223_132351~2.jpg

IMG_20201223_132545~2.jpg

IMG_20201223_132439~2.jpg

IMG_20201223_132506~2.jpg

He, He, zdaj ga pa samo še znižaš in bo super. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano (urejeno)
pred 7 minutami je Janez007 napisal:

@Alex, to so pa izkušnje, še iz časov pred 30-timi leti  :) (pa en merilnik debeline laka iz Conrada, star dobrih 20 let .... )

WWW.CONRAD.SI

VOLTCRAFT SDM-115 merilnik debeline plasti, meritev debeline laka 0 - 1000 µm (0 - 40 mils) -

Sicer je pa tudi res, da je veliko avtov, že novejših, na dodatnih ličenjih (poškodba na parkirišču, udarci z vrati drugih avtov...itd). Zanimivo je, da smo merili z enim avtoličarjem nekoč  debelino laka na par avtomobilih in lak na odbijačih je bil ponavadi tanjši kot na ostali karoseriji. Pa tudi na strehi je bil  ponavadi tanjši sloj barve.(najbrž težje dosegljivo z pištolo). So mi pa čudni nekateri spoji (razdalje) med samimi deli. 🤔

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano (urejeno)

Janez007, tako natančnega opisa avta pa še nisem videl. 😳Kaj si  cenilec, pitor?... avto ličar? 😊

Še sam, ki sem pikolovec, se skrijem pred tvojim ostrim očesom. Tudi jaz te bom vzel s sabo, ko bom kupoval naslednji avto. 🤗

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano
pred 7 minutami je DonFelipe napisal:

Kaj pa si kaj razmišljal tudi o kakšni japonski alternativi kot so recimo Toyota Avensis, Honda Accord, Nissan, Mitsubishi, ...ipd... ?

Ko smo že pri Mazdah si kaj gledal pickup? 

Avensis primerjati z Mazdo 6? 😳

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano (urejeno)

Samo, a rabimo to mi na Mazdah? Koliko pa imamo sploh odprto havbe razen, ko dolivamo tekočino za stekla. Mislim, da so tej amortizerji bolj za VAG-e, ko popravljajo kaj na mašinah na cesti. 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 11 minutami je vzupan3 napisal:

Če pogledaš, vidiš pri nižjih nivojih opreme:

- žarometi: halogenski, dnevne luči.

Pri višjih nivojih opreme:

- LED, dnevne luči (ne pozabi na vejico med LED in dnevne luči) kar je funkcionalno full LED.

Sam imam Attraction opremo (2015, SLO trg) in je full led (LED nočni žarometi, LED dnevne luči in LED zadnje luči). 

Je bil pa že menjan levi žaromet (parkirišče) in stane (samo žaromet) cca. 1.500,00 EUR.

LED zadnje luči? A nimajo navadnih luči zadaj? 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Samo glede barve - kot izgleda sta najbolj občutljivi na kamenčke tisti posebni najdražji barvi rdeča in siva in pa tiste nemetalik bela. Vse ostale so kar trpežne.

Boš povedal čez kaka tri, štiri leta lastništva glede kvalitete ostalih barv. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 6 urami je vzupan3 napisal:

Kolikor mi je znano, imajo FL verzije od 2015 naprej full LED luči.

Ne vse. Celo 2016 letniki so nekateri brez Led . Vem, ker sem takrat, ko sem jaz avto kupoval to gledal. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano (urejeno)
pred 5 urami je amatej napisal:
1049638.jpg
WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda6 Karavan CD175 AWD Revolution Avt.-4x4, letnik:2016,18200 EUR :: www.Avto.net ::

pozna kdo kaj več?

Škoda, da nima LED luči. To se splača imeti. Če lahko dobiš z led lučmi, počakaj. 

Sicer ne poznam te avto delte a vem, da so eno šestko prodajali dve leti. In ceno so imeli takrat kar nabito. 🤔

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Platišča
Napisano
pred 30 minutami je pickov napisal:

Zdravo! Eno vprašanje, ali pašejo platišča od 3 generacije 19 col na 2 generacijo

Kolikšen je ET od druge gen.? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 21 minutami je Janez007 napisal:

Seveda sem šparoven (to razglašam pod "ekološki" 😀), velik moment pri nas pa je izredno trda voda, tako da poleti na soncu praktično ne moreš lepo oprati avta, ker na njem ostanejo fleki apnenca ... Za tele eko avtošampone se bom pa pozanimal, @Alexhvala. Trenutno imam enega "plavega" z voskom in se obnese. Glede na pogostost pranja, ga ne bo zmanjkalo še nekaj let 😄. No ene 2 x na leto ga peljem še v avtopralnico, predvsem pa spomladi, da mi "kao" sperejo še podvozje .. Zanimivo koliko rje je bilo videti na 4 leta stari Mazdi 6, ko sem menjal kolesa ...

Čakaj, a si kje z obale?... Kras? Ker mi tukaj na obali bi lahko tudi izvaži ta apnenec, ki pride iz pip. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 minuto je Janez007 napisal:

Če voziš tako nobel avto kot je Mazda, pa ja moraš imeti tudi malo stila obnašanja 😄

Sam sem "ekološki", avto perem približno 3x na leto, če je možno ga našamponiram ko rahlo rosi in potem ga pustim da ga spere dež. Pozimi redno brišem stekla, ogledala, luči, da umazanija ne vpliva na varnost, pa še kljuke, da ne prijemam z umazanijo ...🤪.

Imaš tudi zelo kvalitetne, celo top avtošampone, ki so bio in ne onesnažujejo okolja. So mogoče malenkost dražji a se splača. A si tako šparoven, da ga pereš le takrat, ko dežuje? 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Vse mazde so lepe... 😉Vsak pa ima svojo najljubšo barvo. In prav je tako. Ne morejo bit vse rdeče. 🤗

Tudi jaz sem danes opral rdečo puščico  z novim avto-šamponom. Res se pozna  razlika saj ima noter ojačevalec leska. Vosek še vedno drži od zadnjič. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Ker vidim, da je nekaj komentiranja bolj na pamet še ostali podatki.

Letos so v finalu

Škoda Octavia

VW Golf

Peugeot 2008

Renault Captur

Hyundai Tucson

Škoda ima prednost pred Golofom, kar je že presenetljivo, še bolj pa to, da sta trenutno prva dva dejansko klasična avta in šele ostali trije so SUV-i. Očitno se tudi ljudem popravlja okus, saj je bl lani določen tud klasičen HB Renault Clio kot zmagovalec. Osebno sem takoj za Octavio, ker nudi tako 5-vratno limuzino in karavan. Edino sprednja maska je nekam čudna.

Samo maska?... kaj pa pod masko? Te VAG variante gredo v nek čuden dizajn. Enako novi golf. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano
pred 48 minutami je Boss napisal:

Ampak vseeno, nova Octavia je na dobri poti, da rata slovenski avto leta 2021.

To je doseg slovenskega avta. Sej tudi, če bi dali jaguarja v ožji izbor bi zmagal ali clio, golf ali kak pežo.Ali pa kaka izvedenka vaga. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.