To me spominja na moje "?tudentske" ?ase ko sem vozil starega cliota (ki je na koncu nesre?no kon?al v jarku), prav tako mi je kar na lepem pokadil belo in hajd k mehaniku...........menjava dihtunge, bru?enje glave itd. 60k (z nasme?kom)...........naredim 20 km avto zopet prou svinjsko za?ne belo kadit.......peljem zopet k istemu "maherju"..........pogrunta da je eden od batov po?en........ Halo! Kaj prej tega nisi vidu.......kreten!
dejstvo je da bo iz dneva v dan vse manj in manj zgodbic v stilu; naredil sem 250k km brez da bi karkoli crknilo oz. kolega je z svojo npr. toyoto naredil 400k km pa ?e ni delal generalke, in tako dalje......jebiga!
V?asih je policija bila spo?tovana institucija, danes je pa vse preve?krat predmet posmeha ampak za tako stanje so si popolnoma krivi sami oz. njihovo vodstvo.... ?koda
v tej temi se kar v nekaj to?kah ne strinjam z vami, vendar o tem ne mislim tu debatirati. Dodal bi pa le eno; policija je le toliko mo?na kot ji dr?ava dovoli oz. da!
V?asih je bila pol. spo?tovana se ve zaradi ?esa.......batin, to pa zato ker ji je bilo to dovoljeno.
No?em re?i da je to prav, ker ni..........je pa res da je to zelo u?inkovit na?in prevzgoje. :ne vem:
hmm, zgleda da sem jaz edini imel tak problem........zgledalo je pa nekako takole; vrata so se normalno zaprla, skrajni zgornji del ?ipe pa se ni "ulegel" v plastko ki je okrog vrat.
?e je redno vzdr?evan je prakti?no neuni?ljiv, meni ni bilo treba v enem letu in pol menjati niti ?arnice......samo tanka? in vozi?!
Aja, pa velik servis me je pri?el cca. 70k sit.
?e najslab?a to?ka tega avta so vrata brez okvirja, vsaj meni se pozimi ko je bilo full mraz sovoznikova niso hotela lepo zapreti, oz. si moral biti zelo ne?en.
ma tudi o tem bi se dalo debatirati.........npr. kaj pa ko naleti? ne enega malo blj zagnanega in se po?ene z avtom za tabo in ti z mopedom nekam prleti? al pa pade?......kaj pa pol?
Pol si pa namesto da bi pla?al 10jurjev raj? u bolnici al pa bognedaj na ?alah!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa ne mi re?t da rab? zase?!
A si spet mazdo kam naslonu
Povezava za deljenje
Deli na druge strani