Skoči na vsebino
Mazda CX 5 vs Mazda 6 - kateri je varnejši
Napisano

Samo je kar nekaj ?astilcev red soul barve.:)

Danes sem parkiral pred hotelom mojo rde?o pu??ico in tam sta bili ?e dve 6-ki karavan. En je bil ?eh z srebrno,drugi Poljak z temno sivo.Najprej je pristopil Poljak in mi dejal, da mu je ?al, da ni vzel rde?e.Dal je prst gor. Pozneje, ko sem pri?el nekaj iskati v avto, je ?eh gledal moj sprednji in stre?ni spojler in se zanimal, kje sem ju nabavil in tudi pohvalil barvo. Rekel je, da mu je sicer rde?a soul najlep?a a si je ni upal naro?iti, da ne bi bil vsem na o?eh. Sta pa oba v njihovih mazda forumih in smo se kar lepo pogovorili.:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 5 vs Mazda 6 - kateri je varnejši
Napisano

Moja, konec 2016 tudi ima to avtomatsko.Kar se ti?e varnosti, mislim, da sta obe izredno varni.?e ho?e?, da bo kdo pogledal za teboj, kupi 6-ko,po mo?nosti v red soul barvi. Uspeh zagarantiran. ?e pa se ho?e? voziti vi?je, si starej?i ob?an in ima? probleme z hrbtom, je CX 5 prava izbira zate.

?e pa ho?e? ?e delati kolone v klance, bo benzinarka prava zate. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi
Napisano

Ampak to samo v ravninskem delu Nem?ije , kjer navor dizla ne pride toliko do izraza...

Sory,mogu sm.

... tega ravninskega dela je pa tako malo, zato se benzinarke prodajajo, ker delajo po autobanu kolone v klance. Raje zamenjajo te Mazde kot stalno pla?evanje kazni. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi
Napisano

Tako stari dizli so ?e vsi na Balkanu :)

... ali pa v Nem?iji nobeden ne mara benzinark. Jih sicer kupijo, a pozneje ugotovijo, da ni to to.Pa jih prodajo, najbr? vse v Slovenijo, kjer so edini ljubitelji benzinar in si pozneje kupijo tako, kot se za gre. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jaz mislim, da je enkrat na leto dovolj za posodobitev in si nekako pomaga? v redu z njo. Se pravi, da? 25?,drugo leto spet in tretje ?e enkrat. In si zapravil 75? in se bo? dokaj posodobljeno vozil okrog. Nisem siguren, ampak kako leto je na voljo samo ena posodobitev. Edino kar je, je to, da se malo zafrkava? z in?taliranjem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

sm mislu, da bo alex napisu, da res nebi nucali dizlov :-P

Ha, napisal sem benzinarji, ker v tako lahke avte z dizel motorji sploh tankati ne bi rabili. To itak vemo vsi. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi
Napisano

Ej, kaj bi si vi mislil o avtu, o katerem Carfax najde podatke samo pri nas, v tujini ni?, je pa uvo?en?

Ni? posebnega... tudi za mojega ni bilo podatkov tam. Gre? na na# uradni servis, lepo prosi?, ?e lahko pogledajo zdodovino avta, ti to stiskajo na papir in to je to. Tam vse pi?e do potankosti.

Samo za krivulje (dizle) dr?i, lastniki bencincev baje la?ejo. :)

To je vse bolj tako-tako. Ne se dr?ati teh podatkov kot pijan plota, da ne boste razo?arani. To velja za vse. ?e posebej za benzinarjev, ki radi malo po goljufajo v minus. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Po moje ne bo glavno prevozno sredstvo elektrika ampak kak vodik ali kaj novega. V trideset letih po ?el razvoj krepko naprej. Jaz zase vem, da bom vozil starodobnika, dizla, Mazdo in u?ival v vo?nji. Verjetno bo davek na greto, ki bo ?e v letih kakega tiso?aka na leto, pa vendarle. :) Gu?ti so gu?ti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Bila na poobla??enem servisu selmar Celje...vpoklic zaradi spro?ilcev airbegov.

So rekli, da so jih zamenjali... Upam, da so jih res...

Ja, letnik 04...

Tudi moja vpoklic... tudi letnik 2004.Pa pravijo, da ne v pokli?ejo starih vozil. Jaz je ne vozim na uradni servis ?e deset let. Pohvalno, Mazda. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Tresenje pri dizlu je druga?nega tipa in ni primerljivo z vo?njo z dvema valjema.

He, He, seveda ne, tukaj te verjetno ho?e vre?i s sede?a. :)

?e bi bilo to tako neopazno in nemote?e ne bi nikogar motilo.

?e malo, in se bodo vse "prednosti" benzinarjev izni?ile. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi
Napisano

Pri vsem tem je zanimiv, da strosek giriva innfinancna racunica je se vedno ista, tako da ce lazejo, v bistvu sebi :)

Sej ja, ampak va?no je, da si bolj proti vrhu lestvice.Mislim, da so tam od polovice naprej nekje realni podatki in pravi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi
Napisano

Jao, a ni isto, ?e pije 6 al pa 7? Dej nehte za take bedarije tro?it energiji pa pejte raj na luft vn mal

Pa to je ja ?ur. :).

Te debate so mi podobne, kot, ko se dajemo na raznih kitaristi?nih forumih glede kitar -Gibson vs fender. ?e dvajset in ve? let dokazujemo vsak svoj prav, pa katera kitara ima manj stro?kov(menjav strun, pa potenciometrov, pre?k) in imeli smo "dvoboje" in delavnice, pa smo ?e vedno na za?etku.:)

Oni, fender boyi, so nepopustljiv mi Gibson Fani pa imamo po mojem prav. :)

Podobno je tudi na tem forumu.

Tam smo se nekako delno dogovorili, da so Fenderce (pri nas benzinarke) bolj za slow hande, blues, mogo?e stari rock,v glavnem bolj penzionisti?en variante, Gibsonke (dizel ?e pri nas) pa za bolj divje rockerje, metalce, hitrej?e voznike. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.