Skoči na vsebino
Prigode v prometu
Napisano

Velika sre?a v skoraj?nji nesre?i. Malo tola?be,da se take stvari dogajoje tudi drugje ne samo pri nas,je pa res da je peljal tudi dokaj previdno in verjetno bil pozoren na ?olski avtobus! Jaz vedno zelo pazim v takih primerih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Te?ka bo, redko komu rata, za probat je. ?e je ne rabi? na enem jo da? na drugega. ?e ne rata ni ?kode. Je pa konec leta in je ?e ful prepe?ena na ?ajbo tako da....? Je pa dober trening za drugi?. Je pa zelo pomembna ta prava temperatura!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Pozimi tako ali tako ne vliva, tako da toliko vode pozimi obi?ajno ni, bolj?e rezultate v taki vodi bi imele zimske tudi poleti. Pozimi je najve?krat obi?ajno mokra nato suha in ?ele potem plundra ali sneg, tisti 1cm vode pa zelo zelo redko!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovenski avto leta 2020
Napisano

Ve se kaj je najbolj?e za ta denar ampak se tudi ve da bo na repu ker ljudje Mazdo bolj slabo poznajo, ?al! Jaz vem da bi glasoval in kupil Mazdo. Ker je najmanj SUV med vsemi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A COSMOS podjetje
Napisano

Jaz jo vzamem na Kanin ,?e slu?ajno odpove gondola,da se pripeljem v dolino z ZMAJEM!

Boss,kako pa kaj sre?anje,lu? ali pleh je zdr?al ob udarcu s ?anjpanjcem?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A COSMOS podjetje
Napisano

No, tudi jaz se odli?no razumem s svojo ta??o.

Je pa res, da ?ivi 192 km dale? in jo vidim mogo?e trikrat na leto po dva dni (soboto in nedeljo)...

Na Kanin jo vzame? s sabo?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.