Tudi v reliju in formuli bi morali vozniki imeti klasiko. Vsi enako. Potem bi se videla kvaliteta voznika. Ni vse v volanu. Tudi noge se za vožnjo uporabljajo.
Vsak svoje občuti. Dosti sem ponoči na cesti... Verjamem, da voznik vidi odlično, ampak srečati se ali pred takim avtom vozit pa mi najbolje. V tovornjaku mi nabija v vzvratna ogledala ld zadaj, sploh, če je kak avto vmes. Pa tudi nasproti, če je pameten avto drugi v koloni na ovinkasti cesti. To so moje izkušnje.
Si kdaj gledal varilca? Si lahko zaprl oči, preden se je zabliskalo?
Če je tak avto drugi v koloni nasproti vozeči, te v ovinkasti cesti zaslepi. Če je tak avto za teboj, te zaslepi v ogledalih...če je pa drugi za tabo, pa sploh.
Če sem v tovornjaku, je katastrofa srečati tak avto...
Men preklaplja avtomatsko, pa mi blendajo nasproti...raje ročno dam kratke...
Edini si tu, ki se hraniš s politiko. Mene in marsikoga tu ne zanimajo tvoji strokovni politični komentarji. V vsaki temi smetiš s politiko. Mogoče, res mogoče bi se lahko malo ampak res malo zamislil kaj in kje pišeš.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zakaj avtomatika?
Klasični menjalnik je zakon.
Tudi v reliju in formuli bi morali vozniki imeti klasiko. Vsi enako. Potem bi se videla kvaliteta voznika. Ni vse v volanu. Tudi noge se za vožnjo uporabljajo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani