Glejte danes je pa? tako, ko sem ga jaz kupo mi je dal tak popust pri M3 da me sploh ni brigal koliko je blo kaj, sicer je bilo zaveden koliko ampak kon?na cena je bila tista ta prava! Vse te postavke pa zahteva zastopnik za Slo. Npr. v ZDA je pa ?e bolj glupo! V trgovini je cena brez davka-supermarketih itd. potem pa ra?unaj, ra?unaj pa ra?unaj koliko bo? pla?o na koncu skupaj z davkom, ker niso glih okrogle cifre.
Ampak je vseeno Mercedes! Za tiste ki mislijo da je nekaj ve?. Tudi BMW naj bi vgrajeval ene citroenove motorje v eno serijo, tako da je vse skupaj en velik biznis in profit.
Glej,pri Selmarju je cc220e z oljem vred,pokli?i jih in se dogovori v ?ivo brez kakih ponudb! Sem bil teden dni nazaj na 1.ki je tako isti in so bili OK. Lp
Verjemi da si pranje avta po?teno pla?al . Druga?e pa se to zna zgoditi tudi pri a-cosmosu da ti avto operejo (seveda na tvoje stro?ke, ker ti vra?unajo v delovne ure).
Bilo je pri rednem s.in zastonj! Tudi posesali bi ga ?e bi imeli kaj. Lp
Mislim, da se pri nas tudi nekaj dogaja-na bolj?e. Nekaj dni nazaj sem bil z svojo na prvem servisu in so bili extra prijazni in prilagodljivi in na koncu oprali in obrisali na suho avto! Nakar dobim od MazdaSlovenija anketo po mailu kako sem bil zadovoljen itd. Res nekaj ?asa nisem imel Mazde, toda takrat so bili korektni, da ti operejo avto pa niti pod razno. Je povsod tako ali samo pri Selmar?
Zanimivo, sem montiral spet zimske gume 17",ker so napovedali mraz... In kaj sem ugotovil? Da pije sedaj mazda ene 4 dcl manj z istim re?imom vo?nje.?irina enaka, te?a guma+feltna tudi.Pa pravijo, da zimske ve? "pijejo".
Po moje je bolj Hyundai German designa ne Kia Je pa res da je cx3 dosti lep?a od cx30, sam pove?al bi cx3 za 20% in bi sedanjo ozna?ili cx2 pa bi blo OK.
Poraba je 6.1-6.5 po ra?unalniku...tankam od prvega tanka 100 oktansko...tvoja?
?isto odvisno kak?ne imam vo?nje in tudi mal odvisno kdo vozi;najve?krat na cel tank 6.5 do max 7.o,od tega 90% vo?nje do 5 do 15 km. Ko pa gre malo na sprehod za dlje ?asa 30,50 ali ve? km pa AC je pa nekje 5.5 do 6.0. Tankam pa 95 okt. Nimam kaj,zadovoljen sem in nimam neke druge variante za moje relacije,ker prevozim premalo,tak da je to to. Jutri je star 1.leto,jaz pa neverjetnih 53 ..... Lp
Sem ?e bil ?isto na koncu, da bi se naro?il pa sem potem odnehal ...mislim, da bom po?akal ?e do naslednjega leta, da bo avto star 3 leta (trenutno imam 57.000 km), ?eprav na?eloma nima biti kaj narobe, ampak garancija ....vedno bolj se mi zdi, da ga bom ?ipiral, ?eprav na?eloma ne potrebujem, me pa zanima kako je ko zadiha s polnimi plju?i in ne z astmo
Kako ima? pa kaj porabo? Povpre?je. Ko ?ipira? povej ,da ti ne bomo slu?ajno napoti! Lp
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Glejte danes je pa? tako, ko sem ga jaz kupo mi je dal tak popust pri M3 da me sploh ni brigal koliko je blo kaj, sicer je bilo zaveden koliko ampak kon?na cena je bila tista ta prava! Vse te postavke pa zahteva zastopnik za Slo. Npr. v ZDA je pa ?e bolj glupo! V trgovini je cena brez davka-supermarketih itd. potem pa ra?unaj, ra?unaj pa ra?unaj koliko bo? pla?o na koncu skupaj z davkom, ker niso glih okrogle cifre.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani