Nisem mislil nič slabega, da ne boš narobe razumel. V dveh letih kar ga prodajam sta bila dva ogleda :))) Očitno je avto totalno nezanimiv oziroma se ga ne da prodati. Na to so me sicer vsi opozarjali, preden sem se odločil za nakup znamke Mazda. Ne skrbi, če se boš odločal, bo avto še sigurno na voljo, glede na izkušnje zadnjih dve let. :)))
Mal boljš si preber kaj piše. 🙄
Piše:"Uvoz vozil na željo stranke". In spodaj link do njihove spletne strani. Tko da ne kar na prvo streljat gluposti 😉
Točno tako, ti si zbereš na netu avto in oni ti ga uvozijo in zrihtajo papirje, to je to. Uvoz na željo stranke.
Cirka dve uri z pranjem vred.Se pa izplača. Take Wax, ki sem ga sedaj dal gor naj bi trajal do pol leta. Dober je tudi za zaščito preko zime. Bomo videli, kako se bo obnesel.
Si bil pa zelo hiter glede na opravljeno delo, ali si mogoče samo havbo spoliral?
Na 6ici 2007 360k km s prvo turbino,original šobami...Kar je bil problem je bil vztrajnik na 320k km. Ostalo samo tankaj - vozi. Servisi delani na 15k km (olje,filter olja in goriva). Aja,avto je čipiran....pa dpf so mu ukradli. 😂
Tko da gremo novim zmagam naproti 🤘
Je pa tudi res,da danes vsi vozijo avte kot dizle,2000rpm menjaj,bog ne daj višje 4000-5000rpm,da bencinski motor malo zadiha,ker potem je že poraba 7l-8l,to pa je za marsikoga too much,avto je narejen,da se vozi,ne pa špara,nikdar mel problemov z zapacanostjo motorja,pa al je to bil atmosferc,tsi ali pa hdi.
Včeraj peljem soseda domov,pa našo cx-30 malo priganjam do 5000rpm,pa pravi bo visoka poraba.Pa kaj,glavno da je veselje pri vožnji.😁
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dobrodošel na M.forumu....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani