Skoči na vsebino
pred 30 minutami je Primzzy napisal:

Nekaj časa se že vozim z zadnjo verzijo navigacije, ki mogoča traffic info. Najprej nekaj ugotovitev, ki sem jih opazil do zdaj:

0. končno imamo to tudi v SLO

1. informacije se nalagajo preko radijskih valov oz. DAB

2. navigacija predlaga obvoze

3. na nekaterih izvozih iz avtoceste je izvoz označen kot blokirana cesta

4. prometni zastoji niso ažurni (stal sem na avtocesti zaradi del, na navigaciji pa nič)

5. nekatera opozorila pove, čeprav dogodek ni neposredno na poti (npr. na poti iz LJ v MS mi je javljal zastoj pri Šentilju)

Imam pa občutek, da je blokiranih izvozov iz AC zmeraj manj na karti. Bom videl, kako bo čez nekaj časa in ali se bo kaj spremenilo na bolje.

Dobrodošel na M.forumu....:zoom-zoom:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 11 urami je Lennzi napisal:

Živjo.

Nisem mislil nič slabega, da ne boš narobe razumel. V dveh letih kar ga prodajam sta bila dva ogleda :))) Očitno je avto totalno nezanimiv oziroma se ga ne da prodati. Na to so me sicer vsi opozarjali, preden sem se odločil za nakup znamke Mazda. Ne skrbi, če se boš odločal, bo avto še sigurno na voljo, glede na izkušnje zadnjih dve let. :)))

Lep pozdrav.

Za pravo ceno gre takoj!:nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 29 minutami je Martin Cufer napisal:

Mal boljš si preber kaj piše. 🙄
Piše:"Uvoz vozil na željo stranke". In spodaj link do njihove spletne strani. Tko da ne kar na prvo streljat gluposti 😉

Točno tako, ti si zbereš na netu avto in oni ti ga uvozijo in zrihtajo papirje, to je to. Uvoz na željo stranke. :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pred eno uro je Alex napisal:

Cirka dve uri z pranjem vred.Se pa izplača. Take Wax, ki sem ga sedaj dal gor naj bi trajal do pol leta. Dober je tudi za zaščito preko zime. Bomo videli, kako se bo obnesel. 

Si bil pa zelo hiter glede na opravljeno delo, ali si mogoče samo havbo spoliral? :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 52 minutami je NevLado napisal:

Ja, 1 mesec nazaj jo je pojačala za več kot 10krat, zdej jo bo pa očitno tok cajta zmanjševala, dokler bo pozitiva in držala na 1 eur.

Tak mamo.......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 11 urami je gregc88 napisal:

arteona si gledu in pol kupu mazdo... 😔  ne štekam , vw stokrat lepši in zagotovo boljsi

Samo boljši! 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 7 urami je Martin Cufer napisal:

Na 6ici 2007 360k km s prvo turbino,original šobami...Kar je bil problem je bil vztrajnik na 320k km. Ostalo samo tankaj - vozi.  Servisi delani na 15k km (olje,filter olja in goriva). Aja,avto je čipiran....pa dpf so mu ukradli. 😂 
Tko da gremo novim zmagam naproti 🤘

Si mislil, novemu avtu nasproti, beri MAZDI! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano
pred 6 minutami je Stinica napisal:

Je pa tudi res,da danes vsi vozijo avte kot dizle,2000rpm menjaj,bog ne daj  višje 4000-5000rpm,da bencinski motor malo zadiha,ker potem je že poraba 7l-8l,to pa je za marsikoga too much,avto je narejen,da se vozi,ne pa špara,nikdar mel problemov z zapacanostjo motorja,pa al je to bil atmosferc,tsi ali pa hdi.

Včeraj peljem soseda domov,pa našo cx-30 malo priganjam do 5000rpm,pa pravi bo visoka  poraba.Pa kaj,glavno da je veselje pri vožnji.😁

Kako si pa kaj zadovoljen z avtom? 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

A niso Fokovci?

Hja in ker tega ni je edini približek TURBO-dizel 🤩

Pa ja in so ovčke volk postale....😈

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 33 minutami je x-layer napisal:

No, pa saj tudi nakup 3800l bencina bi lahko bila dolgoročna investicija... 😝

Res bi bila, samo ne vem kako bi v peči gorelo. Je že kdo poskusil? :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Lepo. Na roki naj corona tudi ostane. Drugače pa, sedaj se boš lahko bolj športno vozil od meje do meje občine. 🤗

Največja fora je pa v tem,da sem jo preobul v sosednji opčini-Šmarje pri jelšah,žarišču KOVIT 19 !:harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 15 minutami je TiEn napisal:

U jebote 3800litorw,.. še dobro da nimam jaz več centralne

To bo za tri hude zime in še za toplo vodo čez poletje. :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.