Skoči na vsebino
Tudi mazde kradejo
Napisano

13.07.2006

V Ljubljani je bila ukradena Mazda 6

Pono?i je bil v Ljubljani, na Ulici Ane Ziherlove ukraden osebni avtomobil, znamke Mazda 6, kovinsko temno modre barve barve, letnik 2003, reg. ?t. KRJ1-633.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Joj, kako mi je hudo
Napisano

sicer sta tu dve cisto majceni zedevci na poti do cilja in sicer:

1. trenutnega avta se nisem prodal

2. na sprednjem steklu je udarnina (voznja+kamen=krash)

Kolk bi kaj stalo popravilo (zalitje :huh: ) take udarnine (cetrtina kovanca z 1SIT) in bolj important: KJE?

Do slisanja.

Probaj tukaj: http://www.carglass.si/

aja, :bravo: za nakup!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Diesli v majhnih avtomobilih
Napisano

Zanimivo, moj fotr bi pa levo "da ne re?em kaj" dal za renaulta.

Mel je vse od petke, cliota, megana, scenicaI, zdej ma scenicaII, pa morm re?t da nikoli ni mel kak?nih ve?jih problemov.

Res pa je da so to vse bili/so bencinci!

Zanj je to tanartabul? firma!

V kak?ni zablodi ?ivi ?lovek. :P:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dodatek k olju
Napisano

Samo ?tevilo ogledov lahko pove tudi, da tisti ki ne sodelujejo aktivno samo berejo in zraven crkavajo od smeha zaradi katerih stvari se pokamo in prerekamo, saj ne da bi se nor?eval samo lahko je ravno zato toliko ogledov.

:hohoho::hohoho: Crkujem od smeha!!! :hohoho::bravo:

evo moj prvi post v tej temi!

(in verjetno tudi zadnji) :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

The ultimate japanese car!
Napisano

kar se izbora avtov ti?e sem pa? hotel da ima vsak od "velikih pet" svojega predstavnika, vem pa tudi da sem verjetno komu (kak?nemu modelu) naredil krivico. <_<

Pa tudi glasov je dubu isto kot RX-7 in celo ve? kot NSX :whatever: , trenutno!

Supro si pa vseeno prenizko postavil, se ti ne zdi? :o

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

The ultimate japanese car!
Napisano

madmax malo si nefer... toyota supra je v originalu grda ko smrt... zakaj nisi pol dal slik od vsek ki so predelani..

sramezljiv Glede na to da sem tudi jaz glasoval za njo, sem kriv :P

malce sem jo moral olep?at B)

sicer pa vidim da supra vodi :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nove gume - katere
Napisano

Pri la?i?u bo? dal za eno pneumatiko 10.700 sit, preverjeno (gotovinski popust)!

?e pri?teje? zraven ?e zastonj monta?o, optiko, mislim da se ti spla?a zapeljat dol.

Kar se pa gum ti?e, pa takole; za goodyearke ti kej dosti nemorem povedat, ti pa zato lehko za bridgestonke, sam imam namre? gor potenzo RE720 195/50/15 (aja, pa una cena k sem ti jo napisu velja za to dimenzijo), pa jo nemorem prehvalit.

V mokrem je fenomenalna, dr?i kot pri norcih. :P, prou sili te v bolj ?portno vo?njo sramezljiv

U glaunem kero koli bo? kupu nebo? falil.

Aja pa ?e ?umaher ma bridgestone! :bravo::P:whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kazni V BTC
Napisano

ni? ne verjamem, ampak tako pravi ZP-1 in njegovo tolma?enje...

Opozorilo pomeni dovoljeno oportunitetno odlo?anje prekr?kovnega organa, torej dovoljeno odstopanje od procesne legalitete. Gre v bistvu za opozarjanje po ugotovljenem prekr?ku, kar dejansko pomeni, da je opozorilo res alternativa vsem ostalim sankcijam za prekr?ke, saj se izreka vedno samostojno in kateremu se policija ne more odre?i (torej ga mora izre?i, ?e smatra, da je izrekanje npr. izrekanje predpisane globe, opomina, kazenske to?ke, neprimerno. Opozorilo ni sankcija za prekr?ek, je pa "nadomestna sankcija" za prekr?ke, je vedno ustno, pomeni pa to, da se kr?itelju o?ita njegovo napa?no, protipravno ravnanje, da bi v prihodnje bolj upo?teval oz. spo?toval veljavni pravni red.

Sme?no pa je, ?e se kr?itelj ne bi strinjal z opozorilom, mu prekr?kovni organ mora izdati odlo?bo o prekr?ku, s katero mu izre?e npr. globo, prepovd vo?nje, itd?!

To kar si zdej copy pastala je pa mal drga? od unga posta zadnji?, se ti ne zdi?

Ne me narobe razumet, no?em izpast pametnjakovi?, ampak ne maram da se ?iri kriva vera oz. dezinformacije! :)

To je to, ali kot bi boss rekel;

Over and out!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.