Aja, no meni je nekaj časa nazaj na podoben način se oglasilo 2x, ko sem drugič šel preverit tlak in dejansko izenačil povsod je bilo ok. Lahko da je bil glitch, lahko pa da je bil krivec 0.1 bara razlike
Po vseh review-jih, mnenjih uporabnikov, je pomoje to čist safe buy, sploh za to ceno - ki je pa letos še nisem preveril, lani je bila okoli 100eur na gumo.
Nexen so v redu, vsaj tiste nfera. Jaz sem gledal to že ene 3 leta nazaj, pa so me malo sumničavo gledali tukaj, no potem jih je pa par kupilo in so vsi zadovoljni. Jaz jih bom pa letos očitno
A čiščenje zavor kaj pomaga ? Jaz sem zmenjen po počitnicah. Bom rekel, naj še s kamero pogledajo malo sito v karterju, pa preventivno urejam še tisto loputo na turbini..Sem pa z oljem na 30% iztrošenosti po slabih 8000km prevoženih od servisa. Najbrž bom ob tej priliki zamenjal še olje in filter - sedaj bom probal notri dati tega Motula da vidimo, kako se bo obneslo
Tako ja, meni so na Mazda motors izdali duplikat. Plačal sem nekih 30eur, ne spomnim pa se, ali je bila potem tudi v duplikatu notri vpisana kljuka ali ne.
ja, v čem je pa fora, a to je tisti indikator obrabe, al kaj? A potem če je samo za eno stran, ne daš potem nikamor to, al še kje dobiš za drugo stran?
Meni je pokalo in na ploščicah spredaj ni bilo v vodilih vzmetnega jekla, oziroma je bilo samo na eni strani. Delali smo doktorat, mazali vse in svašta, menjaval sem celo puše za stabilizator štango, no na koncu sem menjaval ploščice in opazil da so v kompletu 4 ta vzmetna jekla a na ploščicah je bila samo ena, od takrat pokanja ni, lahko je to vzmetno vodilo že utrujeno pa ima več zračnosti.
A veš, da mi po menjavi diskov in ploščic spredaj res nekaj časa ni nič pokalo, kar sem nekako začasno povezoval s tem - sicer mi ni bilo logično ampak ok. No čez kak mesec je bilo pokanje spet nazaj. V čem je pa to govora, a to se kaj kupi , zamenja,..?
4 minutes ago, Janez007 said:
Pri tem ležaju amortizerja je bilo enako - pri suhem vroče vremenu je bilo pokanje pogostejše (pri počasni vožnji, obračanju volana ali čez kakšnega ležečega policaja), ker je bilo več trenja med plastiko, kot če je vlažna. Ugotoviš pa tako, da pri ugasnjenem avtu nekdo drug sede za volan in ga počasi obrača, medtem ko ti pri kolesu opazuješ zaščitno harmoniko okoli amortizerja. Sam sem naknadno preizkusil še tako, da sem z roko obračal harmoniko in ni šlo gladko - vsak premik je povzročil rahel pok, ki se ga je v kabini še mnogo bolj slišalo.
Pokanje na podvozju v suhem vremenu se je pojavljajo tudi na enem od prejšnjih avtov. Vzrok pa je bil v suhih gumicah, ki so objemale zadnji stabilizator (ukrivljeno palico, ki povezuje kolesi). Kolegu je pokalo pi Hondi CRV, okoli zadnjega amortizerja. V obeh omenjenih primerih se je v omenjene predele našprical silikon sprej in je bila zadeva rešena.
Kam si šprical v prvem primeru, tle v ta predel kjer je v koloteku fedt in amortizer ?
Sej to ni vedno, je pa Pelko že gledal enkrat in mazal ene gumice, pa ni bilo nekega haska. Bom še v torek ko grem na Interclass omenil, ampak ko so na zadnje gledali podvozje - imam tehničnega čez kak teden - je bilo vse b.p.
Kaj pavem, če lahko kar tako zaračunavajvo za stvar, za katero se ve in vidi da je slabo dizajnirana. Potem imaš tudi reklamacijo na reklamacijo? Meni niso zdržali 3 leta v prvo - daleč od tega
Ma ja to s špegli je res sramota. Jaz imam izklopljeno, vklopim samo po potrebi ali po nesreči. Sem pa potem novega takoj prešprical z nekim silicon al kakšnim že sprejem, v bistvu sem naredil na obeh, zaenkrat še delata. Notri pride svinjarija, prah, droben pesek, in potem to ruži dokler ne crkne vse skupaj....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Aja, no meni je nekaj časa nazaj na podoben način se oglasilo 2x, ko sem drugič šel preverit tlak in dejansko izenačil povsod je bilo ok. Lahko da je bil glitch, lahko pa da je bil krivec 0.1 bara razlike
Povezava za deljenje
Deli na druge strani