Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 18 minutami je gregc88 napisal:

kaj je s tistm fordom blo? se je pol  prodau al nje? 

Seveda se je! Bila pa je po tej prodaji pripomba, da je lastnik Forda dvakrat vesel. Prvič ko ga kupi in na koncu če ga proda! :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 2 urama je mario3 napisal:

No, na koncu sem se odločil za titanium flash sivo. Mislim da se avtu dobro prileže.

A ni titanium flesh graphite? To barvo sem jaz hotel vzet pa jo sploh ni bilo s to mojo opremo in mitorjem, samo g100 so bile. Super, ker teh barv Mazd ni veliko in boš malo in! :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)
pred 2 urama je SpEkTr napisal:

@BiniJaz sem že kupil, kar sem kupil :)

Pomota, bilo je za @mario3 :blink:

Jaz pa, če je mala pikica sploh nikoli nisem kompliciran ne prej ne sedaj na M3, ker tako ali tako se manj vidi kot pa če popravljaš. Rjavi pa tako ne, ker je premalo poškodbe za kaj takega! Večjih pikic pa tako nimam zaradi načina vožnje. Ne ne vozim se u rikverc ampak imam večjo varnostno kadar je na cesti ful šodra! Opazil pa sem, da zaradi prednje oblike avta sploh nimam havbe nič pikaste ker je bolj položna z razliko od Alfe 156 ko sem imel pikaste pol metra se pa od daleč ni videlo nič, ker je bila srebrna. Na M3 imam par pikic na pre.odbijaču in robu nosu tako, da ni panike. :prstgor:

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)
pred 8 urami je Alex napisal:

Itak,da kupi rdečo.👍 Če hočeš, da bodo znanci pohvalili tvojo Mazdo in boš povsod, kakor se boš pripeljal opazen. Tudi ta nova rdeča je zelo lepa a je vseeno red soul lepša.Barva se ti ne bi smela luščiti znajo se pa pojaviti pikice od kamenčkov (kot pri vseh znamkah). To lahko sam popraviš z barvo. Glasujem za najlepšo barvo. 😉

Hoj, pozabil si pa na sosede ki ti tak lep avto zavidajo, po domače-so ti ga fauš! sramezljiv

@SpEkTrkupi Grey ali modro, če hočeš biti pa eleganten pa ne vpadljiv in imeti avto z manj izrazitimi plastičnimi blatniki, razen če so ti všeč. Je pa res, da je ta rdeča super, samo ne paše na vsako Mazdo:bravo:

Ps;to zadnje je za@mario3!

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Še dobro, da je tako. Ima človek čas, da dodobra vse premisli, preden naredi napako in prezgodaj proda... Tako pa bo petka ostala še naprej pri nas.

Škoda, jaz sem pa že skoraj stavil ali se bo tako dolgo ali več prodajala kot od tvoje sestre FORD! 😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
Pred eno uro je mario3 napisal:

No, odločitev je padla, kupil bom mazdo cx 30. Nekako pa se ne morem odločiti glede barva. Favorit je rdeča, vendar sem po prebiranju tujih forumov zasledil, da se pojavljajo težave z luščenjem barve, ki naj bi bilo najbolj izrazito pri rdeči barvi. Ali so druge barve res bolj trpežne?  

Machine Grey kupi pa boš zadovoljen, jaz jo imam in je ok, vsaj zaenkrat. :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda 3
Napisano
pred 48 minutami je alko123 napisal:

Vesel bi bil kakšnega mnenja glede avtomobila v linku. Dodatne opreme nima nobene, vendar je rabljenih Mazd 3 bolj malo na tržišču. Glede na to, da je bila cena novega okoli 14k€ avto dobro drži ceno.

1048824.jpg
WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda3 Sport G100 Emotion, letnik:2018,12000 EUR :: www.Avto.net ::

Kaj točno te zanima,če bom vedel ti bom svetoval?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda 3
Napisano

Zakonska podlaga je, ni pa to vse. Morajo ti vgraditi vse original po specifikacijah drugače ti ne priznajo nič! Še jaz na pooblaščenem moram s sabo prinest original Mazda olje drugače ti garancija gre u maloro! Po5tih letih pa verjetno grem drugam, no bom še preračunal, če se splača glede M. Asistence, ker če jo kje doplačam vprašanje kolk se mi splača. :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 59 minutami je Alex napisal:

Pri meni je referenca dež. Ko začne prednji konec it po svoje so za v smeti. Ponavadi mi zdržijo tri leta. Po snegu so pa dobre prvo-drugo leto, potem je bolj bogo vse skupaj. 

Frajerji,imate avte s prevelikim navorom pa nimate pozimi občutka na gasu,zato vam kuri gume in po snegu in spolskem nikamor ne gre.....:ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda 3
Napisano
pred 5 minutami je dvorjan napisal:

To ni res. Ti avto lahko servisiraš tudi na nepooblaščenem servisu. Če jim prideš z računom iz avtomehanične delavnice/servisa, na katerem je jasno opredeljen strokovni poseg (servis) in menjani avtodeli, morajo opraviti garancijsko popravilo - npr. slabo pritrjeno ogledalo, fuč ležaj ipd.

Tovarniške vpoklice pa morajo narediti ne glede na vse ali nič potrdil o servisiranju ...

Kar izvoli z novim avtom na tak servis,pa potem poročaj kako boš reševal zaplete s M.serviserjem ko ti ga ne bodo hoteli vzeti v delavnico! Kaj boš potem?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 57 minutami je Alex napisal:

Samo moraš gledati test za točno svojo dimenzijo. Recimo ena znamka je v eni dimenziji na prvem mestu v drugi dimenziji pa šele recimo peta ali še slabše. In ja, gledati moraš kaj ti je pri gumi najbolj pomembno. 

Ja res je ,ampak vse do 8 je vredu saj gledaš predvsem svoje zahteve in različna mesta nimajo veze,potem je pa še tu cena gume.:prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
Pred eno uro je NevLado napisal:

Frišen članek. 

amzs_test_zimskih_pnevmatik_2020.jpg
WWW.AMZS.SI

Priporočljivo - z odstopanji, le dve pnevmatiki sta dobili oceno slabo

@curko to je tisto o čemer sem pisal, izbereš po kaki cesti se največ voziš, pa da ni v drugih pogojih preslaba in to je to. Drugače pa ti v tem članku odlično vse opisuje. Povej kaj boš kupil.... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 9 urami je NevLado napisal:

Šipe spucaj s steleksom vsako jesen, jaz sem ravno 2 dni nazaj in se bo manj rosilo. Pa ne šparat s klimo pozimi kot to počnejo nekateri :)

Vse je res, ampak filter je umazan, nato še moker in posledica je rosenje četudi je zunaj suh zrak. V tem primeru potrebuješ klimo brezzveze, če imaš pa nov filter za 10€ ni problemov. 

Ps;jaz oseno večkrat očistim šipe, da si malo oči odpočijem, ko se peljem v vročih dneh skozi mesto. :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 10 minutami je Alex napisal:

Kakšno pranje kabinskega filtra? Kaj ni bolj enostavno in higienično dati novega noter? Jaz ga vsako leto obvezno zamenjam in to z protialergičnim. Vseeno dihaš ta zrak, ki pride skozi njega v kabino. 

Alex,kaj nimaš zabave,če pa jo imaš potem je verjetno žena na forumu!:o

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano (urejeno)
pred 57 minutami je mazda3 2010 napisal:

Tud jaz😁😁🤞. Smo poskusni zajcki. Sam ce bi se enkrat izbiral bi vzel isto sedan in X💪.

Super,da si zadovoljen in upam,da bo tako ostalo.:prstgor:

Ps;kako slikco prilepi,da vidmo to mrcino.

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda 3
Napisano
pred 48 minutami je Bossek napisal:

Moje cene so za cca. 2 meseca nazaj (c4 je moj, mazda od starsev)

C4 servis v Logatcu

Mazda na Dolgem mostu

To je dokaj primerljivo,svsi so tu nekje.:party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 2 urama je curko napisal:

da si sposodim temo da ne odpiram nove

sem pred nakupom zimskih gum in sem v dilemi kaj naj vzamem.
na mesec se naredi cca 1-2k kilometrov

letne imam na obeh sesticah Goodyear F1 Asymmetric 5 in sem prezadovoljen

za zimske pa ne vem kaj naj vzamem odlocam se med.

Goodyear UltraGrip Performance Gen 1

Bridgestone Blizzak LM001

Dunlop SP sport 4d ali Winter sport 5

Pirelli winter sottozero 3

Nokian WR Snowproof

225/45/18

zoom zoom pozdrav

Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk

Moj nasvet je povzet od enega strokovnega članka;greš na test zimskih gum in tam pogledaš med najboljšimi gumami tiste najboljše posebnosti, ki jih boš ti največkrat potreboval na cesti. Če so katere z enakimi ocenami v istih pogojih vožnje, potem se odločiš za cenejšo ali bolj prestižno znamko. Tisto kar gdo vozi in kako je zadovoljen je tako, tako,ker je zelo pomembno kje v državi si doma ali v hribih ali obali itd. Dobro odločitev ti želim in poročaj! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 22 minutami je Alex napisal:

Ni zasušenih kapljic, ker odtečejo in tudi ni vodnega kamna v dežju, da bi se poznalo. Je pa res, da je tako lil dež, da je spral vso umazanijo dol. Je pa tudi res. da je to specialna barva. 😛

Na sol si pozabo.....:o

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.